10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@müspetmenfi dusebilir neden olmasinn:))
-
@modigliani-0 neden kizdiniz hocam
-
@sonmaliyeci bende de pdf te gozukmuyor il ilce kisa ozgecmis kisminda yasadigim yeri belirttim ama. bir sorun cikacagini sanmiyorum.
-
İstanbul seçim sonuçları ile Sgk mülakat listesi merak konusunda kapışır :)) Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar o kadar para toplandı tt oluyoruz fakat tweet atanlar hep aynı kişiler ve katılım az yoksa bir hesap açın ve iibf için kadro talebine katkınız olsun burdan ona buna ilan duyumu var mı demekle ilan gelmeZ lütfen biraz da tweet atalım her gün etkinlik var nerdeyse sesimiz ne kadar duyulursa o kadar iyi olacaktır naçizane fikrim bu teşekkürler hala gündemdeyiz şuan tag İİBFyeMerkezi KadroAcilsin
-
Merhaba arkadaşlar. 17 Haziran 2019 tarihinde mesai saatinden sonra (23.00'ten sonra) başvuru yapabildim sistemden. İlanda mesai saati sonuna kadar yazıyordu, başvurum kabul olmuş mudur?
*Başvurunuz kaydedildi yazdı.
*Başvuru belgesi görüntüleyebildim. -
@lco kabul olmuştur içiniz rahat olsun
-
Bu hedef kaymakamlik grubundaki Oguzhan kim cok iddialı konusuyor 85+ diye..
-
@mercuryist inanmayin hocam iki gun sonra cikacak ortaya
-
@johnstuartmill grubun adı mo hedef kaymakamlık
-
@mercuryist bende baktim simdi kurumdan ogrenmis galiba yarin tam manasi ile ogrenirim yazarim demis
-
@ahmtdmn nerede bu grup bi link atma şansınız var bu hocam.
-
@grundig facede hedef 2019 kaymakamlik-kpss... Grubu
-
Hocam suc degil mi bu ya nasil ogrenebilirki kacla kapatacagini nasil bilgi sizdirilabilir
-
85 + da virgül benim için hayat memat meselesi hayır bu insanlar nerden öğreniyor hayret ya .
-
@grundig kaç hocam puanınız
-
Birileri çıkıp 40-47 eklenecek diyor Ve ekleniyor.. Şimdide 85+ diyorlar Oda olur. Yazık gerçekten
-
Güvenilir bir kişi mi bu kişi daha önce bilgi falan vermisligi varsa benim haberim yok .
Bu nasıl birsey ki böyle sonuç açıklanmadan 85 üstü diyebiliyor .. yazık gerçekten -
@ds1966 40-47 tutturan oldu mu Hocam Hadi ya oyle ise dogruluk payi bir nebze olsada var
-
@modigliani-0 85.14 hocam.