Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@onuktekin @paretowilfredo dostumuzu yormadan ve uzatmadan bitirelim istedim o sebeple 3 ileti silme sayısı değil yıllık hakkımz olsaydı dmek istemiştim.
-
@paretowilfredo buluruz hepsine çare yeter ki yönetim olarak niyet edin
-
Reklam ayrı sinir bozucu 3 sn ayrı. Üç kuruş para için siteyi esir aldılar yeminlen. Düzenleme maili atmamıza rağmen umursamaz olunca kaldır gitsin stratejisine yöneldik. Valla Türkiye'de bu işi düzgün yapmıyorlar dostlar, sorun bizde değil bu ajanslarda. Üç kuruşa 27 köfte almaya çalışıyorlar. Çok kızdım 🤫
-
@antimülakat Sanırım elini verip kolunu kaptırma durumu söz konusu
-
@plansız kolumuzu kaptırdık diye düşünüyordum bir bir adminleri de yemeye başladılar. Askere gönderdik diye düşündüğümüz adminden ses yok, tez yazma sürecinde olanlar kayıp, muhabirimizi YSK'ya gönderdik oradan Yunanistan seçimlerine gönderdiler. Durum çok sıkıntı bildiğin gibi değil. Pareto kardeşime bile on dakika bir çağrı atıyorum yerinde mi diye
-
@antimülakat "Büyük başın derdi büyük olur" demiş atalarımız, bugün bir Tercihini Yap ekibi kurmak, onu yaşatmak kolay değil:) Allah, adminlerimizi başımızdan eksik etmesin
-
Önceden soruldu mu bilmiyorum fakat profilimdeki ki rengi (bende V harfîni içeren ) değiştirme ihtimalim var mı ?
-
@vincent-gournay valla ben karşılaşmadım. Niye ki hocam meraktan soruyorum. Sevmiyor musunuz mor rengi?
-
@antimülakat bazı profiller de farklı resimler de görüyorum da değiştiriliyorsa farklı bir renk veya resim koyarım diye düşündüm.Tamamen meraktan sordum.
-
@vincent-gournay değiştiriliyor diye biliyorum hocam. Özellikle resim eklenebiliyor. Profil resim değişikliği yapılabiliyor.
-
@antimülakat teşekkürler hayırlı forumlar.
-
@vincent-gournay yapamazsınız hemen yardım isteyelim kardeşim.
-
Bu arada 3 sn reklam panelini kaldırdık dostlar. Farkedildi mı? Memnun oldunuz mu? Elimize sağlık mı? Vs. muhabbeti dönerse acı kaybımız az biraz hafifler
-
@antimülakat Hakikaten insanoğlu böyle işte:) kaldırılması noktasında hiçbir talebim olmadı üstelik çok rahatsız ediyordu ama forumun gelir kaynağı falan diyordum görmemeye çalışıyordum şuan çok iyi olmuş
-
@plansız biz forum üyelerinin kazanmasını daha çok istiyoruz. Valla böyle uzman, müfettiş falan oluyorsunuz ya serin serin. Hep bir mutluluk, hep bir gamze oluşuyor wp grubumuzda. Her imkana sahip bir ekibiz, az paramız valla çok huzurumuz var. Belki çok paramız da olsa kaybımız olmaz ama böyle de mutluyuz. Bu arada anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederiz. Rahatsızlık verici durumda bile amma paragöz çıktınız denmiyorsa veya bir kısım forumcu demiyorsa doğru yoldayız demektir
-
@antimülakat EyvAllah sağolun.
-
@antimülakat elinize sağlıkkk oh be
-
@antimülakat kardesim iyi olmus evet. Madem aci kayip oldu o zaman herkes foruma girdiginde 3 saniye saygi durusunda bulunsun sonra basliklara tiklamaya baslasin
-
Forum üyeleri ne isterse o arkadaş. Biz geldiğimiz yeri biliriz. Burası sizin eviniz derken asla abartıya kaçmadık. Bu siyasi diskürsi ile günü noktalayalım.
-
@antimülakat çok rahatsızdim ama yoksaymayi tercih ettim hep forum ihtiyacı diye .Ama cidden iyi oldu forum gönüldaşları olarak ellerinize sağlık hocam