2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@ceteris soruşturma için eminiyete gelinmiş benim ve bir arkadaşımın. Emniyete sorduk engec perşembeye kadar gondeririz dediler.
-
@gresham-t daha yeni yapılıyor soruşturma yani daha tamamlanmamış .yani en erken haftaya açıklanır bence çünkü bütün illerden beklenilecek ozmn
-
Adres değişikliğini kuruma bildirmek için aradım fakat cevap veren olmadı. Polis geliyormuş adreste bulunamayınca sorun olur mu?
-
Mülakat biteli 70 gün olmuş daha soruşturma bitmediyse kapatsınlar kurumu , daha derin soruşturma yapılan kaymakamlık 55 günde açıklanırken bu Göç İdaresinin derdi ne bilemedim
-
Bugün bana soruşturma için geldiler ve bilgilerin bugun kuruma gönderileceğini söylediler
-
@sonumutilgöç nerede yaşıyorsunuz
-
@ceteris Kars
-
Sinopta ikamet ediyorum dün babamın çalıştığı yeri aramışlar emniyetten soruşturma için
-
@pareto_wilfredo üstat gözler sende.
-
Benim anladığım kadarıyla soruşturmalar bugün bitiyor herkese Perşembe demişler .bugün yarın artık vakit geldi gibi.
-
@atam2811 bence de artık son günler. Ama ikinci kez soruşturma yapmanın amaci neydi acaba. Bana mulakata girdiğim günde gelmişlerdi
-
@sonumutilgöç ikinci soruşturma kazananlara yapılıyor olabilir görev başlaması için sadece tahmin benim ki ama
-
Bir bilgim yok sadece akıl yürütüyorum .
-
Güvenlik soruşturması için hiç gelen olmadı, arayanda
-
@karaahmet641 kardeş benim lafıma bakma belki hiç alakası yoktur .
-
Bana ne gelen var ne giden var ...
-
Benim gibi hiç gelmeyen de var mı? Bu sorusturmalarla kazandı kazanmadı yorumu yapılabilir mi?
-
Bana sorusturma icin hic gelen olmadi, arayan da olmadi ama soyle bir sey duydum illere göre soruşturmanın türü değişiyormuş, bazı illerde özellikle eve polis geliyormuş bazılarına sadece kağıt üstünde soruşturma yapiliyormus
-
Mulkakata gitmeden de aramislardi bazılarını beni o zamana da aramamislardi gerci
-
Arkadaşlar soruşturmayla kazanmak arasinda bağlantı yok rahat olun seçim müdürlüğünde ben ve birkaç kişi daha soruşturmaya tabi tutulup elendik. Kazanan da oldu. Yani bi sonuca varmaniza gerek yok tahminimce