Sevgili Günlük📝
-
@onuktekin ilik - kursak - omurga - çöküş. Anlamlı hale getirdiğinde meselenin iç yüzü ortaya çıkıyor.
-
@antimülakat Yakında bir çorbacı olsa giderim şu an Beyin de olsun yanında of aman aman
-
İçimdeki hüznü dağıtmaya yağan kar da vesile olmadı be günlük.
Çok mutsuzum, çok halsizim. Bu nereye kadar böyle devam edebilir bilmiyorum.. Kalbimdeki hüznü bi tek annemin gözlerinde gördüğüm umut kaldırıyor, bana bi tek o güç veriyor. Dünyamın neşesi canım annem. Umarım o hep sağlıklı olsun.tüm anneler sağlıklı olsun. Rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin inşallah. -
@1umut çokk geçmiş olsun hocam bu durumu çok iyi biliyorum bende.
-
An itibari ile sigarayı bırakma kararını aldım uygularsam gene iyi
-
@aroma tesekkur ederim hocam, size de gecmis olsun. Allah tum sevdiklerimize sifa versin insallah
-
Bir günü daha devirdik. Son gün nasıl geçecek
-
İnsanların bunca emeği varken puanı iyi diye şu an ilan gelmesin puanlar düşmez demesini anlamıyorum sorun yürümeyen sistem ve duyarsız adilane olmayan kurumlarda iken emek verip sinava giden insana yüklemek nedir ... ilan gelmesin temennisinde bulunanlar bence emeğin ne olduğunu bi öğrensin sonra konuşalım. .
-
Sanırım şu hayatta en çok kıskandığım öğretmenler oldu. Onların tek bir branşına verilen kadro kadar biz tüm iibflilere anca veriliyor. Daha yeni yapılan 20bin alım sonuçlanmamışken şubat ataması haberini aldılar. Sanırım devlet tasarrufu polisten, öğretmenden, sağlıkçıdan değil de iibfden yapıyor Biz böyle ölmeyiz füze atın
-
Sevgili günlük
Artık mücadele edecek dayanacak gücüm yok ama yaşamak için mecburum bu günlere kolay gelmedim ki...Kardelen olarak ne zorluklarla ne emeklerle...Yapayalnız...Moralim çok bozuk yüksek lisans tezimi veremeyecek aşamadayım maddi manevî olarak katlanamıyorum artık tükendim:( tek şey var elimde "Umudum ve inancım ". Bana dua et olur mu başarayım hayırlısıyla emeklerimin karşılığını alayım. Hem bak o zaman üzülmeyecem tezimi veremedim diye çünkü kadına yönelik şiddet çok ağır ona çözüm bulmak senin benim elimde değil ama okumayan okutulamayan kızlara ışık olabiliriz:)
Sevgi ,dua ve tebessüm ile... -
Surda il göç mülakatina birkaç gün kalmışken neden umutsuzsun aslında umutsuz değil de umut etmekten ve sonrasında ya olmazsa enkazından az yara ile çıkmak için umuttan kaçmak benim yaptığım.Tabi ya sen kaçıncı kez elendin demi enkazı biliyosun .Umut etmekten korkar oldun ama dış yansıması umutsuz oluyo. Allahtan Umut kesilmez der hep annen unutma
-
Vay be başaramadığımı görenler ne mutlu. Ben de mutlu olmak istiyorum ama onların başarısızlıklarına değil kendi başarıma.
-
Sevgili günlük. Konya Kayseri arası otobüs yolculuğu çok kötüymüş. 300 Km yi 4 saati aşan sürede tamamlamak şu devirde çok saçma. Resmen dolmuş durakları gibi sürekli duruyoruz. Bir an önce biterse bu yolculuk memnun olacağım.
-
Bugün ziyarete gelen dostla zman geçirdik eskiyi yad ettik geleceğe umut bıraktık ruhumuzu dinlendirmek için de bi güzel gidip dualarimizı ettik .Evet tüm emek verenlere duamızı da ettik Rabbim kabul eylesin
-
Ve bugün baharın ilk günü bir kışı daha gelecek ayları umutla bekleyerek tükettik
Hayallerimize bahar gelmesi umuduyla -
Daha çok türkü deyiş kılam dinlediğim, dostlarla zaman geçirrken ders çalışamama muhasebesi yapmadığım , gitmek istediğim şehirlere zorunlu dönüş yapmadığım günlere burdan özlemle bakıyorum o günler artık gelsin gelmeli .Atanmali ve en kısa zamanda beklettigin dostlarına gitmelisin çok beklediler..
-
Önümde sonu belirsiz sonunda kayıp ve kazancın bıçak sirtinda olduğu bi yol var ve hangi mantıkla yürüyorum yürüyorum ...Bazen umutla bazen umutsuzluğun dibinde sürünerek tabiri caizse...
Karamsarlık olmamalı emek var sabir ama olmuyo işte. . -
Ahhh ahhh dert sahibi olmasan da yapıyorlar ve yaparlar. Hayat acımasız değil ama insanlar umursamaz.
-
sevgili günlük; bugün de işsizdim.
-
Cok mutsuzum günlük onu kaybettim simdi tek bir sorum var balkonlarimiz birbirine bakarken ben onu nasıl unuturum