PTT Personel Alımı 2018
-
@mert88 84 neti olan 88 mi alıyor yani ?
-
@haticeaydinn puan hesaplama sitelerinin sonuçlarına göre yazdım. gk-gy dahil tüm bölümlerin %70'ini doğru, geri kalanlarını yanlış olarak girdim. Örn:
gy 42d 18y 37,5net
gk 42d 18y 37,5nethukuk 28d 12y 25net
iktisat 28d 12y 25net
maliye 28d 12y 25net
muhasebe 28d 12y 25netbu sonuçlarla p48 88 puana tekabül ediyor
-
@mert88 bu kpss hesaplamasi ise hocam bu sene bu netlere cok zor 88 gelmez ama gk gy neti cok iyi belki oradan bir seyler olabilir lakin alan icin su an bu net 88 i gormeyebilir cunku burada standart sapma olayi var ve sinav alan yani kolaydi en yuksek net yapan insana gore bir siralama olacagina gore alan icin bu nete 88 zor,ancak yine soyluyorum ki gk gy icin tahminim yok
-
@duyguuu37 aslında vurgulamak istediğim konu özetle ptt uzman yardımcılığı için 70 barajının yüksek olduğu idi. Neden yüksek bulduğumu ise kpss'de aynı oranda net yapılmış olsaydı alınacak olan yüksek puan ile örneklemek istedim. Yoksa bu netlerle geçen yıl 88 puan gelmiştir, bu sene 80 puan gelir, seneye 90 gelir belki. Ama dediğim gibi esas vurgulamak istediğim 70 doğru barajını yüksek bulduğumu ifade etmekti.
-
Gişe ve büro pazarlama kaçla kapatır zong 5 kişi alıyorlar
-
@mert88 pardon hocam onceko gonderileri kacirdigim ici oldu kesinlikle haklisiniz o konuda
-
Ptt ik sitesinde sorular ve cevaplar yayinlanmis arkadaslar
-
@asd123 Hocam garip semboller çıkıyor rar uzantılı açıyor siz girebildiniz mi?
-
PTT'nin sitesinde cevaplar için tıklayınız diyor, uzantıya tıklayınca da .rar uzantılı sayfa çıkıyor ve doğal olarak saçma sapan bir sayfa açılıyor. Şu işi adam akıllı yapmak çok mu zor! Sayfada "tıklayınız" yazan kısım için bağlantıyı farklı kaydet diyip indirmeye çalışıyorum .rar dosyasını ama halen iniyor ne kadar kaldığı da belli değil.
-
ben indirdim arkadaşlar
-
nihayet belgeyi indirebildim. 35 mb boyutunda bir dosya. sağ tuşla "bağlantıyı farklı kaydet"i seçerek indirebilirsiniz. başka bir seçenek var mıdır bilmiyorum.
-
Arkadaşlar umarım hayırlı sonuçlar gelmiştir, uzman yardımcılığı (genel) için 80 + 20 - yeterli olur mu?
-
Nasil ulastiniz sorulara arkadaslar su an ptt ik yi bile acamiyorum
-
@duyguuu37 hocam arkadaşın dediği gibi farklı kaydet yapın rar dosyasını indirin pdf'ler açılıyor.
-
@bayke yok hocam ben o asmaya gelemedimik sayfasi acilmadi ki tesekkur ederim bu arada:)
-
Gişeden giren arkadaşlar sonuçlar nasıl?
-
@duyguuu37 hocam biraz nazlı açılıyor aslında benim pcde kayıtlı duruyor buraya nasıl yüklenir ki?
-
Uzman yardimxiligi linkini atacak olan yok mu bir turlu giremiyorum pc de yok elimin altinda
-
istanbul gişe görevlisi 84 e gelir mi acaba fikri olan var mı?
-
@bayke valla 20 dakikadir bekliyorum hocamgelin kiz masallah ne nazmis