Süper Lig 2018-2019 Sezonu
-
@agor gomis’i satarsa mümkün diğer türlü zaten tek başına takım.
-
Fatih hocanın 3.geldiği seneden beri istisnasız şampiyon takımları doğru tahmin ediyorum.Başındaki teknik direktörlere ve t.direktör değişimlerine bakıyorum.
Biraz zaman geçsin kim ne kaybetmiş görelim,favorimizi yazarız.Ama şu an için tek bildiğim Fener'in bu sene de dışarıda kalacağıdır.Ali Koç yanlış maceralara girdi -
Tolga zengin denilen baş belasını napacağız
-
@aliveli Sahip çıkmaya devam ederseniz elinizde kalacak gibi.
Düşmana güven, dosta korku veren Tolga Zengin -
@buseneatanıyorum sahip çıkanın ağına terlikle vurmak lazım hangi beşiktaşlı sahip çıkıyor
-
@aliveli iki beşiktaşlı arkadaşım var delice savunan adreslerini veriyorum hemen terlikler benden.
Futboldan anlamadığımı söylüyorlar ama şu duruma göre bence ben daha iyi anlıyorum -
@aliveli Milanda Donnaruma die bi kaleci var zannediyorum 17 yaşındayken ilk 11 de oynamaya başladı ve şuan değeri ciddi anlamda arttı, bizde de utku var koy oynasın, tolgadan kötü olacağını düşünmüyorum ama şenol güneş gibi birisinin bunu yapmayacağını her beşiktaşlı bilir
-
dolar ve euro alıp başını gitmişken Beşiktaş'ın yeni bir kaleciye para vereceğini sanmıyorum almasınlar da zaten Utku oynasın, Beşiktaşın bir 10 numaraya ihtiyacı var, Talişka'nın eksikliği o kadar belli oluyor ki . bu arada rize akhisar maçının özetini izlediniz mi 5 direkten top ve kaçan net pozisyonlr, inanılmaz bi maç olmuş.
-
@buseneatanıyorum hiç şüphesiz siz daha iyi anlıyorsunuz.
-
@hoffafd hocam yeni kaleci derken inanılmaz bir kaleci olması gerekmez eli ayağı tutsun yeter.
-
@aliveli sıkıntı yok. Fikret başkanım mykanos dan genç, geleceği parlak bir kaleci getirir.
-
Son transferlerden sonra suphesiz ki tek favori Galatasaray ️️ Fernando-ndiaye-emre akbaba-kuru-gary-gomis ️
-
@gmsmustafa gomis gitmezse tartışmaya lüzum yok zaten şampiyon belli.
-
@aliveli Bjk, liverpoolun kalecisi karıusu 2 yıllığına kiralamış, cl final maçında yaptığı hatalar tam tolgalıktı ama finale kadar liverpoolun kalesinde başarılıydı
-
Gomis gitmiş diyorlar şimdi lig biraz daha dengeli
-
@aliveli kara haber tez duyulur. Gomis gitti kaldık Erenlere. İşimiz baya zor görünüyor
-
@antimülakat canını sıkma zaten rekiplerinizin durumu da ortada en azından kötü de olsa bir rekabet izleme şansımız var bu yıl
-
Josef de souza da çıkmış katar yollarına en son 11 yerli oyuncuya kalacak takımlar.
-
Gomis yerine Mandzukic'i kiralayabilirlerse harika iş çıkartırlar.Juve'de forvet bollaştı Higuian'ı bile kiraladılar bir yoklamak lazım.Gs forvet konusunda ağırdan alıyor.Doumbia gibi adam Bursa'ya gidecek,al kenarda beklet..
Fener'in oyuncularının da iyi piyasası varmış iyi para kazandılar Araplardan.Bu arada Anadolu klüplerine pek değinilmemiş Konya,Bursa gibi takımlar üst sıraları zorlayacaktır.Göztepe,Antalya,Alanya bu hocalarla ligi bitiremez -
Ali koçu getirdik dereken lig düşmeyeydij :’(