2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yavuzçağrı sinav cok kolaydi 85 ten asaği kapatmaz. Hadi linç edin beni
-
Artık linç kültüründen bile uzaklaşmışız. O kadar bezdik. Neyse kaçla kapatır arkadaşlar sizce :))
-
@gökyeleli
Bre melun , tez vurun kellesini.Şaka şaka artık sarmıyor be hocam
-
Her hafta bu hafta son olsun diyoruz , yav bugün haftanın başı idi , bugün 1 ay dolmuş oldu , akıl mantık izan açıklamıyor açıklayamıyor bu durumu .. Yavu DGUY 1 aydır nasıl açıklanmaz , kendimi bile ikna edemiyorum buna sonra mütemadiyen hakikatle yüzleşiyorum .. Velhasıl 1 ay oldu ..
-
Herhafta başı yanlış ve doğrularımi hesaplıyorum kazanma ihtimalim var diyorum ve sonra açıklanmayinca kazanamaycagim gibi bir his kaplıyor içimiherfta aynı trajedi
-
Ayin beşinde açıklanır heralde inşaallah bu hasrettte biter
-
Tugrul Koçer sana sesleniyorum yiğidim.
Biliyorum görüyorsun duyuyorsun neeeee olddduuu duyumlarin patladı artık tweet âlemine de pek sık uğramıyorsun.
Ama buraya sık sık girdiğini biliyoruz ama bu bize koymaz cünkü bu mahalle hepimizin ve bunun farkındayız. sosyal medyada insanları tanımadan etiket yapıştırmıyoruz.
Bu arada okuduğunu bilerekten: Siyaset ile memurun arasındaki ilişkinin derinliği vatanseverlik ile ölçülür. -
@alika28 sinava gazi egitimde girdim sinavdan ciktiktan sonra okulun avlusuna bi baktim dedim buranin hepsini toplasan 600 kisi etmez. 1 degil 2 degil 3 degil tam 600 yahu. Simdi de diyorum ki 80 i gecen 600 kisi yoktur.
-
@gencburokrat yukardaki yaziyi gormeden yazdim.herkes sen kadar zeki degil bi tek sen anliyorsun ironiyi.o zekani farkli mecralarda kullanmani tavsiye ederim buralarda harcatma kendini dostum
-
@teklif-eğrisi Tavsiyelerin için teşekkür ederim, uzatmayacağım. İyi forumlar
-
bugün de bitti ve açıklanmadı.
-
@james-buchanan dur daha yeni başlıyoruz
-
Daha @istatistikçik arama yapacak
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Daha @istatistikçik arama yapacak
hocam, diyecek ki aradım beyefendi olumlu konuştu bugün açıklanabilir.
-
arkadaşlar adam sadece verilen bilgiyi paylaşıyor. üzerine gitmenizde ki amaç nedir? Sizin yapabileceğiniz sadece fütursuzca eleştirmek mi ?
-
Ösym haftasonu girdiğimiz sınavların sorularını yayınladı en azından ne yaptığımı biliyorum keşke gib de yayinlasaydi en azından kaç doğruyla neyi beklediğimizi bilirdik şimdi tamamen süpriz dguy benim için biran önce sonuç açıklanır da biter bu ızdırap ne diyeyim..
-
@efe gib'ten direkt bilgi veren adamlar da bu yüzden daha girmiyor. sonra da niye duyum yok derler olmaz tabi.
-
@james-buchanan Bi geçmiş iletilerime bakarmısın düzenli hergün aradım ve her seferinde olumsuz cevap aldığımı burada yazdım sadece dün olumlu konuştular bunu da bildirdim.Bugün de aradım evet,resmen trip yedim sınav hizmetlerindeki adamdan,bizi gruplarda paylaşıp zan altında bırakıyorsunuz dedi üsteleyip bişe soramadım.Sayfamı sonuna kadar okuyabilirsiniz 2 senedir bu foruma üyeyim hiçbir zaman duyumcuyum demedim,duyum da almadım.Bundan sonra herkes kendi işini kendi görsün.
-
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?af513747-46d5-4524-b56b-d32055f91f15
böyle bir iptal duyurusu gib için de gelir mi acaba?
-
@james-buchanan hocam en azından arayıp bilgi almaya çalışıyorlar bunun eleştirilcek bir yanı yok aha bende aradım belli değil bize gelen bişiy yok dediler