Bence de Dguy dan sıkılmaya başlamıştık. Guy yetişecek imdadımiza. Artık iki hafta da onu konuşuruz. Sonra YSK gelir. Şakkadanak bide ona gireriz. Gib bı şaşırır bunlar bu kadar sınavı nereden buluyor der.
baybatur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ceks74 bende gib in bize attığı o kazıkları unutmayacağım. Mahkeme devam ediyor diye tamamını kapattirmayan, kist amortisman diye yarim değil tam ay sayan, üretim maliyetini sorup son kalemleri de toplattiran, hele hele kur farkını hesaplattirirken bize bankanın alış satış kurlarını veren gib alacağın olsun.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@ltfye faiz sorusu dediğiniz 960.000 olması lazim. İkinci yılın sonunda ödenen miktari istiyordu.
-
Hepimizin soru çözümlerini okuyup sınava hazirlandigimiz yılların muhasebe hocasi forma gelip üye olup sorularımizi yanıtlıyor. Biz teşekkür edeceğimiz yere sırf cevabi begenmedigimiz için hocayı kendisiyle celismekle suçlayıp saygısızlık ediyoruz. Bu gözler bunu da gördü ya pes yani.
-
Kulağım imamda. Gözüm Gib de.
-
Hocam ben varmiyim listede bı baksana sana zahmet @emredurmaz
-
@duyguuu37 bu soru çıkmış guy sorusuydu. Cevap ta mali tevdi ve sözleşmeden dönme olacaktı sanırım.
-
@okanugur bu soru Kıbrıs olan şık olması lazım
-
@kpss01 reel iktisadi dalgalanmalar olması lazım hocam
-
@fatihmavcu kesinlikle haklısın kardeşim. Duygularım a tercüman olmuşsun eyvallah. Bende bu süreç ten ağzı yeterince yanmış bir kardeşinizim. Kimsenin kötü olmasını istemem çünkü nasıl bir his olduğunu çok iyi bilirim. Sadece bazı arkadaşlar önyargılı olabiliyor. Hiç soruyu çözümü dinlemeden linç etmeye kalkiyorlar. @zenginmemur u kastetmiyorum. Buradaki herkes yeterince emek vermiştir zaten. Umarım herkes hakettiği başarıyı elde eder.
baybatur tarafından gönderilen son iletiler
-
@umut-1-m illaki acikliyacaklar daha fazla sürüncede birakamazlar da asıl açıklandıktan sonra kaç ay bekliyeceğiz bakalım mülakat i.
-
@i̇lanbekleyenbiri sen ne zaman birileri benimle tartissa bulunduğun yerden zipliyon kardeş. Çözemedim seni bı türlü. Burada sana laf düşmüyor farkındaysan. Ama nedense derdi tartışmak olan ben oluyorum. Senin derdin sataşmak değil benim derdim sataşmak öylemi yani. Şurada direkt şahsıma yönelik ifadelerin kimin derdi nedir gayet açık ortaya koyuyor. O yüzden seni derdinle baş başa bırakıyorum. Git başka yerde zipla
-
@agor kardeşim benim yorumlarımda en ufak bir saygısızlık görmüşseniz söyleyin özür dileyim buradaki herkesten mesele kapansın. Ama arkadaş kaynak istedi kaydimi silerim atarsan dedi. Attim kaynağı bu sefer de hakaretlere başladı. Ben yine sakinim en ufak bir saygısızlık etmiyorum.
-
@a-okun birincisi ben senin adını dahi etiketlemedim üstüne alındın. İkincisi de üslup un sıkıntılı kardeş onu düzelt önce. Sen kaynak paylaşmış san bende kaynak paylaştım kafadan atmadım. Kaydimi silerim dedin kaydını silmene gerek yok yeterki uzatma
-
@a-okun kardeş parazit yapan yok. Senin yorumunun altına yazarsam o zaman dersin parazit yapma diye. Sen diyeceğini dedin ben de dedim tamam bitmiştir mesele neden hakarete sarılıyorsun hemen. Ben sana hakaret ediyormusun. Ben sana parazit diyormuyum. Bira daha saygılı olmayı dene. Sonra nasıl olsa olur diğerleri. Ha bilmiyorsan da ikili tartışmalara girme. Özelden yaz bana oradan konuşalım birbirimize hakaret edelim. Anladığın dilden orada konuşayım.
-
@a-okun hocam hatali olan sorunun kendisi. Lütfen ısrar etmeyin daha fazla. Size de iyi formlar
-
@a-okun tamam da kurumun öyle kabul etmesi o sorunun cevabinin doğru olduğu anlamına gelmiyor demiştim bende . Soru yanlış. Bunu kanitla dediniz bende size kaynak attım. Hemde sizin kaynağıniz. Yani bizzat adem kılıç bu soruya yanlış demiş.
-
@baybatur buda adem kılıç çıkmış guy soruları. Sizin kinde basim yılı kaç hocam. Bu 2015 8. Baskı
-
@a-okun hocam ben sizi hak yemekle itham etmedim. Ortaya söyledim onu ki emin olun aklımdaki siz değildiniz. Soruya gelince çok defa çözümünü yazdım yetmedi Alican hocaya soruyu cözdürttüm burada. Yeterince kanıt sundum bu soruya dair. Peki siz bu soruyu hiç bir muhasebe hocasına cözdürdünüzmü. Neye göre cevap 25 diyorsunuz. Geçmişteki yanlış bir soruya bakarak mi. O soru yanlış evet elimdeki kaynakta belirtmisler yanlış olduğunu. Yani kanitliyabilirim ama kaydınızı silmenize gerek yok.