YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@nittahales Hocam kurumdaki kşi tüm illere aynı anda gönderdik aynı anda illerden istedik demişti
-
@nittahales yok kardeş kurumla alakası yok bence onun ya egm bakıyor. Ben herkese yapıldığınıda düşünmüyorum kasten ve her evine polis gelende kazanmış olmuyor,banada geldiler ama birşey olmayacak yani
-
Arkadaşlar bazın kurumlara atanınca lojmana giriyorsun direk bu kurum icin lojmanla ilgili birseyler biliyor musunuz daha önce muhabbeti gectysede ben kaçırmış olabilirim
-
@ryan Bazı ilçeler o kadar küçük ki değil lojman kiralık ev bulmak bile zor olabilir
-
@ryan atanalim aciklansin da kaliriz biyerlerde ama mantiken kisin ortasinda birakmaz devlet memurunu
-
@antoniogramsci Bayburt'a atanan olursa forumdan benimle iletişime geçebilir gayet uygun ev kiraları memleketim diye demiyorum
-
Haftasonu açıklanmaz değil mi arkadaşlar
-
@north-remembers Not aldım hocam
-
Alintidir...Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ysk da Vhki olan arkadaşıma sordurup bugün açıklanamayacağını size iletmiştim.Bugun 6 da ysk dan çıktıktan sonra buluştuk.1.cisi artık ordaki görevliler aranmayıp ne zaman açıklanacak sorusundan bıkmış ve bazı arkadaşlar bunu çok kaba sormaya başlamış.Lutfen artık bu konuda en azından Ocak a kadar arayıp oradakileri meşgul etmeyelim.Cunku artık standart cevaplar verilmeye başlanmış.2.si çok eski bir zabit katibi secim dönemine yaklaşıldığı için herşeyin (secim disindaki) durdurulduğunu mülakat sonuçlarının mayısa kalabileceğini söylemiş. 3.su ise ysk da şoför olupta kurum dışı sınava girip mülakata giren bir kişide mülakatların pazartesi açıklanacağını demiş.4.su ise kurumda başlayanlar gerçekten çok memnunlar,ysk daki personellerin ne kadar güler yüzlü, sevecen ve cana yakın olduklarını söyledi.Umarim bizede nasip olur.5.cisi kesin olan tek şey nitekim 2. Ve 3. maddelerde söylediğim gibi kurum içinde farklı bilgiler var.Sonucun ne zaman açıklanagini sadece komisyon biliyor.Ancak secimden önceye yetiştirileceği yönünde genel bir kanı var.Herkese iyi aksamlar
-
@aslan38, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Alintidir...Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ysk da Vhki olan arkadaşıma sordurup bugün açıklanamayacağını size iletmiştim.Bugun 6 da ysk dan çıktıktan sonra buluştuk.1.cisi artık ordaki görevliler aranmayıp ne zaman açıklanacak sorusundan bıkmış ve bazı arkadaşlar bunu çok kaba sormaya başlamış.Lutfen artık bu konuda en azından Ocak a kadar arayıp oradakileri meşgul etmeyelim.Cunku artık standart cevaplar verilmeye başlanmış.2.si çok eski bir zabit katibi secim dönemine yaklaşıldığı için herşeyin (secim disindaki) durdurulduğunu mülakat sonuçlarının mayısa kalabileceğini söylemiş. 3.su ise ysk da şoför olupta kurum dışı sınava girip mülakata giren bir kişide mülakatların pazartesi açıklanacağını demiş.4.su ise kurumda başlayanlar gerçekten çok memnunlar,ysk daki personellerin ne kadar güler yüzlü, sevecen ve cana yakın olduklarını söyledi.Umarim bizede nasip olur.5.cisi kesin olan tek şey nitekim 2. Ve 3. maddelerde söylediğim gibi kurum içinde farklı bilgiler var.Sonucun ne zaman açıklanagini sadece komisyon biliyor.Ancak secimden önceye yetiştirileceği yönünde genel bir kanı var.Herkese iyi aksamlar
Kurumun taşradaki en önemli organını seçimden sonraya bırakırlarsa çok ayıp ederler. Umarım zabıt katibi yanılıyodur
-
@antoniogramsci seçim dışındaki demiş bizim mülakatı kastetmemis mi sizce ben öyle anladim
-
mayısa kalacaksa kazansam da benim için bir anlam ifade etmez, bu ayın sonuna kadar açıklanmalı.
-
@ryan Bizim mülakattan bahsediyo arkadaş zaten. Umarım doğru bilgi değildir de o kadar uzun sürmez
-
Mayıs deyince arkadaş kanım çekilmedi değil yani şakadır herhalde
-
O iletide odaklanılan nokta o değil. 2 ve 3 e dikkatli bakın.denmek istenilen ne zaman açıklanacağını kimse kesin olarak bilmiyor
-
Mayisa kalirsa bi cok kisi icin anlamsiz olabilir bu surec en azindan benim icin oyle gibi gozukuyo hayirlisi bakalim.
-
Yüksek seçim kurulu seçim takvimini yayımlamışken, artık hangi gün ne olacağı belliyken bizim bu sürece yetişmemiz mümkün değil. Şu gün şu saatte açıklansa sonuçlar ; belge teslimi, eğitimi, atama kurası, tayin tebliği, bulunan bölgeye müdürün taşınması ve işe başlaması en az 1 ay alır. Bu yüzden de bizi bu saatten sonra bu seçime yetiştirmeye çalışmazlar ne yazık ki. Gerçekçi düşünmek ve bunları görebilmek lazım, bence artık herkes kendini Mayıs’a hazırlasın önümüzdeki haftalarda açıklanırsa da ne âla diye düşünelim.
-
arkadaslar sizce referans olmazsa olmaz mıdır yoksa daha önceden referanssız işe girebilen var mı diğer kurum sınavlarında?
-
@poseidon ne yazık ki referans önemli ama referansız giren çok kisi var emin olabilirsiniz
-
@poseidon Tabiki var. Kaymakamlık ve hakimlik dışında referanssız her yere girebilirsiniz.