2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Anneme de bi hesap açacağım o da benim kadar bekledi forumda resmen
Yorumlar ona göre yazılsın lütfen -
Şuanki durumumuzun özeti
“kardeşler! ” deseydim “kardeşlerim! ”
“bakın yaklaşıyor yaklaşmakta olan
“bakın yaklaşıyor yaklaşmakta olan
“bakın yaklaşıyor...”
yazık, şairler kadar cesur değilim.İsmet Özel
-
Arkadaşlar sizlere nacizane tavsiyem kimse burda bekleyıpte zaman kaybetmesin. Kurum başkanımız sayın M. Selim Bağlı'yı Twitter' da rahatsız etmek için neyi bekliyorsunuz?
-
Kurumda beklediklerine göre bu gece açıklanır diye düşünüyorum yoksa niye beklesinler
-
Arkadaşlar aklında şüphe olan arkadaşlar varsa net olarak söyleyeyim bakan hanımın listeyi imzaladığı duyum değil bilgidir. Bugün saat 19:10 da özel kalemden dönüş aldım ve bizzat bana söylediler. Arkadaşlarınıza müjdeyi verebilirsiniz en geç pazartesiye kadar açıklanacak bakan hanım listeyi imzaladı dedi.
-
Kuruma gidip ışıklara bakacak olan var mı?
-
@Friedman17 bu geceden umutlu musunuz hocam
-
Allah Allah
-
Kardır yağan üstümüze geceden,
Yağmurlu, karanlık bir düşünceden,
Ormanın uğultusuyla birlikte
Ve dörtnala dümdüz bir mavilikte
Kar yağıyor üstümüze, inceden.
Sesin nerde kaldı, her günkü,sesin
Unutulmuş güzel şarkılar için
Bu kar gecesinde uzaktan, yoldan,
Rüzgâr gibi tâ eski Anadolu’dan
Sesin nerde kaldı? kar içindesin!
Ne sabahtır bu mavilik, ne akşam!
Uyandırmayın beni, uyanamam.
Kaybolmuş sevdiklerimiz aşkına,
Allah aşkına, gök, deniz aşkına
Yağsın kar üstümüze buram buram…
Buğulandıkça yüzü her aynanın
Beyaz dokusunda bu saf rüyanın
Göğe uzanır – tek, tenha – bir kamış
Sırf unutmak için, unutmak ey kış!
Büyük yalnızlığını dünyanın.
-
Başkanı etiketleyerek tweet atalım dostlar
-
Arkadaşlar, acıklanma olayı bırkez daha soyluyorum tamamen kurum başkanın insiyatifinde. Kazanan ve lıste dısı kalan kısılerın kımlık bılgılerı gereklı sısteme yuklenır. Asıl sure alanda budur. Şu an da sisteme yüklendiğini sizlere söyleyebılırım. Cuma günü olması sebebıyle kurum baskanı pazartesı acıklarız da dıyebılır ya da gereklı baskıyla bugune bıtırınde dıyebılır.. Bugüne yetişir mi bilemem ama kurum baskanı ısterse acıklanır. Etkınlık yapabılırsınız...
-
Hadi arkadaşlar gün bugündür kurum başkanı etiketleyip Tweet atalım
-
Twitter çok güzel gelsenize
-
Evet tam zamanı şimdi
-
Ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum bugün sınav birimini aradığımda yetkili açıklayan biziz akşam 17.30 a kadar gelirse açıklarız eğer gelmezse kalır onun dışında bizi gece arayıp kuruma gidin derlerse gideriz gece de açıklanır sonuçlar demişti. Acaba subliminal mi verdi ? Kafada deli sorular
-
@clearman tabi bunun öncesinde şu an bilgi yok demişti ekliyim yanlış anlaşılmasın
-
4 5 kişi tweet atıyoruz arkadaşlar herkes katılsın lütfen
-
bugün karamsarlar nerede acaba neyse cıkmasınlar ortaya
-
Kaymakamlık gece 02 de adli hakimlik ramazanda sahurda açıklandı.Zaman mefhumu olmaz bu işlerde tweet atın :))
-
@slimshady10 tam ben diyecektim sen çok yaşa