Forum Kullanıcı Adınız Nereden Geliyor?
-
mesela yani
-
doğuştan. nick degisikligi mumkun mudur acaba sayin adminler @paretowilfredo
-
@y-oguz90 malesef dostum.
-
Hukuk dersine olan sevgimden.. değiştirmek isterdim ama mümkün değilmiş
-
kariyerimden.
işsizim çünkü ondan.
inşallah işimiz olur da varsın ismimiz böyle kalsın -
Sucuklu Oralet Nickimi Çok Soranlar oluyor neden Geliyor Diye,
Yıl 2002 Lisedeyim, Mahallenin Hızlı abileriyle takılma fırsatı elde etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Hiç Unutmam Tarık Abi (Şuan Torbacılıktan 25 sene içeride), gel Bebe seni de götürelim Kahveye biraz ortam gör dediğinde. Dünyanın en mutlusuydum, Belki Sayıştay'a Atansam şuan o kadar mutlu olamam, Çocukluk İşte. Ağır Abilerle gittik bir sabahçı kahvesine, Sabahçı Kahvesi dedim de, Bir Ferdi Tayfur Eksik Kahve'de.
O zaman Batakta balkonculuk yapıyor, Kareye oturmak Mümkün değil. Tarık Abi (Torbacı) , Cevat Abi (Tır Şöförü), Ercan Abi (Hem Kasap, Hemde Halısaha'ya Sivri Burun Ayakkabıyla Gelen), Dursun Abi (Serbest Meslek, İrtica İşleri)
Garson Geldi Ne istersin dedi, Sucuklu Tost mu Oralet mi Diye İçimden Düşünürken. Tarık Abi Söylesene Lan Bebe, diyerek Bağırdı. Ürkek bir Ses Tonuyla "Sucuklu Oralet" demişim. Sonuçta Mahallenin Ağır Abileri, Onlar ne Derse O olur. -
@sucuklu_oralet çok iyi hikaye hocam, gözümde canlandı koskoca mazi. Ah o mahalle abileri, özellikle ilkokulun ortasında ailenin şehir değiştirip yeni okulda arka sıralarda oturan çekingen bir dönem yaşayan herkes o zamanlar herkesin gözünde popüler olan, serseri, beş para etmeyecek insanlara yaranmaya çalışmıştır. Vay be..
-
@sucuklu_oralet ben sizin kullanıcı adını ilk gördüğümde aklıma direkt kahvede "bir sucuklu bir de oralet" şeklinde siparişten yola çıkılmış diye gelmişti.
-
Batak oynarken biri esnedimi hamle yaptımı bizden biride oltaya gelmedi mi bizim kare hep kullanır “yer mi lan anadolu çocuğu” diye bende biraz havalı olsun ingilizce yazıyom hep oyunlarda da falan kullanıyom .
-
Umut etmeyi çok severim de ordan ️
-
Likitide tuzağından
-
Onca mülakata girdim sonuç: hayal kırıklığı:)0
-
FameFabre
Fame : ün, şan, şöhret anlamında
Fabre : famous footballer Cesc Fabre***Birçok yerde kullandığım nicktir kendileri.
Yeri gelir PlayStation Network hesabımın yeri gelir Point Blank adlı ( Counter Strike vari bir oyun ) oyunda nick name olur.
Duvarda resmimiz Google'da ismimiz vardır : )) -
İzlediğim kore dizisi secret garden’ın etkisi olmak üzere gizli olmayı pek severim ondandır
-
Kullanıcı nickimi değerli forum üyelerine ne kadar yaratıcı olduğumu onlar sormadan göstermek için seçtim. ️️ Değiştirmeye imkan taninirsa tabii ki de değiştirmek isterim çünkü benim için hiç bir anlama yok
-
Küçükken severek izledigim cizgi film karakteridir kendisi richie rich
-
çok sevdiğim ejderha dövmeli kız kitabında ana karakter lisbeth salander'in nicki wasp idi ben de başına kendi ismimin baş harfini getirip kullanırım yıllardır
-
Çerkes olduğun için
-
Hayranı olduğum zeki ama kötü karakter... (KARADAYI)
-
Kullanıcı adımı değiştirmek istyrm , üye olurken çok dikkat edemedim . Kendimi ifşa ediyorum resmen