İçini Dökmek İsteyenler...
-
@bombiksmori sözünüzün üstüne imanla -çok şükür.
-
https://youtu.be/KPOhDzhGwtE içini dőken dőkemeyen tűm arkadaşlara gelsin..
-
şu mahalle baskısı beni benden alıyor.. ya işleri güçleri biziz arkadaş.. bi de bıktım etrafımda 75 76 ile ilk mülakat ile olan tiplerin konserleri gezme fotolarından... bi de akıl verırler.. hem emek ver olmasın güzel puanlar başarılar yap olmasın.. daha ne yapcam bılmıyorum.. ıng kotu olup özelde başlayp beni geçen arakdaşlarım oldu ıngılızcede artık.. 4 senedır çalşyr.. müdürlüğe oynuyor ben de hala kıtaplarla oynuyorm :))
-
Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.. Demek ki daha çekecek çilemiz var dostlar. Üstte yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Okudukça sanki yalnızlığım gidiyo. Benim çevremde okumuş kimse yok. Aileden akrabalardan. Koca sülalede bi polis memuru bir de müfettisimiz var o kadar gerisi esnaf isci vs. Hal böyle olunca kimsenin ne yaşadığımı, bu kpss sürecini, kurum sinavlarini, mulakat asamasini kisacasi hicbisey bildikleri yok. Anca beni gorduklerinde artik sende bi ise gir de baban rahat etsin demeyi biliyorlar. Ulan sanki biz avare avare dolaniyoruz. Sanki benim cebime harcligi kendisi koyuyomus gibi bide yalandan dertleniyo. Maksat laf sokmak. Artik işe girene kadar düğün dernek vs toplu ortamlara gitmeme kararı aldım. Zaten beni anlamiyolar ustelik bos yere de canımı sıkıyolar. Ama her zaman inandigim bisey var : Basari en güzel öc alma şeklidir cünkü seni sevmeyen herkesi üzer. Bir gün nasip olurda hedefime ulasabilirsem iste o zaman dönüşüm muhtesem olacak
-
@magduriibfli hocam malesef ailede okuyan iş gűç sahibi fert sayısı artınca da durum değişmiyor. "Sen şimdi ne olcan?"sorusuna ben dőrt yılımı verdim:))
-
birde şu KPSS A yi bilmeden yorum yapanlar yok mu onlar beni benden alıyor.
- Sizin gözünüzde yükseklerde canım bak bir sürü düşük memurluk var onlara girsenize... Bak şunun şu kızı şu oğlu şuraya memur olarak girmiş...
Halbuki o giren kişiden daha çok emek veriyoruz biz. Bu alana çalıştığımız kadar sadece Genel yetenek genel kültüre baksaydık düz bir memur olabilirdik.
Her seferinde herkese açıklama yapmaktanda sıkıldım artık.Artık ders değilde çalıştığım işle ilgili şeyleri çalışmak istiyorum. Keynesi Smith i değil Teftişse teftişle alakalı bankaysa bankayla alakalı artık nereye gireceksem orayla ilgili şeyler çalışmak istiyorum.
-
@bombiksmori hocam bende o sorulara o kadar muhattap oldum ki artik cevabim suydu : '' ne olmami istersin '' ya da "sana ne lazim"
-
@magduriibfli ne olmamı istersin:) favori cevabım bu olacak
-
şimdi tuhaf gelebilir ama 4 şehit var.. habetürke bakıyorum çok alt alt başlıkta.. ana başlıkta değil.. ntvde geride.. atv zaten başka kafada.. ne zaman bu kadar unutur olduk.. ben orada askerlik yaptım ya.. oralarda.. oralar ktm falan korku çok zor.. şimdi suriyeliler çocuk neyse yaşlı kadın neyse gelsin kalsın da genç genç adamlar.. burada rahat rahat geziyor görüyorz da..bizim askerlemiz şeht oluyor.. onlar neden askere gitmiyor.. yazık değl mi ya.. bi saattr sinirm geçmedi.. onların bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor.. yazık.. çabuk unutur olduk bence
-
@kürşaddd sanırım milletçe yakalandığımız hastalığın adı "duyarsızlaşma"..4 ocağa ateş dűşűyor, dőrt anne baba evlatsız kalıyor hatta evlatlar babasız.. biz yine yazıkçıbaşı..
-
Ne guzel baslik.. yazilanlari okudukca cok guzel insanlariz bea diyorum bir cok insan var disarda baba parasi yiyip dolasan dunya yansa umrunda degil. Biz cabaliyoruz ailemize yuk olmayalim mahcup etmeyelim diye. Allah buyuk emeklerimizi bosa cikarmaz gonlunuzu ferah tutun. Hepimiz ayniyiz yalniz degilsiniz
-
@bjk34 hocam asla denemekten vazgeçmeyin. Her türlü olumsuzluk motivasyonunuz olsun. Fakat bu durum sizi gerçekten kötü etkiliyor ise alternatifleri düşünmeniz gerekiyor demektir. En azından sizi maddi ve manevi anlamda rahatlatacak bir ise girebilirsiniz. Bir süre nefes alıp durum değerlendirmesi yapabilirsiniz bu şekilde. Hem gireceğiniz alternatif bir iş Çevrenize karşı bir kalkan görevi de görmüş olur.
-
@magduriibfli hocam istediğiniz mesleğe girdiğiniz zaman dugunume cagirabilir miyim sizi ?
-
@Phoenix ahahah tabi ki hocam. Size sağdıç bile olurum o zaman
-
@Phoenix kotude olsa bir ise girecegim zaten. Tesekkurler tavsiye ve tesellilerin icin:)
-
-
@bombiksmori hayirlisiyla insallah:)
-
Ders calisirken kalp atisi hizlanip elleri titreyen varsa ben dideral.diye bi ilac aliyorum arada. Devlet hastanesinde.psikologa gittim o verdi. Hem bagimlilik yapmiyo hemde agir degil eger ihtiyaci olan varsa gitsin doktora soylesin alsin. Recetesizde aliniyor ama kalp atisini yavaslatiyo oyuzden kafaniza gore almayin
-
Yıllar yılı düşmanın bile mert olanı dilenmişken, anlayışsız insanlarla dikenli yollarda yürümek ayaklarımızdan çok yüreğimizi acıtır oldu.Çok kırılgan bir yapım(ız) var, haksız mıyız? Bence haklıyız.Yaklaşık 2 senelik emek harcadığın sınavlar için arkasına yaslanıp tabanına basarak -çok memur alınıyor nasıl giremediniz, o zaman demek ki çok çalışmadınız v.s v.s diyenler var.eğer böyle bir düşünce şekliniz varsa az öteye çekilin be kardeşim, özgüvenim zedelendi resmen.Karşı apartmanda bi yaşlı teyze var ara ara cama çıkıyor ben de kendime kendime diyorum ki: be teyzem ikimizinde şu an için kaderi aynı cama bakıp iç geçirmek
Bütün bu olumsuzluklara rağmen ailemin hep yanımda olması su serpiyor çok şükür, ama üstteki arkadaşlarında çokça değindiği gibi "sen onlara" yük olmak istemiyorsun. Ama zaman en okkalı cevap verendir. Umarım tez zamanda cevapta veririz cevapta alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin, Devletiniz için de bizler içinde güzel günler olsun inşallah. -
dertliler cogalmış:)