TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1157915
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bulut @kenan komutan Son düzenleyen:

@kenan-komutan sakin ol şampiyon 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • 1
        1umut @kenan komutan Son düzenleyen:

@kenan-komutan kpssden beklentiniz nedir peki

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • B

@kenan-komutan ben tatmin olaylarını aşalı çok seneler oldu. sınav kazanmakla tatmin olunmaması gerektiğini anlamasın önce. sana gerekli açıklamayı yukarıda yaptım, sağlıcakla.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Osman Paşa
            Osman Paşa Son düzenleyen:

Mantığım alan ağırlıklı 63’lere kadar iner diyor. Burayı okuyorum herkes 70 üzeri diyor. Ayrıca ikinci sınav ilkine göre bana da kolay geldi. Çok ilginç şeyler oluyor azizim. Mantık has left. Neyseki açıklanmaya az kaldı 🙃🙃

Your love makes me strong, and your hate makes me unstoppable.

“Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum,
            Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!”

“Azmin neden bu kadar süreksiz,
            Sen mi yoksa davan mı yüreksiz.”

Termîhim bi-hicâratin min siccîl.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • K
              kenan komutan Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut 90 gkgy 114 civarı alan ama sınavdan önce 90 alan netine razıydım.

• K
                kenan komutan Yasaklı Son düzenleyen:

@murky ben 52+20 yaptım ama bu sınav gerçekten zordu yani öyle böyle değildi çok zordu benim ancak 72 yaptığım yerde 60 yapanın bile şansı vardır.yazdiklarinin özeti

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • B

@kenan-komutan kardeş bak en baştan tekrar anlatacağım. neyi anlamıyorsun biliyor musun? ben bu sınava zor demedim. ben bu sınavın kolaylığı ya da zorluğu hakkında hiç yorum yapmadım. sadece bu benim girdiğim 3. sayıştay sınavı ve 3 sınavda hemen hemen aynıydı. belli bir noktadan sonra artık neyin ne olacağını anlayabiliyorsun. daha fazla polimik olmasın, hakkında hayırlısı.

kilici E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • kilici
                    kilici Yasaklı @bulut Son düzenleyen:

@murky Boşver hocam hiç dikkate alma. İlk iletisiyle belli etti zaten kendini. Yazıp dursun kendi kendine. Diğer arkadaşlara da tavsiyem tahrik edici mesajlara cevap vermemeleri. Mesleğe yakışır üslupla devam edelim konuşmaya.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • K
                      kenan komutan Yasaklı @kilici Son düzenleyen:

@kilici doğru söylüyorsun 60 la kapatır deseydim her iletimi beğeniyordum şimdi ama ben bunu göze aldım zaten.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Osman Paşa
                        Osman Paşa Son düzenleyen:

Arkadaşlar kenan adlı arkadaş troll ilk entrysinde 47+24 yaptım, sondan bir önceki entrysinde ise 52+20 yaptım diyor. Böyle insanlar gerçekten kötü insanlar. Çünkü böyle bir zamanda trollük gerçekten çok ahlaksızca oluyor. Çünkü insanlar hayalindeki mesleğe erişmek için geceleri uykusuz kalıyor. Neyse anlatsam da böyle insanlar anlamaz. Siz anlamadınız ben de anlatmıyorum. Neyseki forumdakiler bu tarz insanlara uyanmış vaziyetteler.

K K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • K
                          kenan komutan Yasaklı @Osman Paşa Son düzenleyen:

@osman-paşa o murky nin doğruları onun ağzıyla yazdım ama nerdeee

Osman Paşa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • K
                            kombassankoma @Osman Paşa Son düzenleyen:

@osman-paşa hocam kenan komutan murky'nin netlerini yazmış o iletide.

Osman Paşa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Osman Paşa
                              Osman Paşa @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma haydaa alıntı yapmayıp neden böyle bir şey yapılır ilginç.

• Osman Paşa
                                Osman Paşa @kenan komutan Son düzenleyen:

@kenan-komutan sakin ol şampuan alıntı yap bir dahakine karıştırmayalım 😅

• E
                                  edi @bulut Son düzenleyen:

@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@kenan-komutan kardeş bak en baştan tekrar anlatacağım. neyi anlamıyorsun biliyor musun? ben bu sınava zor demedim. ben bu sınavın kolaylığı ya da zorluğu hakkında hiç yorum yapmadım. sadece bu benim girdiğim 3. sayıştay sınavı ve 3 sınavda hemen hemen aynıydı. belli bir noktadan sonra artık neyin ne olacağını anlayabiliyorsun. daha fazla polimik olmasın, hakkında hayırlısı.

hcam neden cevap vermeye tenezzül edip de daha çok canınızı sıkıyorsunuz ki? boşverin ya

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • C
                                    cesss Son düzenleyen:

Yalnız bu iş güzelmiş pek hazırlanmayıp yüksek yapmak. Bunu kaymakamlık sınavında mı yapsak ne dersiniz işe yararmı ? 😀

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • E
                                      edi @kenan komutan Son düzenleyen:

@kenan-komutan, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@kilici doğru söylüyorsun 60 la kapatır deseydim her iletimi beğeniyordum şimdi ama ben bunu göze aldım zaten.

varsayalım söylediğiniz gibi yapılıyor, bu şekilde mi yazılır?! çok terbiyesizsiniz, büyük nezaket yoksunusunuz ve feci halde empati eksikliğiniz var.

• E
                                        edi @edi Son düzenleyen:

@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

hcam neden cevap vermeye tenezzül edip de daha çok canınızı sıkıyorsunuz ki? boşverin ya

size söyleyip kendim cevap verdim, gerçekten çileden çıkarıyormuş insanı 😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • otuzyılsavaşı
                                          otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

Ağrı kesiciler & NSAI empati duygusunu azaltıyor. Ağrıyı yolunu durdurmak, karşı tarafın ağrısının algılanmasıni zorlaştırıyor.

(From Painkiller to Empathy Killer: Acetaminophen (Paracetamol) Reduces Empathy for Pain” by Dominik Mischkowski, Jennifer Crocker, and Baldwin M. Way in Social Cognitive and Affective Neuroscience. Published online May 5 2016 doi:10.1093/scan/nsw057)

🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                          • K
                                            kenan komutan Yasaklı @cesss Son düzenleyen:

@cesss size mantıklı cevap verecem.az calisma olayi kamu hukukunda tutmuyor hocam hepsini ezbere bilmek lazım benim patladığını yer kamu hukuku ve vergi oldu.maliye yi gazi kitapevi den çıkan fiskal maliyeden çalıştım vergiler hariç hepsi dogru,muhasebeyide murat fasikülden çalıştım 2 tane analiz sorusu yanlış formülleri ezberlememisim.ben bu 125 sayfalık notlara çalışırken arkadaşlarım 1000 er sayfalık Ferhat Yıldız ve 4t maliye çalıştılar şimdi hepsi pişman.ama bende klasik sınavda patlarım muhtemelen.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 274
                                            • 275
                                            • 276
                                            • 277
                                            • 278
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 276 / 322
                                            • İlk ileti