Başvurular başladı ️ Herkese hayırlı olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş 🤲
Hyucel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Şimdi internetten baktım kaymakamlık İçin yeni mezunlar aday çalışamayacak 5 yıl kamu ya da özel de çalışma şartı var deniyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba
-
@iibf ben kullanıyorum daha önce de yazdım buraya ayrıntılı bi soru bankası o kadar ayrıntıya gerek var mı sınavda bilmiyorum daha tecrübeli olanlara sormak gerekiyor ️
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Mehmetemir hocam kafamda olan sorulara cevap niteliğinde bir yorum yapmışsınız. Bu süreçte bu Umut verici mesajınız çok iyi geldi
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@serra evet kesinlikle size katılıyorum hem bırakmak istiyorum hemde acaba açılır mı ihtimali yani kimse beceremeyeceği şeyi yapmamalı diğer bankaların da bu tarz sınavlarına katıldım ben hiç birinde sorun olmadı
-
KAS soru bankasını kullanıyorum ama bazı soruları çok ayrıntılı.Acaba sınav İçin çok mu detaylı bir kitap mı ?
-
sınav saatini 8 e değil 10 a kadar da uzatsalar bu sistem düzelmediği sürece bişey yapmamız mümkün olmayacak sanırım gereksiz yere bi günümüz gitti
-
@mordecai teşekkür ederim cevabınız İçin
-
@fatos_“Hükümetin temsilcisidir” ibaresi “Cumhurbaşkanının idari yürütme vasıtasıdır”
Şeklinde 2/7/2018 tarihli ve 703 sayılı KHK ile değiştirilmiştir.'' benim çalıştığım kaynakta böyle bir ibareye denk geldim bakın isterseniz
Hyucel tarafından gönderilen son iletiler
-
@whshw çok teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar sınavım Çankaya da bi lisede oraya aştiden nasıl giderim acaba
-
@fatos_ evet haklısınız biraz da piyasada farklı kitaplar olduğu için eski yeni mevzuat karışıklığı oluyor bende bunu görünce bunu baz almaya karar verdim zaten çöl kafa karışıklığı olan soru sormazlar diye düşünüyorum umarım yanılmam ️
-
@fatos_“Hükümetin temsilcisidir” ibaresi “Cumhurbaşkanının idari yürütme vasıtasıdır”
Şeklinde 2/7/2018 tarihli ve 703 sayılı KHK ile değiştirilmiştir.'' benim çalıştığım kaynakta böyle bir ibareye denk geldim bakın isterseniz -
sınav saatini 8 e değil 10 a kadar da uzatsalar bu sistem düzelmediği sürece bişey yapmamız mümkün olmayacak sanırım gereksiz yere bi günümüz gitti
-
@serra evet kesinlikle size katılıyorum hem bırakmak istiyorum hemde acaba açılır mı ihtimali yani kimse beceremeyeceği şeyi yapmamalı diğer bankaların da bu tarz sınavlarına katıldım ben hiç birinde sorun olmadı
-
@serra Zaten alışkınız sınavlara para ödemeye keşke alsalardı da bu saçmalığa mecbur bırakmasalardı 2 den beri resmen bilgisayar başında bekliyoruz bi sınav için
-
artık süre doldu galiba artık açılmaz yani bu zamandan sonra
-
bu nasıl bi durum acaba girebilen de yok ama sistem yoğunluktan açılmıyor
-
@kpss01 evet bende ERzurumdan giriyorum sizinle aynı zamanda mail geldi ya sayfa kendini yeniliyor ya da hiç açılmıyor