2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@lion ben öyle bir noktaya geldim ki hocam artik ne olacaksa olsun modu.. yoruldum açıkçası.. kimselere anlatamıyor, kimse de anlamak ve bir çözüm üretmek adına en küçük bir çaba sarf etmiyor
-
@redcrossbjk anlatma kardesim anlamasinlarda. Anan baban ailen bildikten sonra durumu ayse fatma hayriye ahmed mehmed seni anlamasin bosver. Sen aslanlar gibi girmissin mulakatina kalmissin surec sen ve senin gibi arkadaslarin kontrolunde degil artik. Kafaniza takmayin biseyi. O mulakat yapilacak mi yapilacak hic endiseniz olmasin.
-
@lion kardeşim asıl sorun aslında orada.. artık annemin de desteği kalmadı. Yaş 30 olunca ve 5 yıldır kpss yüzüne işsiz güçsüz gezince her fırsatta artik bir yerden başla ve iş ara diyor.. baba da zaten yok 27 sene olmuş vefat edeli. Hal böyle iken aile de dahil kimse destek vermiyor:) EyvAllah
-
@redcrossbjk Allah yardimcin olsun hocam insallah en kisa surede bulursun iş
-
bende ne psikoloji kaldı ne sağlık, emeği geçenler! yaşattıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz inşallah
-
@redcrossbjk kardesim hic kafana takma. ALLAH rahmet eylesin babani. Annede kizma kadin senin icin istiyor. Idare et onuda. Umarim birkac ay sonra annen hadi simdi evlilik zamani isin oldu kiz arayacam haberin olsun der sana
-
@legolas Eyvallah kardeşim, beraber kazanır ve beraber iş sahibi oluruz inşallah
-
@lion bir de evlilik var demi.. hatunda kazandı komiserliği o da eğitimde bak bugün üniformalı resmi gördüm burnumun direği sızladı:)) Hayırlısı olsun kardeşim.. Sabr, mevla güzel eyler inşallah
-
bugum bi duyum aldim ne kadar dogru bilmiyorum ama.. mülakatların temmuzda olacağı yönünde kurumda çalışan biri söylemis kurumun bütcesi yokmus falan filan.. insallah dogru degildir. boyle bisi duyan var mi baska acaba
-
Şunun şurasında Temmuza ne kaldı ki
-
@dikotimi yok artık yaa daha neler gib önünde keserim kendimi
-
@dikotimi bütçe ile ilgili biley olamaz kurum bütçesi 1 ocak ta tahsis edildi belli zaten. Mülakatlar şimdi olsa bile haziran temmuz gibi baslanır
-
@dikotimi kardes bu duyumun ustune millet simdi rocky gibi ip atlayip isinmaya basladi birazdan tut sunun ucunu doseyelim abi iletileri gelmeye baslar
-
Bu hafta açıklanacak mülakatlar yazıyorum buraya
-
@dikotimi hocam sen bu duyumu unut, diline bile alma aman aman aman sakın şşşt aman deyim unut unut unut
-
@köyün-ağası bal damlıyor ağzından kardeşin.. inşallah:)
-
bilmiyorum ya boyle bisi olabilrmi butce yok temmuza ertelendi falan
-
@köyün-ağası insallah
-
Bunun sorgulanacak felan bir yani kalmadı durum çok açık. Kamuda daralmaya gidiliyor memur alımı daha da kisilacak. Mulakatlarin şimdiye kadar yapılmamasının nedeni seçim öncesi yeni bir ilan baskısı şu bu bunlarla ugrasmamak için bilinçli yapılan birşey. Mulalatlar seçimden once yapılır mart sonu veya nisan başı ya da mülakat tarihleri seçimden önce açıklanır mülakatlar nisan gibi yapılır açıklanması bir kaç yılı(mübalağa yok) bulabilir. Bunun disinda birşey beklemeyin.
-
@dikotimi senin duyumun kim ne iş yapıyor