Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kvsr-endmh bugün perteme ulaştım ama sağlık şubeye değil santrale 🤭 oradaki görevli kişi tc numaram ile baktı eksik yok raporunuzda sisteme işlenmiş sıkıntı yok dedi. Durumu anlatınca sağlık şubeye aktardı ama açan olmadı maalesef yani bu nasıl iş ben anlamadım hala inanın.
-
@cemile28 sisteme olumlu olarak işlenmiş ise sıkıntı yok demekki. Oradaki yetkili kişilerin sözlerine itamat etmek daha doğru.
-
Arkadaşlar merhaba Sırası gelen yedeklerden mi sağlık raporu istendi yoksa tüm yedeklerden mi? Aranan yedeklerinki de asil gibi garanti mi?
-
@stolon peki il sağlık müdürlüğüne neden yazı gitti “ yazıda kadın doğum polk. muayenesi yapılmadan karar bağlandığı görülmüştür. İlgili polk. muayenesinin tamamlanarak gerekli incelemenin ve düzeltmenin uygun olacağı değerlendirilmektedir. İşlemlerin yapılıp ivedilikle gönderilmesi “ yazıyor. Pazartesiden bu yana pertemi arıyorum ama değil sağlık şube santral bile düşmüyor bu sormak için zaman kaybı yaşar mıyım bu konuda diye ama malesef ulaşamıyorum.
-
@cemile28 bence sizin raporu eksik olmasına rağmen olumlu olarak sisteme geçirdiler. Yonetmelikteki prosedüre uygun olsun diye hastanelerden düzeltme istemiş olabilirler. Size bu konuda bir geri dönüş yaptıklarında gider kadın doğumada görünürsünüz.
-
@cemile28 zaman kaybı yaşanacağını hiç sanman. Msb nı aradıktan sonra santrale bağlanmasını beklemeyin direk sağlık şubenin numarasını girin..
-
@stolon geçen hafta tamamladım ben eksik olanı çok şükür. Dahili numaralarından bile ulaşamıyorum ki onlara .Yarın tekrar denerim. Yardımınız için teşekkürler ️
-
-
@cemile28 Bu son zamanlarda sağlık şubeye ulasabilen yok malesef. Kimse açmıyor dediğiniz gibi. Sizin adınıza hastanenize eksik var diye yazı geldi değil mi. Ben de ilk sağlık raporumu gönderdiğim zaman takip ediyordum, arayıp soruyordum. Plan şubeden bir bayan ile görüşmüştüm. Bayan bana sağlık raporunuz elimize ulaşmış bir sıkıntı yok dedi. Ancak bu eksikliklerle ilgili duyum aldığımda tekrar aradim bu sefer sağlık şubeden bana raporunuz eksik dendi. Şok oldum o zaman. Diğer şubeler değil de özellikle sağlık şubeye ulaşıp oradan bilgi almak en sağlami bence ama onlar da acmıyorlar nedense.
-
@kvsr-endmh Aynen öyle eksik var diye yazı gitmiş onlara beni aradılar.Geçen hafta tamamladım çok şükür.Aslında bana hem plan şube , hemde sağlık şube raporda eksik yok işlenmiş dedi.Hatta sağlık şubedekiler rapor kabul görmüş bizden plan şubeye gitmiş demişti.Umarım tekrar problem çıkmaz bu konuda, çünkü eksik olanlar tamamlatılcak gibi geliyor bana benim hastanem çok büyük değildi o yüzden çabuk halletim ama büyük hastaneden alanlara kolaylık versin.
-
@cemile28 Benim de anlayamadığım bu ya. Sıkıntı yok denip sonra sıkıntı çıkıyor. Insan hep diken üstünde oluyor. Insallah dediğiniz gibi bir daha bir sıkıntı ile karşılaşmayiz.
-
@kvsr-endmh inşallah artık çıkmaz. Çünkü hem beklemekten yıprandık hemde böyle sıkıntılardan.
-
@kvsr-endmh ''Sırası gelen yedeklerden mi sağlık raporu istendi yoksa tüm yedeklerden mi? Aranan yedeklerinki de asil gibi garanti mi?'' bu konuda bilginiz var mı acaba
-
@comeng Sanırım sırası gelen yedek aranıyor ve sağlık raporu isteniyor. Bildiğim bu şekilde
-
@cemile28 Kesinlikle haklısınız. Bugün bir diyim daha aldık. Soruşturması biten adaylar cagrilabilirmis galiba. Bir onay bekleniyormus bu konuda. Diğer bitmeyen adayları beklemeye gerek olmayacak sanırım. Insallah tez zamanda belli olur bu durumda.
-
@kvsr-endmh inşallah belli olsun bu durumda, belirsiz bir şekilde beklemek çok zor hayırlısı ile sonuçlanır
-
@kvsr-endmh çok teşekkür ederim İnşallah tez zamanda sonuçlanır hepimiz için hayırlısı olsun
-
@comeng Rica ederim. Insallah dediğiniz gibi tez zamanda belli olur herşey.
-
@cemile28 Amiin. Hayırlısı olur hepimiz icin inşallah.
-
Harita teknikerliginden yedek olup aranan var mi