10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
-
Arkadaşlar tartışmayı bırakın. Daha İlan yok lütfen gereksiz oluyor tartışmak. İlan gelsin önce onu görelim.
-
Ben yine polyanalık yapıp dicem ki inşallah alım sayısı fazla olurda her puan türündende daha fazla insan sevinir olamaz mı olabilir tag imiz gerçek olsa 1000 gelse herkes sevinse
-
Demeyeyim demeyeyim diyorum ama zaten istatistikçilere ayrılan kuş kadar kadro var yani o kadar mezun insanin tek umudu sgk . Iibf gibi hem kaynak hem kurs hemde bilgilendirilme gibi avantajlara sahip değiliz . Ankarada olanlarımız bir tik daha sansli . Sizler gibi her şehirde kurslarımız vs yok . Bu kuraklıkla 75 li puanları almak bile başarı adlediliyor nezdimizde .
Ayrıca madem bu kadar avantajlı görüyordunuz istatistik mezunu olmayı keşke zamanında eşit ağırlık değil sayısal secip fizik kimya biyolojiyle uğraşsaydınız. Bölümü bitirip o şekilde girseydiniz a kadro sınavlarına . Ha tabii cogu iibflinin istatistiğe giriş dersini bile ne kadar zorlukla verdiğini de hatırlatmak isterim .
Siz diyorsunuz ki topu topu 100 istatistikçi alınıyor bizler de ona bile razıyız. O da alınmasın . Bölüm mezunlarının devlet umudu hiç kalmasın. Ve gene diyorsunuz ki gitsinler kalifiye olmayan isler yapsınlar. Çünkü onlar üniversite okumadı, aileleri onlara madem manevi yatırım yapmadı . En mağdur sizsiniz.
Allah herkese niyeti kadar nasip etsin ne diyelim. -
@aybala başım agrıdı şu istatistik iibf kavgasından. Daha ortada ilan yok yani. Olsa buralar alev alacak.
-
P42 84.40 larda umutlanayım mı imkansız mı
-
2 senedir bu ilanı bekliyorum yorumlarinizi bekliyorum stresten ders de calisilmiyor
-
@mercuryist hocam suan ki durumda kimse seni yonlendirmek istemez hiçbir şey belli değil çünkü goruyosun ilan gelir mi gelmez mi hangi puan türü olur alım kaç olur vs . Eğer kpss ye giriyorsan tekrar bunları düşünmeyi bırakıp odaklanmaya çalış yok girmeyip sınav bekliyorsan kafani dağıtmaya bak ilan gelene kadar
-
@istkç-m yalnız cümlelerin çok düşük . Rapor yazarken çok zorlanırsın diyecem de oOoO rapormuş kayıt incelemeymiş Aphb’ymiş sen nerden bilecen:)
-
Sıkıntı cıkacak !! İlanin biran önce gelmesi gerek kardesi kardese düsürecekler
-
@ryan haklisiniz hocam sag olun
-
@safitürk69 siz mesleğe herşeyi bilerek başladınız ve size direk yetki verdiler galiba
-
@istkç-m kardeşim 200 puanla iktisat okunabilen ülkede gidip istatistik okumuşsun sen de Yok geçilemeyen bölüm gibi tavırlara neden giriyorsun ki ? Adam güzelce anlatmış sana; yapılan işin istatistikle bir alakası yok diye .
-
Kpssden önce mi gelsin sonra mı,P23 mü P42 mi, iibf mi istatistik mi..Birlik olmamız gerekirken sürekli bölünme hali.Nasibinde olan kazanır yeter ki ilanı görelim:)
-
merhaba, hayretlerle okuyorum, yorumları, fanatizmin sadece cahil kalmış/bırakılmış topluluklarda olmadığını lisans eğitimini tamamlamış, mürekkep yalamış, ülkede hukuk dışı işlemlerde tutanak tutmaya aday, topluluklarda da varmış.
İstatistik mezunu kadroların hak olduğunu iddia ediyor,
iibf mezunu kendısıne ait olduğunu,
çeko mezunu çekoya,
aslında bakıldığında hakkanıyet gözlenmiyor, "ben yerleşeyim zihni" hakim.
Acı ama gerçek olan şudur, kpss a grubu alan yeterliliğini ölçme ihtiyacından dolayı müfredatta yer bulmuş bir sınav türüdür, alakasız puan mantığından uzaklaşmak için bu mantık gözetilmeseydi p1,p3 gayet yeterliydi.
Gelelim Kurum çalışma amaclarından, diğer insanlara fırsat yaratmayı unutmadan, liyakati kenara atmadan olması gereken
100 istatistik
150 iibf
150 ceko
ve kesinlikle puan türleri p40-41-42 den biri olmalı
1 soru dahi çalışma mevzuatından sorulmadan sosyal güvenlik denetmen yardımcısı ünvanı verilmesi mantık dışıdır.
Şahsi kanaatimdir. seviyeli her türlü yoruma açık -
İlan gelmediği her dakika İyice kafayı yedik artık Senaryolar yazmaya başladık. Keşke bu sayfa kendine biraz çeki düzen verse.. Arkadaşlar burda yazılanlar Kurumun umrunda bile değil anca kendi kendimize yıpratıyoruz.. Sayfa Amaç dışına çıkıyor Malesef
-
@dehlizs doğru söylediğinizi düşünüyorum yalnız şunu söylemek istedim,aynı unvan sahibi olunup da farklı puan türünden başvurulmasını mantıklı bulmuyorum,dediğiniz gibi çeko ağırlıklı puanlardan iibf ve istatikcilerin başvurması bana daha mantıklı geliyor, lakin sonuç olarak bunlar sadece fikir,umarım bir an önce ilan gelir ve herkes için hayırlısı olur.
-
@safitürk69 iktisat okumadiği mi nerden biliyorsun Son sözü kurum soylecek herkesin gönlüne göre olsun . istatistik elakasi yok diyen adama cahilsin derim sadece .
-
Gençler neyi tartışıyorsunuz ortada daha alım yok alım :))
-
kaç yaşında insanlarsınız oturmuş bölüm kavgası yapıyorsunuz