@godot Seninle aynı yarışta bulunduğuma üzülüyorum. Allah senin gibi kötü insanlardan bizi korusun.
bernaberna tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Sayin İİBFli arkadaşlarım istisnalari bir kenara koyuyorum tabi ama bizde etkinliklere illa bişey olur umuduyla katılmiyoruz. Ama şu var siz yerinizde oturduğunuzda da o 5 dk.da bir girdiğiniz gelir idaresi sayfasına bakmakla da bi gelişme olmaz. En azından bundan eminiz. Bazılarına gerçekten anlam veremiyorum . Daha fazlasını yapabilecekken çok buruk katılımlar yazik. Biz birlik olmadıktan sonra gelir idaresinden bişey beklemeyin. Çünkü kimsenin umrunda değiliz.
-
Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde yapilan devlet gelir uzman yardımcılığı ve gelir uzman yardımcılığı yazılı sınav sonuçları hala açıklanmamistir. Bu anlamda önceden işleyen prosedür gibi sonuçların bir an önce açıklanması konusunda Maliye Bakanlığınin gelir idaresi ile iletişime geçmesini istiyoruz. En azından bizlere tarih verilmesi biz bekleyen insanların hakkıdır.En gec 4 gün içerisinde açıklanan sınavların bir ay gibi bir süreye yayılması biz öğrencileri mağdur etmekte ve bu anlamda bir açıklama yapılmamıştır. Bu konu da sizlerden yardımlarınızi bekliyoruz. Memurlar nete whatsapptan bu yazıyı gönderdim ben arkadaşlar.
-
@godot burda bile gerçek isimler nadir kullanilirken sizin isim vererek dile getirmeniz hiç hoş olmadı.
-
@toranj herkes için doğru sayılıyor.
-
@nişancı pardonda ingilizce bilmeyen Guy başlığına gitsin falan . Senin ne haddine bunu söylemek. İnsanlar zaten gergin bu sınavları bekliyor aylardır. Neden heveslerini kırma cabasindasin? Alanı dört dörtlük yapar seni geçer nereden bileceksin? Guy dediğin yerde kucumsencek bir yer değil. Eminim herhangi bir kurumda çalışmiyorsan sende basvurursun. Çocukluğu bırakın artık. İnsanlar zaten işsiz bide siz germeyn ortamı.
-
@nişancı bende iste bunu diyorum bu sana düşmez! . Bunu dalga geçer gibi söylemek çok doğru bi davranışsa size göre buyrun devam edin. O da sizin insanliginizla alakali bir durum. Umarim Guy olmak zorunda kalmazsınız. Kolay gelsin.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@abdulaziz arkadaşlar gündüz ayrıntılı kitapta bulmaya çalışırım ama bu soru bu şekilde önceden bi tane kurum sınavında çıkmış bir soru . Direk işçilik şeklinde cevabı
-
Ya böyle bişey olabilir mi ? Bi kurum kendisini bu kadar küçük düşürmez.kesinlikle bn öyle olcagini düşünmüyorum
-
@falanfilan
Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde yapılan devlet gelir uzman yardımcılığı ve gelir uzman yardımcılığı yazılı sınav sonuçları hala açıklanmamistir. Bu anlamda önceden işleyen prosedür gibi sonuçların bir an önce açıklanması konusunda Maliye Bakanlığı gelir idaresi ile iletişime geçmelidir. En azından bizlere tarih verilmesi biz bekleyen insanların hakkıdır.En geç 4 gün içerisinde açıklanan sınavların bir ay gibi bir süreye yayılması bu sınavlara giren bizleri mağdur etmekte ve bu anlamda yapılması gerekenin uygulanması gerekmektedir. Sizden yardım talep ediyoruz.Böyle birşeydi hocam siz düzeltmeler yapabilirsiniz tabi .
bernaberna tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bugün 4. Komisyonda mülakata giren varsa bizi bilgilendirebilir mi ?
-
@godot Seninle aynı yarışta bulunduğuma üzülüyorum. Allah senin gibi kötü insanlardan bizi korusun.
-
@godot burda bile gerçek isimler nadir kullanilirken sizin isim vererek dile getirmeniz hiç hoş olmadı.
-
@hickskaldor tamam çok teşekkür ederim
-
@hickskaldor aslında sadece isim farklılığı öyle mi anladım?
-
Arkadaslar liyakat mülakat kitabı ile tüyo mülakat kitabı arasında ne fark var ?
-
@namı-diğer . Onların haberleri yok ilanı da büyük ihtimal iibfliler vermiştir. Ne kadar kötü bi sürece denk geldik. Allah yardımcımız olsun.
-
Sayin İİBFli arkadaşlarım istisnalari bir kenara koyuyorum tabi ama bizde etkinliklere illa bişey olur umuduyla katılmiyoruz. Ama şu var siz yerinizde oturduğunuzda da o 5 dk.da bir girdiğiniz gelir idaresi sayfasına bakmakla da bi gelişme olmaz. En azından bundan eminiz. Bazılarına gerçekten anlam veremiyorum . Daha fazlasını yapabilecekken çok buruk katılımlar yazik. Biz birlik olmadıktan sonra gelir idaresinden bişey beklemeyin. Çünkü kimsenin umrunda değiliz.
-
Dikkate alinmadikça Naci agbalin sayfasına girip sen ne mübarek adammissin diyesim geliyor. Umarım attığımız twitlerin bir faydası olur .