Dostlar 9.promosyonu 0.1 ile kaçıran kardeşiniz olarak tamamen karabulutları dağıtmak amaçlı bu ciddi duyumu paylaşmak istedim. Büyük ihtimalle yarın dendi eğer geç kalınırsa pazartesiye kadar kesin dendi. Dolayısıyla bu geceyi uykusuz geçirmenizi yeğlemem. Söz konusu duyumda yarın olmazsa mesela cumartesi dahil açıklanma ihtimali var. Ona göre davranmanızı rica ediyorum. Yarın olmazsa üstüme çok gelmemenizi rica ediyorum. iyi akşamlar iyi çalışmalar.
umut.1.m tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Dostlar merhaba iyi akşamlar. duyumumu paylaşmak istiyorum. Sonuçlar büyük ihtimalle yarın eğer yarın açıklanmasa pazartesini bulmayacak.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Galiba başkan yardımcısı yenimahallede gib in binasına gelmiş. Bugün inşallah bişeler olur.
-
@meçhulasker hayır değilim. Sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Duyumumun arkasındayım
-
@nonbisinidem birkaç kurum sınavı gördün hemen gençler yok yeni nesilmi oluyo. Sen git biraz daha Sgk yı beklemeye devam et. Nasıl olsa alışkanlık yapmış. İhtiyar ve eski nesil !
-
@walrass06 hocam yarın teheccüd namazından sonra değil dimi
-
@paretowilfredo üstadım haberlerini bekliyoruz
-
@hukukcusmith ciddi duyum bu yoksa riske girip yazmazdım. Küfür işitmek hoşuma gitmez
-
@nonbisinidem önemli olan yarın açıklanması değil hocam. Eninde sonunda açıklanacak. Önemli olan burada emek veren bu işin peşini bırakmayan çalışan çabalayan dostların kazanması. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@rootofallevil bunlar bu hayatta hiçbir baltaya sap olamaz. Kamu hizmeti gören herhangir memuru küçümsemek kimsenin haddi değil ve Allah zaten vermez. Sınava girsin girsin dursunlar.
umut.1.m tarafından gönderilen son iletiler
-
@ertuğrulbey hocam inşAllah üstadın deeiği gibi çıkarda daha alımın olup olmayacagını daire başkanları bile bilmiyodur ki.
-
Dguy lar hele bir başlasın ihtiyaç olursa yeni ilana çıkarlar İnşAllah. Bu arada söylenen yerdeki bina çok güzel yeni yapıldı sıfır bina.
-
@toranj hocam haftasonu yaparlarsa mülakatı bişe diyemem. Haftaiçi olursa büyük kargaşa çıkar çünki sayı fazla. Geçen sene uzmanların eğitimi vardı sadece onların sayısıda azınlıktı
-
@toranj 7 aralıkta 5.yani son grup Guy ların eğitimi bitiyor. Eğitim bitmeden mülakatı yapmazlar.
-
@toranj öğrendiğim kişi birim müdürü hocam. Alım olacak. Yeni alınanların mülakatları 7 aralıktan sonra olur. 1 ay içinde sonuç açıklansa 3 ayda atamaları yapılsa. Mart gibi göreve başlarlar. Mart ın sonunda yerel seçim var seçimden önce mutlaka bastırmamız lazım. Marta kadar ilanın geleceğini düşünmüyorum.
-
@olursaolur hocam sınav 13 ünde açıklandı 12 sinde demişti. Alım olacak ama ne zaman kim bilir tarihini sormayı akıl edemedik maalesef. Gerçi sorsak bilmiyodur muhtemelen.
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@tuvalet-terliği Hocam Vmy sayfasına girip iletileri okuyayım dedim nickini görünce ciddiyetim dağıldı . hakkını helal et
-
@fernando-reges alımın tarihini maalesef tahmin edemiyorum. İnşallah seçimden önce gelir. Ama ciddi şekilde etkinlikler yapmamız gerekecek.
-
Mali hizmetler için yine bir ses ve kıpırdanma yok her zamanki gibi.
-
Birim müdürünün Dguy için 400 aldık 600 daha alıcaz dediğini duydum. Yani alım sekteye uğramayacak inşAllah ama ilanın ne zaman geleceği önemli arkadaşlar.