2019 Hakim Yardımcılığı
-
Hadi Bakalım Hayırlı Uğurlu Olsun %100 Bilgi Geldi.
2.000 Kadro istenmiş Kesindir. Başka net olan bişi yok. -
Şöyle konuları görünce aklıma Risk Analiz Merkezi geliyor sonra tebessüm edip geçiyorum.
-
@keynesin-faizi Risk Analiz Merkezi iyiymiş Ne kadar Fazla Risk Okadar Fazla Getiridir. Bir Bunu Bilirim
-
@suigeneris idariye kalmaz da avukatlara kalır bol bol 3000 başvurandan 1500'ü mülakata gidiyor
-
@dzndr 100 de olsa idari gelir. Hakimlik yardımcılıgı 3 yıl sürecek.
-
@suigeneris şunu 200 yapsalar ne güzel olur. 150 olsa bile mülakattaydım bu sefer. elinizi korkak alıştırmayın
-
@dzndr 150-200 gelecek sanki...
-
@suigeneris İnşallah hocam... Eğer dediğiniz gibi olursa şimdiden çalışmalara başlamak gerek.
-
@öğrenci 2.000 den başka bişi öğrenemedim.
İdari Haziran'da mı Aralıkta mı? acaba sayı 100 mü 150 mi.. Bu belirsizlık bitiriyor adamı . -
@suigeneris O çok kötü belirsizlik hocam. Aralık ayı olursa şimdiden başlamak bunaltıcı olur, haziran da olursa şimdiden başlamamak hata olur. Şu kurum sene başında keşke söylese bu tarz şeyleri.
-
@suigeneris peki bu kadro talebi, aralık sınavı için çok erken değil mi? Aralık 2018 sınavı için kadro talebi de bu kadar erken mi yapılıyordu? Bilginiz var mı?
-
@öğrenci İşte tüm mesele bu dediğinizde. Aslında Haziran'da olacaksa Şubat gibi başlanır anteramanlıyız zaten. 29 Aralıkta sınava girdik.
Ama İşte belirsizlik çok kötü. Aralık olacaksa başlamam şimdiden yani... -
@suigeneris Öyle hocam alt yapısı olanlar için 3 aylık sıkı çalışmalık bir sınav diğer türlü bunaltıyor. Önümüzdeki günler de bu hakim yardımcılığı netleşirse alım daha da netleşir gibi..
-
@suigeneris verdiğiniz bilgi çok kıymetli hocam sagolun.Tarih konusu da belirginleşse çok iyi olur.@pareto_wilfredo hocam sizin tarih konusunda bir bilginiz var mıdır?
-
@hakan1908 Sizde haklısınız. Karşı tarafa sordum bunu cvp veremem kusura bakma dedi. Bilgim dısında dedi. Sanırım Haziran ayında kullanılacal bu İdari alım 150-200 Olabilir gibi. Yardımcılıktan dolayı
-
-
@kpsssss Ben bugün konustum Pareto Hocamla. Kendisi ile aram üst seviyede. Pek bakamıyor buraya. Duyum olarak sadece Haziran / Mayıs sınav bilgisi almış. Bende 1 saat önce 2.000 sayısını edindim İşte.
-
@suigeneris Anladım hocam tekrar teşekkürler.
-
@suigeneris normal şartlarda çok erken olur ve haziran sınavı için diye düşünebilirdik, ancak yardımcılık müessesesi getirme ve planlama süreci nedeniyle aralık için de talep edilmiş olabilir? İki ihtimal de çok yakın geliyor, bakalım göreceğiz...
-
Merhaba dostlar. Şu an için Mayıs - Haziran dönemi için bir hazırlık olduğu duyumum mevcut ama kesinlikle henüz buna kanaat getirmek için çok erken. Ama diğer taraftan hazırlanmaya başlamanın da tam zamanı. Şayet bu dönemde bir alım olursa hazır olmak gerek. Neredeyse 60-20 bandı girdi bu sene listeye en düşük. Yani iki taraftan da 10'ar fire hakkınız var demek bu. Bu yüzden siz başlayın, biz de soruşturmaya devam edelim. Bilgi alırsak dostlar paylaşırız.