TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. minsipo
    M
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 239
    • En İyi 59
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

minsipo

@minsipo

95
    İtibar
    2027
    Profil Görüntülemeleri
    239
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

minsipo Takip etme Takip Et

minsipo tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Akp yolun sonu!

Böyle iş olur mu ya. Ders çalışıyoruz ama aklımızda adam bulmamız gerektiği fikri oluşuyor. Bu hak mı ya. Bu nasıl bir düzen arkadaş. Çıldıracağım ya. İlan gelse ne olacak. Gelecek kazanacağız eleneceğiz. Yine aynı düzen. Allah kahretsin böyle sistemi.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018

@gökyeleli bazıları anlamıyor hala. İllaki dedikleri çıkacak. Yanlış de geç işte. Doğru gelirse sevinirsin. Her soruda diretmek nedir arkadaş. Ben mesela o soruyu
      Gelecek aylara it gelir 40.000
      Gelecek yıllara ait gelir 80.000 yaptım eminim doğru olduğuna fakat tartışılıyor diye yanlış saydım.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

arkadaşlar iyi günler.
      benim mülakatım şöyle geçti.

kendimi tanıttım şurda şurda okudum. ailemden bahsettim. memur dedim kardeşlerim. aç biraz dediler ne iş yaptıklarını sordular. nerelerde çalışıyorşar dediler. sonra ünimle ilgili soru sordular hangi kampüs diye. annen baban ne yapıyo dediler. 2 yıldır ne yapıyosun dediler. 4-5 dakka tanışma faslı sürdü. aileden cok soru sordular.
      sonra soru sormuyacaklar heralde dedim bu kadar uzun sürünce.
      laffer eğrisini sordular.
      mutlak hakkı sordular.
      reeskontu sordular.
      faktoring sordular.

bi ara su iç falan dediler. sonra ben düzgün konusamadım pek fazla ama heyecandan cevap verdim ama biraz düşük tonda.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi

Bu arada ben sınavı tamamladım ama. Mağduriyeti umarım çözerler en kısa zamanda. En hakkaniyetli neyse onu yapsınlar. Benim de biraz iyi gibi geçti ama sorun değil iptal olursa hiç sorun etmem.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)

@goodwill çok yanlış bir düşünce. Vmy sınavını geçebiliyorsa zaten geçsin önüne bir zahmet adil şartlarda mülakatı da kazanırsa tabi. O zaman iyi üniversite okumayanlarda iki üç şey ezberleyip müfettiş olmasın senin mantığına göre. Çünkü 4 matemetik yapamayan adamlar bu sınavlardan 90 falan alıyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@enki sizin demenize göre 70 falan oluyor. Yani artık içerde olsunlar bi zahmet.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018

@baybatur bence bu görevi sen yapıyorsun başlıktaki mesajların % 90 senin sorulara diretmelerin.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo

Valla arkadaşlar ist üni siyasal mezunu hukuk son sınıfım. Ayrıca yüksek lisans yapıyorum. Guy da bütün sorulara cevap verdim. Ona rağmen elediler beni. Aöf mezunu adam oldu ama. Bu işler okumayla etmeyle alakalı değil. Ben ona inandım. Ama yine de deniyoruz. Yapacak bir şey yok.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi

Bu arada ua iktisat, muhasebe standartları gibi müfredat dışı sorularda sorulmuş. Yoksa bana mı öyle geldi.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo

@kombassankoma aynısı oldu cidden bende de 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo

minsipo tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı

Tey teeey. Acaba ne zamana gelir sonuçlar?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı

Öldü buralar.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: ANKARADA KALACAK YER

hacı bayram veli hukuk civarında (çankaya) uygun bildiğiniz misafirhane falan var mı arkadaşlar ?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

93 ile izmir yazdım ben de bakalım gelecek mi ?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

ya arkadaşlar hiç referansı olmayan buraya girebilir mi ya. çok kafam karışık. 80-16-4 ne bileyim. çalışıyorum ama. istek yok gibi.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo

@talisca06 yarın bir daha arayıp sormak lazım. haftasonları yasak var bilemedim ben de şimdi

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo

@talisca06 yani su an sadece bu yapacak gibi sınav. aradım sordum bir şey olursa sitede yazarız dediler.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo

ertelenmeyecek herhalde bu sınav.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo
    • RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

olması gereken şudur. aklı başında herhangi bir insanın ilana çıkacağı şekil. 3 tercih yaptırırsın herkes başvurur. yukarıdan aşağıya dizersin. kişi ilk tercihine puanı yetiyorsa o sınava girer. aynı kişinin 3 sınava birden girmesi mantıksız. alımın aynı en son ki guy gibi yapılması gerekir.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo

91.6 puan ile başvurmayacağım. İlan hayırlı olsun, herkese başarılar.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      minsipo