• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
ARTIK BURADAYIM
-
@entry biz burada bile degiliz hocam:( hayirlisi artik.
-
2017 5 puanla, 2018 2.75 puanla kaçtı, buradaki yerimi alıyım Sonraki sınavda hedef ilk 50'ye girmek.
-
2017 5 puanla, 2018 2.75 puanla kaçtı, buradaki yerimi alıyım Sonraki sınavda hedef ilk 50'ye girmek.
-
2017 ilk 30 bu sene 69 nette kaldık arkadaşlar sonuç olarak kazanınca da olmuyor kazanamayınca zaten olmuyor seneye bir umut artık..
-
Bende ilk defa deneyeceğim. Hepimiz için hayırlısı olsun inşaAllah
-
yeni sınav inşallah 2019 mart ayında yapılırsa hepimiz için güzel olur...
-
Hayırlısı olsun. Bi kere girip olamazsam daha girmem diyordum. Ama bedellinin çıkması bana bi ihtimalin daha var dedirtti. Artık ilan ve ilan için duyumları beklemedeyim hakkımızda hayırlısı
-
Ve tahminimi yazmazsam olmaz 2019 mayıs 60 alım bekliyorum
-
Bir zaman gelecek ve buralar değerlenecek
-
Ben aynı formatta bir sınav daha olmasını bekliyorum, bu alımda da yine 100 kişi alınır.
-
@antimülakat inşallah üstad
-
- Olup kazanamamak ve hüsrana uğramak. Biraz kafa dağıtıp yerimizi burda almaya geleceğiz.
Bakanlıktan da biriyle görüştüm yine alacağız dedi 100 100 alıyoruz yine çok eksik var emekli olan var her yıl 40 50 kişi gün ay tarih verilmedi ama yine sınav olur.
Şimdi tüm hüsranı dağıtıp gelelim..
-
Selamun Aleyküm 2017 2 puan 2018 1 puanla gitti Rabbim 2019 da tüm emek verip hak edenlere nasip etsin.
-
merhaba arkadaşlar şimdilik bende sizlerle beraber yerimi alayım.inşallah 2019 kaymakamlık sınavını hep birlikte kazanırız
sorum şu ki bu sene için öngörülen tarih nedir
2 defa yapılacağı söyleniyor ne diyorsunuz düşünceniz nedir ? -
Şimdi internetten baktım kaymakamlık İçin yeni mezunlar aday çalışamayacak 5 yıl kamu ya da özel de çalışma şartı var deniyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba
-
2017 başlığında 2018 başlığında yerimi almıştım şimdi de 2019 İnşallah emek edenler olarak kazanacağımız vakittir
-
geç mi kaldımmmmm
@hyucel, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Şimdi internetten baktım kaymakamlık İçin yeni mezunlar aday çalışamayacak 5 yıl kamu ya da özel de çalışma şartı var deniyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba
-
@hyucel
bir önceki sınav öncesi taslak olarak verilmiş ama iptal olmuş. Kanunlaşmamış diye biliyorum. -
@hyucel valla hocam ben içişleri daire başkanlığından bir bilgi almaya çalıştım ulaşamadım ankarada bir dersane ile görüştüm yoruma açık bu konu staj dönemi ile ilgili beş yıl staja sayılabilir dediler resmi bi açıklama bekleniyor . açık hali ile de beş yıl kamu görevi yapmamış olanlar sınava giremeyecek gibi