MHUY 2018 ETKİNLİK
-
@antimülakat hocam yani ösym ile yazışmalar yapılıyor bilgisi doğru değil mi?
-
@antimülakat yani ilan hazır mı?
-
@antimülakat nasıl cesareti yok bu bürokratların yüzlerinden mi öpecek Cumhurbaşkanı 3 yıldır alım yok Cumhurbaşkanı aksine kızmalıdır niye almıyorsun kardeşim bunca zamandır!!!
-
@intermilan ondan emin değilim ama bu ara ciddi bir sürünceme var. Yılsonuna kadar dua edelim dolar düşme seyrine devam etsin. Yoksa dönüp dolaşıp kamudaki 3-5 kişilik uzman Müfettiş alımına kafa takıyorlar.
-
@antimülakat metin dediğiniz ilan metni mi?yani ilan hazır mı?
-
Arkadaşlar burada öğrendiklerimden fazlasını söylemeye kalkarsam size ümit vermiş olurum. İlan hazır bekliyor vs. gibi net şeyler öğrenedim ama bilinen bir gerçek şu ki: kimi zaman 241 olan kimi zaman 250 olan kimi zamanda 270 olan sayıda bir alım olacağı yaklaşık 2 yıldır halihazırda bekliyor. İki yıl önce dernekte dahi bu ilanın geleceği yayımlandı ancak rafa kalktı. Şimdi de yeterlilik sonrası hasıl olan ihtiyaç için ilanın geleceği gündemde. Tabi burada ikna edilecek iki önemli isim var: Birincisi Berat Albayrak, ikincisi ve daha önemlisi Recep Tayyip Erdoğan.
-
@antimülakat hocam sizin mhuy alım tarihi ile ilgili öngörünüz nedir?
-
@antimülakat hocam mhuy alımı ile ilgili yeni gelişme var mı?
-
Arkadaslar etkinliklere tekrardan baslayalim bole olmuyo belli bi takvime koyalim haftada 2gun yapalim
-
@intermilan hocam beklentiler Aralık sınavı sonrası netleşeceğini gösteriyor. Baskımız çok yetersiz, bu konuya hep birlikte el atalım.
-
@antimülakat alımın olup olmayacağı mı netleşecektir.
-
@intermilan ihtiyaç olduğunu taşra da herkes dile getiriyor hocam. Hatta buradan çok daha fazla ihtiyaç Defterdarlık Uzman Yardımcılığında var. Ama bu kadar kayıtsız kalınır. DUY daha önceleri GUY'dan sonra en çok beklenen sınavlardan biriydi. Son 4 yıldır DUY bir kayboldu, gidiş o gidiş.
-
@maliyeci123 hocam bu aksam bi kursla tag icin sponsor olmalarını konusucam olucaklarını tahmin ediyorum ama etkinliğe katılan kisiler sürekli aynı etkinliği paylasın paylasımlara yorum yapılmasını rica ediyoruz katılan bi elin parmağını gecmiyo ama simdi buraya duyum var yazsam bir sürü kisi mesaj atar
-
@mahmut-usenir hocam emekleriniz icin cok tesekkurler ne deseniz haklisiniz etkinlige katilim cok onemli insan icini dokmek icin 2 tweet atar ama nerdee
-
Arkadaşlar MHUY için katılım birkaç etkinlikten sonra katılım düştü bu nedenle etkinlik planlamadık. Şuan ilan ne durumda bilgim yok ama ne yapabiliriz sesimizi duyurmak için.
-
Arkadaşlar bu site de sesimizi duyurmamız biraz zor olacak gibi bence herkes bulunduğu yerde üniversitesine gidip nazi geçen hocasından rica etse ders sırasında bir sınıfta iibf de 50 kişi olsa o kişiler bit tweet atsa 10 üniversite olsa bize çok çok yeter bence etkinlikleri ona göre saat belirlesek ben Erciyes te 4 sınıf bile ayarlarım bence sesimiz de iyi duyulur bu sayede
-
Ben de her türlü desteği vermeye hazırım arkadaşlar.Birlik olalım.
-
@gulcan, içinde söyledi: MHUY 2018 ETKİNLİK
Arkadaşlar bu site de sesimizi duyurmamız biraz zor olacak gibi bence herkes bulunduğu yerde üniversitesine gidip nazi geçen hocasından rica etse ders sırasında bir sınıfta iibf de 50 kişi olsa o kişiler bit tweet atsa 10 üniversite olsa bize çok çok yeter bence etkinlikleri ona göre saat belirlesek ben Erciyes te 4 sınıf bile ayarlarım bence sesimiz de iyi duyulur bu sayede
Üniversite değil sadece kpss alan dersanelerinde böyle bir farkındalik olsa o bile muazzam noktalara ulaşır. Peki bu kpss alan dersaneleri niye bununla ugrasmazlar? Asıl mesele bu.
-
selam ben de artık bu başlığı takip edip elimden geleni yapacağım.
-
Twitter dan Berat Albayrak’ın gönderilerinin altına yazabilirsiniz