Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
Arkadaşlar Merhaba. Sınava 5bin küsür kişi girmiş diye duydum. Ve Anadolu Üniversitesinin 2. Üniversite sınavlarından hatırladığım kadarıyla; soruların tümünü aynı şık işaretleyenlerin en az 5 doğrusu oluyordu. Bende bu sebeple ingilizce de hepsini A yaptım artık Allaha emanet
-
Puan barajını geçme durumu nasıl olur, kaç kişi kazanır dersiniz?
-
@antimülakat hocam benim düşüncem iibf hukuk alanı için 70e düşerse sürpriz olmayacağı yönünde ve maksimum 75 olur diye düşünüyorum.Gerçi bu sınavla alakalı herkes kapalı kutu gibi davranıyor sebebini anlamış değilim.
-
@kaymakam aynen yorum yapılmamasına bakılırsa ya insanlar bu defteri kapattı ya da haberimiz yok. Ama baraj 70 üstü olur bence. 75 gibi tahmin ediyorum ben de ama 70 i de beklemiyor degilim 40 soru iletişim ve İngilizce büyük Bi kısmıydı sınavın. Bu kısmı iyi yapanlar kalır
-
Arkadaşlar büyük ihtimalle Cumaya geliyor sonuçlar. Büyük ihtimalle baraj puanda kalacak hatta sayı olarak 20 katı kazanamayabilir. Çan olmazsa duyum o yönde.
-
@antimülakat yarın ki cumadan mı bahsediyorsun hocam ?
-
@kaymakam haftaya Cuma demeliydim pardon. Sonuçlar hazır diyebiliriz.
-
@antimülakat Sonuçlar hazırsa keşke bekletmeseler haftaya cumaya kadar ya.
Anladığım kadarıyla 70 alan ikinci sınava kalacak hatta 200 kişinin altında bir sayı olabilir diyorsunuz. -
Bu sınav banka müfettişlik sınavları gibiydi. İngilizce belirleyici olacak dolayısıyla taban puana düşmesine şaşırmayacağım.Sıkıcı bir ingilizce sınavı vardı.
-
@öğrenci bildiğim kadarıyla sizin 80 üstü YDS puanınız vardı, sizce de İngilizce sınavı çok zor muydu ?
-
@the-kaymakam Kaliteli bir sınav yapmak istemişler fakat noktalama işaretleri ve yazım vs. olsun biraz saçma gelmişti bana.Normalde ingilizceyi hemen çözer diğer kısımlara tekrar tekrar bakarım diye düşünüyordum en zorlandığım alan ingilizce oldu sınavda ki bir iki arkadaşım da benzer şeyleri söyledi.
-
@öğrenci evet ingilizce herkes için zor olmuş, bakalım sonuçlar açıklandığında nasıl bir tablo çıkacak ortaya
-
Aldığımız duyumlar ufaktan öyle olduğunu gösteriyor. Beklenen sayının altında bir kazanma listesi oluşacak. Çan olur mu? Sorusu bile akıllara alternatif olarak geliyor olabilir.
-
@antimülakat peki önümüzdeki hafta kesin açıklarlar mı sonucu?
-
@the-kaymakam gelmemesi için hiç bir sebep yok ama bürokrasi bilirsiniz hocam? Gelmezse üzmeyelim bekleyenleri.
-
@antimülakat anladım hocam haklısınız, teşekkürler bilgilendirme için
-
Hocam elinize sağlık topladığınız cevaplara coğu kişi bakıp sınavını değerlendirebiliyor. Ben de bir ekleme yapıyım "Gürültü kavramı" ile "Shannon-Weaver" aynı soruydu. Daha doğrusu gürültü kavramını hangi teorinin ortaya attığını soruyordu cevap da Shennon Weaver'dı. Bir de Türkçedeki öge sorusunda Dolaylı Tümleç yoktu hatırladığım kadarıyla.
-
@antimülakat güzel haber hocam tesekkür ederiz kalırız insallah
-
Cumaya kadar acıklamaz mı
-
Paylaşılan duyumlar bu hafta içerisinde sonuçların açıklanacağı yönünde inşallah daha fazla bekletmezler. Başka duyumu olan varsa paylaşırsa seviniriz.