TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1153231
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      cesss @kenan komutan Son düzenleyen:

@kenan-komutan dostum cevabın için teşekkürler ama asıl demek istediğim iyi net yapmışsın tebrik ederim ama bunu çok çaba sarfetmedim eksiğim olduğu halde bu kadar doğru yaptım gibi söylemen doğru olmuyor , iyiniyetli olarak söylemiş olabilirsin ama bu sınava çok ciddi olarak hazırlanıp sınavı istediği gibi geçmeyen arkadaşlarımız var birazcık daha sağduyu, tekrardan tebrik ederim

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • ?
        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Bu sınavın 2 farklı sınav sonucuna göre degerlendirileceginden dolayi kaçta kapatacağını dair bir tahminim yok ancak bildiğim bir şey var , mayıs ayındaki sınav geçen seneki sınavdan kolaydı , ağustos ayındaki sınav ise geçen yıldan zordu , geçen yılki sonucunu paylaşıyorum bir fikir vermesi açısından , bence bu sınav sonucu süpriz olabilir çünkü 2 farklı sınav ile siralamayı nasıl yapacaklarını bilmiyoruz

https://i.hizliresim.com/4zOqP0.png

E P M 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • E
          edi @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Bu sınavın 2 farklı sınav sonucuna göre degerlendirileceginden dolayi kaçta kapatacağını dair bir tahminim yok ancak bildiğim bir şey var , mayıs ayındaki sınav geçen seneki sınavdan kolaydı , ağustos ayındaki sınav ise geçen yıldan zordu , geçen yılki sonucunu paylaşıyorum bir fikir vermesi açısından , bence bu sınav sonucu süpriz olabilir çünkü 2 farklı sınav ile siralamayı nasıl yapacaklarını bilmiyoruz

https://i.hizliresim.com/4zOqP0.png

😱😱😱 0,46 puanda 27 kişi mi oynamış 😱😱😱

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • P
            politics06 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi Sınırdakiler kıvranmaya devam ediyor 🙂 (ben)

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • E
              edi @politics06 Son düzenleyen:

@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@can-mavi Sınırdakiler kıvranmaya devam ediyor 🙂 (ben)

+@kilici + @edi 😅😅😅

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • E
                Enki Son düzenleyen:

İki sonuc paylasildi ikiside 63 net biri 200. sirada digeri 260. alan agirliginin onemi sanirim..Bu netlerle yaziliya kaliniyorsa gayet iyi.Ben sayistayi kafamda fazla buyutmusum 😁

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • P
                  politics06 @Enki Son düzenleyen:

@enki görmek istediğimiz postlar 🙂

• P
                    politics06 @edi Son düzenleyen:

@edi Hocam umarım salı günü birbirimize moral iletileri paylaşmak zorunda kalmayız 😅

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • P
                      politics06 Son düzenleyen:

İki sınav oldu nasıl olur acaba(yarım saat sonra) muhasebe eklendi nasıl olur acaba(1 saat sonra) kolay diyorlar nasıl etkiler ki acaba(1 saat sonra)...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • M
                        mulkiyelikeynes Son düzenleyen:

Selam herkese. Açıklama tarihi yaklaştıkça heyecan ve sinir konularında sorun yaşıyoruz. Üstteki iletilerde durumumu açıklamıştım. Sonra Mahfi eğilmez yazıları ve ekonomik veriler analizler okumak dışında sınavı unutayim dedim ve bayramı böyle geçirdim. Netler, sıralamayı tahmin etmek kestirmek çok zor. Atıyorum 60 ile kapatırsa alan-gky farkı nedeniyle 61 ile giremeyen olabilir bunu bilemeyiz. Kimse bilemez sistemde sonuçlar okunduğunda belli olacak. Size tavsiyem kimseyi kırmadan konuyu biraz da goygoya vurarak 5 gün daha sabretmeniz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                        • Econumist
                          Econumist Son düzenleyen:

Dostlar birbirimizi kırmanın hiç bir anlamı yok. Herkes çok gergin ve sabırsız biliyorum. Ama inşallah hepimizin gönlüne göre sonuçlar alırız. Lütfen kırmayalım birbirimizi.

• K
                            kenan komutan Yasaklı @cesss Son düzenleyen:

@cesss açıkçası hedefim yüksek alanlardı ben bile 47 yaptıysan 55 çok rahat yapılır diyerek.düşük alanların incinebilecegi aklimin ucundan bile gecmedi.

• E
                              edi @politics06 Son düzenleyen:

@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@edi Hocam umarım salı günü birbirimize moral iletileri paylaşmak zorunda kalmayız 😅

tebrik paylaşalım hocam 🤲🏻

• O
                                okanugur Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Dostlar klasik maliye sorularını kendi sitesinde çözen biri vardı sanırım kamuda çalışan biriydi artı sitesinde makaleleri kpss önerileri gibi bir çok şey yer alıyordu . O adam kimdi , sitesini bulamadım da

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  minsipo @okanugur Son düzenleyen:

@okanugur civriz

dedi ne haber dedim umut verme

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • O
                                    okanugur Sayıştay Denetçileri @minsipo Son düzenleyen:

@minsipo sağolun hocam

• M
                                      marjinalist Sayıştay Denetçileri @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi ama bu arkadaş mülakata kalma yönünden şanssız kalmış sanırım inşallah bu sınavda muvaffak olur.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @marjinalist Son düzenleyen:

@marjinalist maalesef öyle , nişanımdan 1 hafta sonra , Hakimlik ten 2 hafta önceydi 160. Oldum elendim ,

M O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • M
                                          marjinalist Sayıştay Denetçileri @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi he bu sizinmiydi hocam pardon. Hayırlısı olsun bu sınavda mülakat salonlarınd hep beraber beklemek ümidiyle inşallah

• O
                                            okanugur Sayıştay Denetçileri @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi hocam klasik sınavda muhasebeden monografi geliyor mu Sayıştayda vmy gibi yoksa kpss muhasebe mi oluyor

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 275
                                            • 276
                                            • 277
                                            • 278
                                            • 279
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 277 / 322
                                            • İlk ileti