@sweeney_todd evliyim uzun uzun yillardir.. hicbiseyimiz yok ama kocaman bi sevgimiz dunyalar kadar saygimiz var.. genciz nasilsa ev araba herseye sahip oluruz esimin maasiyla geciniyorz kirada oturuyorz az yiyorz cok gülüyoruz ve hep diyorm iyiki var!
tavsiye ediyorm evlilik anlattığın gibi degil:))
goodwill tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@arzegrisi bu iq ile sen nasil sinav kazandinda mulakat sonucu bekliyorsun
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
klasik sinavi gecebilecek duzeyde olan birinin zaten p48 puanida yüksektir..evet p48 in yaninda p42 de olmaliydi ama olmadi..madem alaniniz iyi ozmn p48 den basvurmaya itiraz niye.. bence sayin baskanin bu sekilde ilgili olmasi sizi bu noktaya getiriyor.. 50 kisilik ilan bu 250 kisi sinava girecek.. rabbim bi kapiyi kapatirsa digerini acar.. hersey bizim olamaz..
-
@sofuoglu sayin sofuoglu ve arkadaslari yaptığınız sohbetler gercekten baslikla alakasiz bundan rahatsiz olan bunu dile getiren tum arkadaşlara katiliyorm film vs konusmk istiyorsaniz bize guy mulakat diye baslik acin akli vereceginize bi zahmet siz acin cunku epeyce cokuz
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
ben basvurmayacagim bile siralamam 600 girmem mumkun degil gibi gozukuyor evrak gondermekten iflas edecegim ayrica spor genel kültürüm diyede biseyim yok.. is mufettisligi gelmedi guyda 850 kisilik istanbul kadrosuna giremedm mulakkata 15 kisilik ilanlarami gireceğim ilk 500-1000 bile degil bence artik ilk 300 deysen rahatsin
-
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
ben cok dusundum diger arkadaslarda iyice dusunsun p16 87 küsür gelme ihtimali sinirda olan bi puan ve ben istemedigim bi meslek icin sinava girmeyecgm. sırf adi sinav gormek olsun diye bu meslegi isteyenlerin baska caresi olmayanlarin onune gecmeyin arkadaslar
-
@deepblue bu senin görüşün evet kimseýe soylemedim birtek referansla bu islerin olacaginida düşünmüyorum.. en fazla %10luk bir kesim vardir dedigin gibi.. bunun abartili bi rakam olmasini dusunseydik mulakata dahi girmezdik.. umudum da boyle olmadigi yonunde cok calistim cok hakettim hepiniz gibi rabbim de nasipse olmasini saglasin
-
@aycdrn evet öfke ve kin varsa icerde yasanmali ama burda kim kime ofke duysunki.. süreç ztn yipratici.. bircok kisi annesi babasini kendinden daha cok dusunuyor.. bircogumuzun cebinde bi cay parasi bile yok.. yine bircogumuzun eşine ailesine sorumlulugu kat ve kat daha fazla..bircogumuzun son şansı bircogumuzun tahammulunun son noktasi.. tevekkül edip beklemek en guzeli tabiki ama bircok sebeple sabir denen sey tasiyor.. yersiz tartismalari savunmuyorm ama sabir dediğin şey yok kalmadi.. önümüzü görüp olmadiysa da bismillah deyip yeni surece girmemiz gerekiyor yani gecen zmn bizim lehimize degil aleyhimize işliyor keske siizn gibi sakin kalabilsek
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@1903bjk bir daha guy sinavina girmek istemiyorm ben ya ztn yaptim yapacagimiki kurum sinavimda yuksek sayılırdı mulakatada cok calismistim yani guydan fena sogudum ben ama umuyormki vmy hatta deftarlik fln tez vakit gelir ve bizde ataniriz yemin ediyorm hayattan gr zevk almiyorm dun derse oturmustum bugun kapak acmadm yetersiz bakiyeyim resmen
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@luthor evet soylediklerine diger arkadasin soylediklerine de kismen katiliyorm kpss puanimda gayet iyi, ama ben guy istanbuldan eleniyorum sirf bu dusunceler yuzunden istanbulda 77 kpss puani olan adam giriyor 88le ben acikta kaliyorm sebebi referans dir yada degildir benm oyle dusuncelermde yok ısimde olmaz. ama evliyim istanbul disina cikamiyorm ve illa mufettislik gibi bir derdim yok.. bu noktada bana ve bnm gibilere günah olmuyormu? herkes hedefine odaklansa boyle seylerin orani azalir olay burda küçümseme kucumsedigin yerde yer isgal etme. demisya amac işse memur olmak icin niye ugrasiyorsunuz diye o zmn istedigine yerleşene kadar kendi ozelde calissin tezat bu cumleler.yerlestigim gun bunun adi guy olsun sukreder kpss den elimi cekerim.
goodwill tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun ben de mülakattayım ancak özel sebeplerle uzun süre çalışmadım bana faydalı olacak bir kaynak önerirmisiniz.
-
RE: 2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
@lion vallahi arkadasm evet bi tik kolaydı bana gorede ama facede gordugum gibi 39 dogru 40 dogrular da beni hayrete dusurmuyor degil bendemi sorun var bilemedm ve acayip moralim bozuldu @paretowilfredo hocam yapsin yorumi
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@goodwill, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@zenginmemur ben agirlikli akadro yayinlarindan calistim ozellikle iktisat ders notlarina calisirsan baska kaynaga ihtiyac duymazsin. hukuk da biraz eksigim ama onada akadro dan calistim son cikardigi hukuk soru bankasinida cok begendim.
ayrica bi tavsiyemde son düzlukde kaynak degistirmemek gözünün alistigi kaynak sana daha cok net getirir.
-
@casanova evet haklisin genel mantik bu aslinda sorun her 80 alip sinava giren degil. ama bunun örneklerini cok gorduk sorun bu vmy biraz daha farkli sinav belki bu ornekler içinde birikimini gosterebilecgn daha avantajli bi sinav @yasaklı arkads benm ne demek istesigimi anlattı benm telafuzum daha duzdu yanlis anlasilmalara yol acti. derdim hakedenin kazanmasi. rabbim onuda nasip etsin insallah
-
@zenginmemur ben agirlikli akadro yayinlarindan calistim ozellikle iktisat ders notlarina calisirsan baska kaynaga ihtiyac duymazsin. hukuk da biraz eksigim ama onada akadro dan calistim son cikardigi hukuk soru bankasinida cok begendim.