2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Ben baktım 100 ler de çok bilgisayar işletmeni memur veri hazırlama çok sayıda bunlar nasıl alındı merkezi atamada bile bu kadar alim yok. Merkezi alımda bu kadar alim olsa adaletli bir şekilde boşta iibf lı kalmaz o derece yani!
-
@dzndr İçişleri kadroları mevcut kadro ataması yapılamadıgından alındı yani uzman yardımcılarının uzmanlıga atanması için diye biliyorum
-
şimdilik gözüme çarpanlar:
-gençlik ve spor bakanlığı için 100 uzman yardımcısı, 30 müfettiş yardımcısı
-göç idaresinde 50 merkez uzman yardımcısı, 500 taşra uzman yardımcısı
-hazine ve maliye bakanlığında 1700 vergi müfettiş yardımcısı, 35 merkez uzman yardımcısı
ticaret bakanlığında 75 merkez uzman yardımcısı, taşrada 91 denetmen yardımcısı
ihdas edilen kadrolar bunlar ağırlıklı olarak bizi ilgilendiren ancak gib ve sgk için kadro ayırmamışlar -
Iç işleri ve merkez göç uzmanlıklarindan hala ses soluk yok mu?
-
@Gresham-T kararnameye göre 50 merkez göç, 500 taşra göç kadrosu ihdas edilmiş inşallah sayıları eksiltmeden ilan verirler
-
@RootofAllEvil 15 20 merkez göç gelse bile yine iyidir ihdasların hepsi mümkün değil kardeşim
-
@RootofAllEvil hocam kusura bakmayın bilmiyorum da bunlar kadro da bi dereceden bi dereceye geçme sayisimi yeni izin verilen alim sayısı mi oluyo?
-
@fatos uzman kadroları için öyle diyebiliriz sanırım ama uzman yardımcılıkları 8. ve 9. dereceden başladığı için böyle bir şey mümkün değil
-
@RootofAllEvil anladım hocam bende öyle düşünmüştüm inşallah öyledir bu sene en azından vmy en kötü 1000 sayisini görürüz...
-
Gözüme çarpan 9. Dereceden 1029 vmy kadrosu mu ihdas edilmiş. Ne anlama geliyor?
-
@RootofAllEvil inşallah gelir. 500 iyi rakam
-
Ticaret uzman yardımcılığı alımında -inşallah olursa- bölüm ayrımına gidebilirler, Allah korusun sayıca ağırlığı hukuk mezunlarına verebilirler ve kesinlikle 70 puan yds isterler. Hazır karar yayımlanmışken şimdiden başlayın yds ye
Hazine ve maliye uzman yardımcılığı için 35 kişilik kadroya yer verilmiş gönül ister ki sayıyı eksiltmeden ilana çıkarlar. Puan türü olarak iptal edilen vmy puan türleriyle aynı puanları kullanacaklarını düşünüyorum. 35x20 700 aday yazılı sınava çağırılır, 35x4 140 aday da sözlü sınava kalır.
Vmy, hmuy, merkez ve taşra göç bizim hakkımız olan kadrolar. Yapılması gereken etkinlikleri mutlaka yapalım! -
@RootofAllEvil hocam benim ticaret uzman yardımcısı tanidigim biri var hukuk mezunu tüm konuları iibf lı uzman yardımcısına soruyordu bilgisi yoktu hukuk harici. Kurumda bunun farkındadır umarim
-
@fatos umarım hocam ya, valla şu ihdas edilen kadrolardan çok kırpmasınlar da 10 kişilik falan da gelecekse hiç gelmesin
-
Cok anlayamadim dostlar guy icin yine mi alim yok bu sene de ?
-
@RootofAllEvil hocam yanlış yorumlamışsınız bence. mesela 50 göç uzmanı kadrosu ihdas edilmiş ama 50 göç uzman yardımcısı kadrosu kaldırılmış. Yani kurum 50 göç uzman yardımcısı eksik alacak. Belki de o 50 kişiyi başka kurum uzmanlarından sınavsız alacak.sadece 12 kişilik bütçe uzman yardımcısı kadrosu var. Bide 30 atom uzmanlığı
-
Kesin alırlar o sayıları zaten
-
Kutluay hoca konu sizlerle alakalı değil.kurum içi düzeltmeler demiş bu RG de yayımlanan Lara arkadaşlar.bizlik bı durum yok malesef
-
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, bir sorum olacaktı
Benim 2 yıllık askerlik tecilim doldu Normalde EYLÜL ayında hazırlık işlemleri KASIM ayında celp tarihim gözüküyor.
Şuan için tecili bozsam (şuan edevlette tercih işlemleri var) Olası bir MALİYE BAKANLIĞINDAN ilan gelirse başvuru yapabilir miyim ?
Lütfen yardımcı olur musunuz muallakta kaldım , 1 yıldır malum ilan beklemekteyiz şimdi askerlik dolayısıyla başvuramazsam çok üzücü olur. Konuyu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER.
-
Merhaba dostlar. Kadro değişikliklerini incelediğim kadarıyla malesef ihdas edilen bir yardımcı kadrosu yok. İhdasların tamamı yardımcıların, uzman, müfettiş vs. olması üzerine değişiklikler. Yani derece kazanan meslek mensuplarına yer açma durumu.
Bugün yazımı tamamlayıp yayımlayacağım dostlar, beklediklerimizi bir arada sunmaya çalışacağız.