İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Arkadaşlar başvuru yaparken diploma numarasını nereye yazıyoruz bir türlü bulamadım?
-
@gençişsiz sınav bilgileri bölümü olması lazım en alttan ikinci sıradaki
-
@rootofallevil hocam o dediğin sayfaya baktım ama yok diploma no diye bir kısım hatta açıklama kısmı da yok veya ben artık sinirden göremiyorum
-
@gençişsiz sınav sonuçları bölümüne tıklayın orada sınav belge tipi yazan yere tıklayın diploma no gelecek ona da tıklayıp diplomanızın numarasını ilgili satıra yazıp ekle yazısına tıklayın
-
Evrakları postayla gönderirken diploma fotokopisinin onaylı olması gerekiyor mu?
-
@rootofallevil hocam çok sağol hayat kurtardın
-
@rootofallevil hocam ben onaylı yollayacağım ama onaylının fotokopisi ile e devlet mezuniyet belgesi de kabul ediliyor diye bir arkadaş yazmıştı buraya
-
@gençişsiz sağ olun hocam kurumu arayayım yine de emin olmak için
-
@rootofallevil bana görevli bu şekilde kabul edileceğini söyledi, ama elinde onaylı olanlar göndersin. Benim elimde okuldan aldığım onaylı diploma kalmadığı ve noterde de onaylatmak istemediğim için gönderdim.
-
@rootofallevil kurumdan aldığınız bilgiyi bizimle de paylaşır mısınız?
-
@kebeye tamamdır arayacağım birazdan 10 dakika içinde
-
Kurumu aradım görevli hanımefendi ilanda yazılı evrakları göndermeniz yeterli olur dedi.
"Giriş Sınavı başvuruları, 14/01/2019 - 01/02/2019 tarihleri arasında
www.aybu.edu.tr/hukuk internet adresinde bulunan elektronik başvuru formu doldurulmak
suretiyle yapılacaktır. Elektronik Başvuru Formunun çıktısı ıslak olarak imza edilip; diploma,
KPSS sonuç belgesi ve 4 adet vesikalık fotoğraf eklenerek, son başvuru tarihi olan 01/02/2019
günü mesai bitimine kadar Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun Yüksel Cad. No: 23
Kızılay-ÇANKAYA/ANKARA iletişim adresine elden veya posta/kargo yoluyla teslim
edilecektir. Posta/kargodan kaynaklanan gecikmelerden Kurum mesul tutulamayacaktır."
Burada onaylı diploma dememiş ben onaysız göndereceğim 50 TL diploma onaylatma ücreti -
hocam onaylı örnek göndermek istemeyenler diplomanın fotokopisini mi yoksa e devletten aldıgımız mezun belgesini mi göndercez
-
@danazorr ikisini de gönderin.
-
Günaydın herkese. E devletten aldığımız mezuniyet belgesiyle onaysız diploma fotokopisi yeterli olacak mıdır? Telefonda görüştüğüm hanımefendi açıkçası net bir cevap vermedi. Puanım da kritik sınava girmeye yetecek olursa diploma onaysız diye başvuruyu geçersiz saymasınlar.
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, başvuru formunu doldurdum çıktı alırken formda lise yüksek lisans gibi kısımların da olduğunu fark ettim. Ama başvuru yaparken sadece üniversite bilgilerini sormuştu, aranızda o kısımları doldurabilen var mu acaba?
-
86,4 ile başvurma zahmetine girmedim. Yüksek puanlı kişiler yüklenin de beni pişman etmeyin
-
@lawyer1 Bende de boş. Bugün belgeleri teslim ettim bir sorun olmadı.
-
@alageyik08 çok teşekkür ederim
-
Rekabet kurumu sınavı açıklanmış kazananları tebrik ederim. O listede olup bu sınava başvuru yapmış olanlar var mı?