Açıkcası hem halkbanki hemde sgk yı kazanirsaniz ilinizde ki 1 kişinin hakkini yediğiniz için ben üzülecegim burda. Inşallah halkbank i değil de Sgk yı kazanırsınız. Sizin icinde tatmim düzeyi yüksek olur.
BeşamelSos
@BeşamelSos
BeşamelSos tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
FARKLI İSİMLERE İTİBAR ETMEYİN. İK ile birebir görüşen adamlar yazmış,bu hafta açıklanacak. Her an olabilir takipte olun diye. Yok bilmem nerden aldığım bilgi falan diye bu Postta ilk defa adını gördüğüm,bilgileri dolaylandıran hesaplara itibar etmeyin.
-
BEN HALA BEKLİYORUM BEYLER ÜMİDİMİ KAYBETMEDİM
-
@harezmi Biz aylardır bu post altında konuşuyoruz ama sen daha dün ilk yorumunu atiyorsun ve haftaya diyorsun. Iyi niyetli değilsin, edebini bil adam olmayı göstermeyelim sana.
-
@moonshe Bak güzel kardeşim. Sizin iyi niyetlerinize inanmayacak kadar çok kurum sınavı ve mülakat tecrübem oldu. İnandırıcı değilsiniz,referansı olmayan adam işini garantilememiş hiçbir adam o işlerle uğraşmaz şuan. Ha o hanımefendinin durumu farklıdır,anlarım. Eğer ki haksız bir şekilde öyle dediysem bizzat özür dilerim. Lakin ben haklı çıkarsam da elim sizin gibilerin yakasındadır...
-
BİZ AKŞAM OLSUN DİYE DUA ETTİKÇE MİLLET YARIN DEMEYE BAŞLADI. Ağızları bir kere de hayra açın beyler.
-
Moderatöre iletin uğraşmayın şu kıl kuyrukla.
-
IK hiç bir zaman şu gün açıklanacak diyemez ki. Istanbul açıklandığı gun arandığın da belli degil demişlerdi 2 saat sonra açıklandı . Açıkcası hem Sucuk Bey'in duyumu hemde kendi kanaatimce bugün bekliyorum ben.
-
@voshue Şu kafayla çalışabilen varsa VDK 'ya nasip olur insallah
-
@Yoluzunyol Hemen oraya kanalize ediyorum hocam merak etmeyin
BeşamelSos tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank uzman yardımcıları...
Beyler maas yok maas ! Ulan 2180 yattı bu ay. Bu nasil uzmanlik birader. ilerisi icin kimse iyi bisey demiyor. 3 yili dolup uzman olan adam 3200 lira maas alıyor bolgede. Bizr anlatilan miy lik yo yonetmenlik bilmem neler denirken kariyer mesleginde bu kadar düşük ucrete bu is yapılır mi ! Guy da tercih yapmadığım için kafami duvarlara vuruyorum
-
ULAN HER AY KADEME KADEME AZALIYOR MAAŞ BU NE !!! UNVAN MUNVAN YOK ANASINI SATTIGIMIN BANKASINDA
-
@umutsuz-vaka Büyük ihtimal servis görevlisi olarak çalıştınız. Aksi takdirde uzmanın Guy'u tercih etmesi fazla abes
guyda 5 te çık Bankada 6-6.30 arası çık. Bu mu rahatlık anlayışınız. Ha sorumluluk almam,kariyer istemem,gidip geleyim yeter diyosanız Guy'u seçmeniz doğal
-
@dolapdereli HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
memurluk>bankacılık no stres no mesai
Büyük ihtimal servis görevlisi olarak çalıştınız. Aksi takdirde uzmanın Guy'u tercih etmesi fazla abes
guyda 5 te çık Bankada 6-6.30 arası çık. Bu mu rahatlık anlayışınız. Ha sorumluluk almam,kariyer istemem,gidip geleyim yeter diyosanız Guy'u seçmeniz doğal
-
@dolapdereli guy arkadaşlarım suan halkbankta uzman olup yer değiştirme şansımız olsa düşünmem diyor. Kişiye göre değişir dediğiniz. Kariyer isteyen adam sorumluluk almak isteyen adam guy da yapamaz. 85 90 puanli adamı tatmin etmiyormus guy oyle gördüm oyle duydum.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Daha fazla laf dalaşına girmeye gerek yok ,zamanınızı aldıysam kusura bakmayın arkadaşlar. Her şey gönlünüzce olsun,başarılar hepinize.
-
@Obra Sen daha iyi yerlerde olursun inşallah :slight_smile:
-
@hermonie Hayırdır istediğim postu okur yorum yaparım sıkıntı mı var ? Ha rahat ol tercih yapmıyorum korkma :slight_smile: Burda 2 mesleği kıyaslamışlar,onlara hitaben yazdım. Rahatsız olacak bir durum yok.
-
@kismetnasip Yüksek görmek mi ? Olm siz niye okuduğunuzu anlamıyorsunuz . Ben 2 ay öncesine kadar GUY için dualar eden adamdın. Bu mesleği niye kötüleyeyim. NE kadar gereksiz insanlar olmussunuz,hayır laf mı soktuğunu sanıyorsun evladım. Halk uzmanlığı vizyonlu bir meslek değil öyle mi,tamam sen GUY ol 10 yıl sonra görüşelim birader
3-5 sayfa önce bu iki mesleği kıyasladıkları için yazma ihtiyacı hissettim. Ben hangi kurumun hangisinden prestijli oldugunu biliyorum merak etme sen. Hayatında ilk defa GUY sınavı göreceksin heralde çok belli . Umarım kazanırsın ve buraya gelip " biz bunun için mı yıllardır A çalıştık dersin". Hadi rastgele
-
@ucanizmirli 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
halkbank sınavında tüm barajları geçip 67 puanla mülakata kalamadım hem de millet 50 puanla bile başka illerde mülakata girip atanırken. şu an halkbankta işe başlayıp da 1-2 ay sonra başka başka yerlere geçenlere, gözü sürekli başka pozisyonlarda olanlara da hakkımı helal etmiyorum. millet asgari ücretle bile çalışmaya razıyken siz işe girip hala milletin yerine göz dikiyosunuz
Kardeşim inan daha iyi yerler senin olsun. Suan istifa etmeyi düşünen o kadar fazla insan var ki senin elendiğin mülakatı geçenlerden. Belki yerlerine yine cağırabilirler elenenleri. SAbret inşallah