YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Hangi kurum olursa olsun önce referanslılar alınır kardeş. Bende işin içine girerken çok öyle olmadığını düşünüyordum ama neler duydu bu kulaklar neler doğrudur yanlıştır tabi bilemem Allah affetsin yapanıda
-
@antoniogramsci hakimlik konusunda yuzde 1 bile pay vermiyorum su devirde referanssiz, kaymakamlik zaten her zaman oyleydi diger memurluklarda umit var bence de
-
hakimlik ve kaymakamlık zaten dediğiniz gibi ama bu ülkede seçimler çok kritik öneme sahip olduğu için bu işte de referansın büyük etkisi olacaktır diye düşünüyorum inşallah yanılırım
-
60la 70le ögretmen olunuyor. 2016ya kadar mülakat yoktu ögretmenlikte. Onun çoçuğu 70le atandı senin niye olmadı diyenler vs. Bizim 85 90 puanımız var atanamiyoruz. Mülakatlardan eleniyoruz. Aile eş dost akrabanın da maskarası olduk. Kimse halimizden anlamiyor. Konuşacak çok şey var ama. Allaha güvendik ona inandık. İnşallah bu süreçte olan herkes,hepimiz en yakın zamanda atanırız.
-
@neyseoolur Ben de öyle dedim hocam zaten, kaymakamlık ve hakimlik dışında her yere girilebilir. Herkesin olmaz dediği yerlere referanssız giren arkadaşlarım oldu. Referans önemli olabilir ama her şey değil.
-
@872 inşallah kardeş Allah gönlüne göre verir umarım seninde en kısa zamanda
-
@mehmetkvl inşallah hocam. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
-
Ben engeç bu ay sonuna kadar açıklanacağını düşünüyorum seçim dönemi 60 gün sabırla bekleyelim bir yandan ders çalışın ki nacizane olumsuz sonuç alınca en azından hüsrana uğramayın diğer sınavlara hazır olun herkesin hakkında hayırlısı
-
umutlar her zaman taze kalmalı haklısınız hocam inşallah açıklanır dediğiniz gibi
-
Bu ayda da açıklanmasa muhtemelen secimden sonraya kalır diye düşünüyorum
-
Seçim dönemi 1 Ocak'ta başlıyor diye Ocak 1'de göreve başlanılması zorunlu değil sanırım. Bu açıdan Mayıs açıklaması saçma geldi. Ben de bu ay sonuna kadar açıklanacağı kanaatindeyim.
-
Mayıs çok geç gibi ay sonuna kadar sonuçlanacağını düşünüyorum.
-
Soruşturmalar devam ediyormuş ama daha arkadaşlar, dün bir arkadaşa daha geldiğini yazmış birisi burada
-
@best_effort hocam genelde 3 4 ay suruyo atamalar falan biz secim var ondan acele ederler umudundaydik yani ben oyleydim ama secim surecinde ysk atamayla falan ugrasmaz nisan ortasinda aciklanir mayisa atama olur secim oncesi aciklanmazsa eger
-
Hocam mülakat süreci giderek sıkıntılı bir hal alıyor sizin var mı bi duyumunuz tahmininiz @paretowilfredo
-
@paretowilfredo hocam siz bi duyum aldiniz mi bu keza hafta da aciklanmazsa zora giriyo surec baya bence
-
@paretowilfredo varsa duyumu söylerse iyi olur başkanımız
-
Arkadaşlar geçenlerde de yazdım. Ben Ysk da bir daire başkanından aldım bilgiyi. 24-24 kasım ya da en geç ay sonunda açıklanacak dediler. Bu Seçimde çalışmamız için açmışlar bu kadroyu.
-
Pardon yanlış yazmışım. 23-24 aralık ya da en geç ay sonu.
-
@kamucu2106 hadi inşallah Mayıs söylentileriden sonra bu iyi oldu