HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@impression_25 katılıyorum. bence de bu kadar uzun sürmesinin nedeni kontrol ediyorlar.
-
Bittik, Bitir hoca bitirr,
-
Belki de sabah aciklanacak sekilde ayarladilar.
-
SABAH AÇIKLANACAK OLSA İK NİYE ŞUAN MESAİ YAPSIN ???
-
@BeşamelSos sabah erken saate hazır olsun diye
-
stress artınca kavga modu başlıyor direk. durun bekleyelim işte. :S
-
Sabır Dostlar Az Kaldı..
-
@BeşamelSos bu gece mesai yapmasalar sabahta açıklayamazlar o yüzden.Sabah açıklamazlarsa da pazartesi eğitime yetişmez
-
görün bakın beklemediğimiz anda ve umutların tükendigi anda cıkıp gelecek
-
@metalik Kardeşim sistemi bilmiyorsun belli ki. Sonuclar hazırsa BT'ciler sistemi şu saatte açılacak şekilde ayarlarlar. Tutup da hazır olduğu an koymazlar. Şuan mesai varsa tüm isimler giriliyordur. Aksi takdir de gün içinde de yapılabilir yarın sabaha ayarlanabilirdi sistem.
-
Nöbetleşe uyuyalım bence.
-
@topalsolucan çok mantıklı
-
@topalsolucan ilk nobet benden
-
@soyledimgitti Bende diyorum ki bunu gün içinde de yapabilirlerdi. Simdi acıklarlar yarın evraklar toplanır vs. Niye sabahı beklesinler ? Tabi tahmin bunlar. En kısa zamanda açıklanması temennimiz
-
Kimse karamsar olup gamlı baykuşluk yapmasın ya yeter.bu akşam açıklansın diye ümit edelim.sürekli kesin yarına kaldı demekten vazgeçin.herkes zaten sinirli çatacak yer arıyor
-
@topalsolucan Haha uyuyanlari nasil haberdar edecegiz peki
-
iddaaya giren bir arkadaş vardı 00:01 acıklanırsa ne yapmayı düşünüyorsun
-
BİZ AKŞAM OLSUN DİYE DUA ETTİKÇE MİLLET YARIN DEMEYE BAŞLADI. Ağızları bir kere de hayra açın beyler.
-
@BeşamelSos kardeşim doğrudur sistemi bilmiyorum. İlk sınavım ilk mülakatım ancak şu ana kadar yetişmeyen şey gün içinde nasıl tamamlanıp sabaha ayarlansın? Zaten yetişmediği için şu an artı mesai yapıyorlar.
-
@BeşamelSos bilmiyorum hocam ne söylediğimizi bilemez hale geldik 3gündür