2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@murky keşke benim de zamanım oldaydı da çalışabilseydim. Çok yakında en değerli varlığımı kaybettim. Zamanın kıymetini bilmek lazım azizim.
-
@tam_rekabet sağol dostum
-
@marjinalist başınız sağolsun öncelikle. Ben de aynı şeyden yakınacaktım keşke zamanım olsaydı da çok çalışabilseydim.
-
@numerus q hocam çok alakasız ama bir soru soracaktım kpss a dan sınava girip düz memur olarak atama yapılıyor mu merkezi atama ile Mulakatisz
-
@marjinalist basiniz sağolsun
-
@stranger698 bu adami da alin burdan.
-
@gökyeleli , numerus Allah razı olsun
-
@marjinalist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky keşke benim de zamanım oldaydı da çalışabilseydim. Çok yakında en değerli varlığımı kaybettim. Zamanın kıymetini bilmek lazım azizim.
Başınız sağolsun hocam diyecek kelime bulamadım. Sınavda Allah yardımcınız olsun.
-
@marjinalist başınız sağolsun hocam kalanlara sabır versin, sınavda da Allah yardımcınız olsun.
-
@marjinalist Başınız sağolsun
-
@marjinalist Rabbim sabır versin başın sagolsun
-
@marjinalist Başınız sağolsun Allah sabır versin hocam.
-
@marjinalist Hocam Allah rahmet etsin. Sınavda Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm gerçekten.
-
@marjinalist hocam Başınız sağ olsun. Sınavda da Allah yardımcın olsun.
-
Arkadaşlar yazılı sınavda da emanet alıyorlar mı? Yani sırt çantamla geleceğim de emanet bölümünde üniversitede problem olur mu?
-
@osman-paşa sen gel emanet yoksa arabaya atarız bizim beni bulursun:)
-
-
@mulkiyelikeynes @kombassankoma teşekkür ederim dostlar
-
@osman-paşa @murky @harmenihas @lamarjinal @murky @xxxkara @onuktekin teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun. Herkese başarılar sınavda
-
Arkadaşlar evden uzaktayım notlarım yanımda değil. Bu yüzden idare, idari yargı ve para bankadan hatırlatıcı notları olan varsa link paylaşabilirmi acaba. Hiç değilse üç dört gün bakayım