2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
Ben bunları anlamıyorum ya nisan-mayıs sınavlarından bile olumlu-olumsuz yanıt almayanlar var sınav üstüne sınav açıyorlar.
-
@the-kaymakam isterseniz siz arayıp bir sorun çünkü baya mülakat oldu, unutmuşlardır belki sizi.
-
@sems siz mülakata gireli 10 gün falan oldu demi? Günde kaç kişiyi çağırıyorlar acaba mülakat için
-
@the-kaymakam 2 aralıkta mülakata girdik yazılı. 6 şubatta da sözlü mülakata girdim.
-
Başka olumlu olumsuz dönüş alan var mı ?
-
Arkadaşlar 5 mayıs Sales Management Tranine sınavına katılanlardan mülakat sonucu dönüş alan oldu mu?
-
Arkadaşlar sınavdan ve mülakattan başarılı biri olarak söylüyorum, çok yırtmayın kendinizi torpiliniz yoksa mümkün değil
-
@mdiler mülakat sonuçları açıklandı mı ? Ya da sen geçen seneki mülakattan mi bahsediyorsun.
-
@işsizbankaci25 02 Aralık bu sene
-
@mdiler size olumlu olduğuna dair mail mi atıldı
-
@mdiler bankacılık ile ilgili daha öncesinde tecrübeniz var mı? Ona da dikkat ediyorlarmış
-
@mdiler teklif aldınız mı yani ?
-
arkadaşlar merhaba süreçle ilgili donus alanlar oldu mu baska acaba daha sonra?
-
@mrvhuab referans da yetmiyor 'güçlü bir referans' gerekiyormuş. olumsuz olduğuna dair mülakatın üzerinden 10 gün geçti-geçmedi bir mail geldi. açtıkları sınavın içeriğine bakılırsa 'referans' işlediğini alenen görüyoruz. Üzgünüm..
-
olumsuz dönmediklerimiz, olumlu gibi düşünebilir dediklerine göre, şuanda olumsuz dönüş almayanlar hala güvenlik soruşturmasında mıdır sizce ?
2 ay oldu çünkü birebir mülakattan sonra -
@sems bu olumsuz dönmediklerimiz olumlu gibi düşünebiliri size ne zaman söylediler? Benimle görüşme sırasında en az 3-4 ay gibi bir süreç güvenlik soruşturması sürer bilginiz olsun dediler. Hatta süreç uzun olduğu için her ihtimale karşı bir başka kurumdan teklif alırsanız bu kurumda çalışabilirsiniz eğer biz size olumlu dönersek siz istifa edip bizim kurumumuzu tercih edersiniz dediler. Bende bunun üzerine kendimin olumsuz değerlendirildiğini düşündüm. Ancak bu durumu belki de farketmiş olacaklar ki kendilerinin olumlu ya da olumsuz yönde aday üzerinde yetkilerinin olmadığını her aday için bu durumu dile getirdiklerini söylediler. Bi ümit bekliyoruz anlayacağınız.
-
Bir de tahmin ediyorum; banka yeni açılacak şubeleri için bir havuz oluşturup oradan uzman yardımcısı ve memur alımı planlıyor. Zaten mülakatlarda size de sormuşlardır şube operasyonlarında çalışmak ister misiniz? diye. Bundan dolayı anlık alım planlamıyorlar. Bu yüzden dolayı diğer dönemlerin işe alım süreci uzun sürdü ve bizim dönemin de bu sebeple uzun süreceğini düşünüyorum.
-
@efendy34 iyi günler, bana başka işlere bakabilirsiniz gibi şeyler söylemediler, sadece şuan çalıştığım yer hakkında bilgi aldılar. sürecin 2 ay ile 6 ay arasında bitebilecegini söylediler. hatta yüksek lisans yaptıgım için problem olur mu olmaz mı konusu açıldı, sonrasında zaten 2 3 ay içinde seninde yüksek lisans derslerin bitmiş olur bizde o zamana kadar dönüş yapmış oluruz sorun olmaz gibi bir konuşma geçmişti. genel müdürlük, şube mevzusunda da hangisini tercih edersin diye soruldu, bende genel müdürlük olursa daha iyi olur ama şubede olsa mutlu olurum gibi bir cevap verdim. Onlarda zaten biz sadece not alıyoruz herhangi başka bir pozisyon için tamamen ihtiyaca göre teklifte yapabiliriz dediler.
-
Herhangi bir haber alan veya bir bilgisi olan var mı mülakat sonucuyla ilgili
-
@sdt maalesef ben bir dönüş almadım henüz