Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
Vallahi her seye net olarak guvenmek istedikce guvensiz isleyis devam ediyor.
-
Herhangi bir soruya itiraz eden oldu mu?
-
Millet umudu kesti heralde sınavdan
-
O zaman herkesin aklındaki o soruyu sorayım.Ne zaman açıklanır?
-
Bir tarih belirtilmediği sanırım. En gec üç haftaya acıklarlar bence
-
@sbf13 20 gün icinde yokdili acikliyorlar.Ama ziraat bankasi sinavini tam 41 günde açıkladılar.
-
arkadaşlar cevabı bölge idare mahkemesi olan soru da itiraz usulü demişti o yol kalktı yeni adı istinaf oldu bir yanlışlık yok muydu sizce kafa karıştırdılar
-
İngilizce hariç cevapları hepsini toplayabildik mi? Özellikle gk kısmı. 40 soruyu söyle Bi toplu yazsak fena olmaz.
-
@sbf13 yazarız da ben ulaşamadım henüz. Yoksa link içerisinde düzenleme yaparım.
-
Evet arkadaşlar... Cumhurbaşkanlığı Uzman Yardımcılığı sınavıyla ilgili sıcak bilgiler geldi..
5 bin civarında kişi sınav başvurusunda bulundu.
Ön elemeler sonucunda 600 kişilik liste hazırlandı..
Değerlendirme süreci hala devam ediyor.
Gelecek hafta yani 25 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında sınav sonuçları açıklanabilir.
Kötü ihtimalle 1 hafta daha sınav sonuçları açıklanmayabilir.
Ayrıca ikinci Cumhurbaşkanlığı Sınavında ön şart olarak KPSS puanının getirilmesi gündemde...
-
@phoenix doğru bilgiler ise gayet güzel KPSS şartı hele muazzam
-
@phoenix hocam ön eleme sınavını 200 kişi geçip alan sınavına girmeye hak kazanacak diye biliyorum ?
KPSS şartı dediğiniz bu alımdan ayrı olarak demi ? Çünkü bu alımın ikinci aşamasına ön eleme sınavını geçenler girecek -
@phoenix harbiden neden 600? Denk alanlardan dolayı galiba demi
-
@phoenix 5000 kişi nedir ya ?26 kişi için ne kadar çok
-
@the-kaymakam ve @nazliyor hocalarım 600 kişi içine iletişimciler vs'de dahil. KPSS şartı bir sonraki alım için konuşuluyormuş.
-
Kpss sarti geliyorsa eger, YDS 80 sarti da gelecek yuksek bir ihtimal. Ona göre hazirlanin arkadaslar. Kuzenim de cok bilinen bir kurumda basin musaviri ona da sorarak aldim bilgiyi.
-
@phoenix kaçla kapatır bi tahmininiz var mı hocam
-
@kaymakam 5000 kişi girdiyse 77 78 olasıdır.
-
@phoenix ikinci aşamada hangi derslerden sorumlu olacağımız hakkında bir bilginiz var mı? Alan dersleri denilince bir sürü ders olabilir.
-
@the-kaymakam iletisim baskanligi duyurusunda aciklanicak diye yazmisti