10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hak-111111 hayır kesinlikle etik değil aynı şekilde sgk den guya geçmeye çalışan kişi için de etik değil
-
@rootofallevil eğitimdeki guy lar sormuş grup başkanina yeni ilan ne zaman gelecek diye oda eski alımı bakan iptal edecekti zor ikna ettik bi daha alım olmaz demiş.
-
Bu arada guy/dguy mülakatları sürerken her gün bugün kaç kişi gelmedi diye sorup hesap yapanların ve ayrıca zamanı gelince yapacaklarin bugün keyfi başvuru yapmışlar,gelmeyecekler diye sitem etmesi çok ironik geldi. Biz o zaman kadronun iki katı ile mülakata girip çıkıyorduk,şimdi dört katı söz konusu. Her ne kadar bu sene yıllarını kpssye vermiş kişiler çoğunlukla alınsa da ilk senesinde 70li puanlarıyla da alınan çoktu. Yine olacak, hazırlıklı olun derim. Bir de elenirseniz siz de buradaki insanların ne demek istediğini anlayacaksınız. Her şey çok iyi giderken tepetaklak düşmek gibi hissettiriyor, düşmemek için çok çalışmışsınızdır ama mülakatta olmuyordur.
-
@rassal neden alım olmazmış? guy olanlar gitmeye çalıştığı için mi? kurum içi uzmanlık isteyenler bürokratlar üzerinde baskı kurduğu için mi? her yıl alım yapardı. anlamıyorum
-
@islimbot dguy için diyor. Dguy artık uzun bir süre gelmez
-
@falanfilan pardon yanlış anladım o zaman. merkez kadro olunca normal tabii
-
@rassal sadece Tekirdağ'da mevcut çalışanların %50si ya başka kuruma geçti veya eş durumundan tayin oldu. yeni açılacak vergi daireleri var onları da sayarsak alım olmaması imkansız. Tekirdağ en az 70 kişilik alım yapmak zorunda şu an.
-
@rassal SEÇİMDEN sonra bakanın kendi gitmesin de:)))))
-
@merasim34 umarım gider.
-
Mesele masa basinda dirsek curuturken vicdanlarida curutmemekte. Sen sinava girersin 2 tane soruyu aman sallayayim diyip sallarsin. 2 soruyu sansina tutturursun 86 alirsin oteki bilmedigimi bos birakayim der 85.1 de kalir basvuramaz bu sinava. Noldu simdi sen ordinaryus prof dr mu olmus oldun.
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
@hak-111111 En kapsamlı Dguy grubundayım böyle bir konu konuşulmadı.
-
@mami1616 sen denk gelmemissin Hocam o zman
-
@hak-111111 bilip bilmeden mesnetsiz bir şekilde neden bu ithamlarda bulunuyorsun ? İthamdan öte iftiraya giriyor bu. Bu saydıklarını tek tek ispatlamak zorundasın. Bu şekilde çoğul konuşamazsın. Ben bu zamana kadar başvuranlara kızıyordum ama senin gibi bir şahsiyete müstehak. Çok güzel olmuş. Dilinden bedduayı düşürmezsin, iftirayı düşürmezsin. Nasip olmuyor işte sana ne yaparsın
-
@hak-111111 tamda bunadir benim sozum. Bu sekilde dusunenlere. Simdi p48 den 80 puanla sen guy olacaksin ama sgk dusuk kapatmasin diyeceksin. Peki guy icinde bir baskalari ayni sekilde dusunup girmeyecegi sinava 88 ile basvursaydi sen 80 puanla simdi guy olabilirmiydin yani. Lafimiz bu zihniyetleredir. Merkez uzman kaymakam olup su issizlikte bu sinavlara girgirina basvuranlaradir. Ozel sebepleri olanlari istisna tutuyoruz elbette.
-
@hak-111111 Tüm kazanlar grupta hocam hatta grupta dün niye başvuru yapıldı diye ufak çaplı tartışma bile oldu . İnşallah sizin söyledeğiniz gibi konuşmalar olmamıştır çok acı bir durum olur.
-
Artık bu başlık kapatılmalı bence. Olan oldu 2017 de guy olanlar başvuru yaptı yeni atanan başvuru yaptı bunun muhasebesi bize düşmez. Kimsenin özelini genelini bilemeyiz etrafımda guy olup dguy olup ''Oh be istediğim şehir kpss benim için bitti hayatımı yaşayacağım'' söylemlerine rağmen başvuran oldu. Bende yıkıldım bende virgülle kaçırdım bende 4 yıldır işsizim 3 mülakattan elendim. Ne yapalım herkesin vicdanı kendine daha fazla konuyu uzatmaya gerek yoktur benim düşünceme göre.
-
@hak-111111 hocam bu sözünüzü ispat ile mükellefsiniz aksi halde forumu provoke etmek amacı taşıdığınıza kanaat getirecek ve buna göre hareket edeceğiz.
Saygılar, iyi forumlar. -
@mk-ank oyle bir amacim yok Hocam cikarabilirainiz isterseniz
-
Çoğunun basvurmasini tek amaci kurumub yuksek kapatmasi emin olun yüzde 80 i mulakata bile gitmeyecek olmasi benim gibi yas sınırında olanlarin hayretle izledigi bir durum ilk defa iibf okudugum icin nefret ettim dün