2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakan beyin adını belirtemiyorsak maliye bakanlığı olduğunu belirtelim İİBF yerine. Dikkat çeker bugün öyle birşey yaparsak.
-
@paretowilfredo hocam Twitter gündemine bakınca şunu düşündüm. Kimler kimlerle,! hakikaten bakan secımden sonra degısırse, agustostan umut yok mu? Gelmez mı agustosta? Abi bari mhuy gelsın ya. Mhuyda da oncekı soylemlerınız mı gecerlı?
-
Hocalarim bugun etkinlik olacak mi
-
Bakan bey adına hashtag var onu kullansak şuan gündemde iken. Milletvekilleri bile oraya tweet atıyor şuan bence bunu kullanalım şimdi.
-
@hak-111111 evet
-
@aknc birkaç kişiyle yazmaya başladık herkes yazsa iyi olur
-
@tozkok aynen hocam. Cumhurbaşkanının Başdanışmanlarından Fecir Alptekin i gördüm milletvekili Sare Aydın Yılmaz ı gördüm daha kimler attı bilmiyorum ama biraz kendimizi ön plana çıkarsak iyi olur sanki. Deneyelim..
-
@aknc aslında yazıyor herkes sürekli gündemdeyiz bence görülüyordur ama tepki verilmiyor ️
-
Kpss ye kaldı 3 hafta bunca yaptığımız etkinliğe rağmen olumlu tek bir duyum bile yok hiç mi görmüyorlar,hiç mi duymuyorlar anlam veremedim ilk defa bir yılı ilansız kapatıyoruz biz daha napalım sesimizi duyurmak için bütün bakanlıklar şu kadar personel alıcaz diye açıklama yapıp müjde veriyor bizim bakanlıkta tık yok.iç sıkıntısından ölcem valla (sizinde içinizi karartıysam şimdiden özür dilerim )
-
@mervenil pes etmeyeceğiz hocam son dakikaya kadar hepimiz çok üzgünüz ama vazgeçmeyeceğiz. Bir olalım ki güçlü olalım
-
@aknc tabi ki pes etmicez hocam ama en azından ufacıkda olsa olumlu bir haber alsak bi umut olcak..bu sessizlik yoruyor insanı
-
Bu akşam etkinlik var mı
-
@aknc parti kur oy vericem şu tag i sen belirle son kurşunlar artık
-
@müşrif Doğru düzgün bir tag belirlensin açık bir şekilde Gelir uzman yardımcılığı da belirtilebilir
-
@tozkok evet varmış, A grubu odaklı denilmiş saat 20 den önce de gündemde yer alabilir.
-
@mervenil Maalesef durum öyle, kurum içi sınavını ön plana almışlar. Benim duyduğum tarihle çakışıyor ama nasıl olacak bilmiyorum. Mevcut sürecin atamaları da gerçekleşmedi. Kötü öngörü 2019 sonuna bile uzayabilir. Seçim sonrası hareket şart...
-
@cons3693 duyduğunuz tarih ne zamandı hocam?
-
@cons3693 geçmiş olsun o zaman... Dpb haberi baya bir umut olmuştu oysa ki...
-
Seçime saatler var. Twitter bugün çok önemli gündeme bakarsanız anlarsınız. Şimdi son sözüm isteyen katılır o gündemde uzun süre görünürüz istemeyen de katılmaz bir sene daha böyle bekleriz.
-
@aknc Hocam günlerdir gündemde kalıyoruz elimizden geldiğince ama yaprak bile kımıldamıyor.Artık etkinliklerin sonuç vereceğine dair umudum da kalmadı kendi adıma