Selam herkese. Açıklama tarihi yaklaştıkça heyecan ve sinir konularında sorun yaşıyoruz. Üstteki iletilerde durumumu açıklamıştım. Sonra Mahfi eğilmez yazıları ve ekonomik veriler analizler okumak dışında sınavı unutayim dedim ve bayramı böyle geçirdim. Netler, sıralamayı tahmin etmek kestirmek çok zor. Atıyorum 60 ile kapatırsa alan-gky farkı nedeniyle 61 ile giremeyen olabilir bunu bilemeyiz. Kimse bilemez sistemde sonuçlar okunduğunda belli olacak. Size tavsiyem kimseyi kırmadan konuyu biraz da goygoya vurarak 5 gün daha sabretmeniz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. :))
mulkiyelikeynes
@mulkiyelikeynes
mulkiyelikeynes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Bir süre sakince beklemek hepimizin yararına. Çıkan kararın biz yazılıya girenleri üzmeyecek yönde olacağını düşünüyorum ama hakkımızda hayırlısı. Başlığa yeni gelen arkadaşlarin da o haklıydı bu değildi kısmına girmeden, yazılıya girenler için su an neler yaşanıyor hissiyatında olarak, empati yaparak yorumlar yapmaları gerekiyor diye düşünüyorum. Ben helal der geçerim fâni dünya,varsa emeğim karşılığını alırız elbette ancak 45-50 gün boyunca gece uyumayıp ders çalışan arkadaşların hakkına böyle bir konu için girmeyin. Çünkü 45-50 günlük bir mağduriyet de bizde var
Zaten dava açılmış burada konuşmaya gerek yok o kısmı. Esen kalın.
-
Arkadaşlar davaysa dava neyse o Hakkımızı arayalım Kutluay hoca kurumun temyize gidebileceğini söyledi biz nereye gideceksek ona gidelim akşama araştırıcam ortak hareket edelim şu an sinirden odaklanamadım tam
-
En uzun gece başlamak üzere Allah çarsimiza pazar versin iyi geceler
-
İkinci hedefim rekabet kurumu idi. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Yarın bilgi almak amaçlı görüşmeye çalışacağım ama bir sonuç çıkacağını sanmam. İnanılmaz üzüldüm neden aynı gün yaparsın ki
-
@sivka27 hocam dün gece verseydin ya bunları geçti artık
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kuzeyinkızı üç yüz ayrı yazılır hocam. Cevabı yıldan sonra 'den vardı 'ten olacakti. - 1970'ten -
-
@cesss ben ilk sınava oveclerde girdim sınavda ya bu sorular iyiymiş keşke muhasebe baksaymisim neyse bı dahaki alıma çalışırım artık dedim çıkışta iptal olacağını öğrendim garip bu duyguydu. Aslında fena gitmemişti en az 60 doğru vardır diyordum ama sonra tekrar kılavuz yayınlanınca yeni sınava girmek isteyenler tekrar girebilir yazısını okuyunca gireyim,kpss bilgilerim taze olacak Ne kaybederim ki dedim. İzmir İstanbul ve Ankara oveclerde kaç kişi vardı bilmiyorum belki 800-900 falandır. Tahminime göre çok çok büyük bir kesim böyle düşünerek tekrardan sınava girmiştir. Standart sapma konusunda kimse birşey soylemesin çünkü sadece kafa bulandırır hiç belli bir konu değil o :)) herkes için hayırlısı olsun
-
@politics06 toplam sınava başvuru 5400 kisi. Onceki alıma göre oranla tahminim 4700-800 civarı kişinin puanı hesaplanacak. ama tabi kpss den sonra yorulup bırakan da çok var benim çevremde yani girdiler ama formalite icabı. Kpss den sonra ders çalışmayanlar oldu onu hesaba katarsak daha az sayıda aday yarıştı.
-
@kussesi klasik sınavlarda çıkmış olan sorulara baktığımda iktisat icin Erdal unsal maliye için Arda hakan ogretir ile Abuzer pınar hocaların kitapları yeterli olur diye düşünüyorum ben bu iki ders için başka kaynak bakmayacağım.
mulkiyelikeynes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
@alageyik08 o zaman 2023' e kadar vaktimiz var
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
Arkadaşlar MGK ne sıklıkla alım yapıyor bilgisi olan var mı? Her yıl alım oluyor mu?
-
Bir süre sakince beklemek hepimizin yararına. Çıkan kararın biz yazılıya girenleri üzmeyecek yönde olacağını düşünüyorum ama hakkımızda hayırlısı. Başlığa yeni gelen arkadaşlarin da o haklıydı bu değildi kısmına girmeden, yazılıya girenler için su an neler yaşanıyor hissiyatında olarak, empati yaparak yorumlar yapmaları gerekiyor diye düşünüyorum. Ben helal der geçerim fâni dünya,varsa emeğim karşılığını alırız elbette ancak 45-50 gün boyunca gece uyumayıp ders çalışan arkadaşların hakkına böyle bir konu için girmeyin. Çünkü 45-50 günlük bir mağduriyet de bizde var
Zaten dava açılmış burada konuşmaya gerek yok o kısmı. Esen kalın.
-
Arkadaşlar davaysa dava neyse o Hakkımızı arayalım Kutluay hoca kurumun temyize gidebileceğini söyledi biz nereye gideceksek ona gidelim akşama araştırıcam ortak hareket edelim şu an sinirden odaklanamadım tam
-
@köykorucusu ilk yazılı deneyimimdi, okuyanların nasıl okuyacagina ve 135 kişinin neler yaptığına bağlı.
-
@muzgor hocam bu puanları alırsanız 80'e yakın ortalama yaparsınız önceki yıllara göre tabi. Yani 10 puan sapma olması halinde
-
@sivka27 hocam dün gece verseydin ya bunları geçti artık
-
Şu an en içten istediğim şey şu; keşke bugünkü sınavlar şu an aciklansa
-
@maxmin kuvvetle ihtimal ortalama puan
-
gençler ileti silemiyor muyuz