9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Benimde arkadasimin kayni 98.75 yapmis eklermisiniz ( kopu yanlis yapmis)
-
@Keynesin-Faizi evet haklısınız arkadaşların arkadaşları 90 yaparken biz 73 netimizle bekliyoruz bi garip halde hayat işte
-
Taban puan = 70-70.75
Eğer 70 olursa yine liste dolmaz.
Trollere inat burada olmaya devam edecem !
-
Arkadaşlar O Ses Türkiye basladı...izleyin derim.️️️️️️
-
Millette ne arkadaşlar var vay arkadaş bizde bir umut bekliyorduk ben 4 aralığa kadar forumu terk ediyorum.
-
Şahsen bırakın 90 üstünü 80 üstü bile yapsaydım foruma yazma gereği bile duymazdım. Köşeye çekilir mülakatı beklerdim. Geçen sene mülakatın sonucunu beklerken forumdan haberdar oldum. Bu sene popülaritesinin arttığını düşünüyorum. Katılım o yüzden fazla ve 70 altı zaten genelde yazma gereği bile duymuyor. 70’i dolduramasa da 75 ile de kapatsa şaşırmam artık. Ben başaramamış olsam da bu sınava iyi hazırlanmış biri (sınavda dikkatli olmak kaydıyla) 80 üstü yapardı. Hak edenin emeklerinin karşılığını alması dileğiyle...
-
Forumda gelecek 2 hafta icindeki söylentiler: birisi osymden duyum alacak ve 2 sorunun iptal edildigini soyleyecek diğeri baska bir duyum alip 1 sorunun iptal edildigini soyleyecek tahmini bunun tartismasi 3 veya 4 gun surdukten sonra birisi bir duyum alacak ve sinavin 73 veya 74 ile kapattığını söyleyecek bir kesim buna inanacak diger kesim inanmayacak bu tartisma 10 gun surecek.
-
@sui-generus eğer dogruysa senin arkadaş muhtemelen sinav birincisi hayırlısı olsun kendisine
-
Çıta yükseliyor, bilmiyorum 90 üstü yapmak çok büyük başarı; 80 üstü çok olağandışı değil ama bu herkesin ne kadar aç olduğunu işsizlik,ukmeğin Aslan'ın midesinde olduğunuzu kanıtlıyor. 70 üstü puan herkes kaymakamlığı hak ediyor ama şartlar bizi olağandışı yapmaya zorluyo ne yazık ki
-
@sui-generus
90 yapan arkadaşın internet özürlümü kendisi utanıyor sanırım söylemekten -
@enea
Benim arkadaş 99 neti var hatta iptal soruları bile doğru tahmin etmiş -
Şu an nasıl denk geldim bilmiyorum, diğer bilindik forumda 2010 yılında bir başlık açılmış "bir arkadaş ekolü" diye. Yine millet benim arkadaşım 85 90 almış şeklinde uçup kaçıyormuş, bu yüzden şikayet ediyorlar
-
@skrbrdr 1 boşu neymiş cok merak ettim
-
Beyler benim arkadaşım 100 soruyuda yanlış yaptım dedi -25 neti varmis utandığı için bana söyledi
-
@enea
Hocam emin değil 100 de olabilirmiş arkadaşım dahii -
Bu esprileri veya ironiler her neyse üşenmeden buraya yazıyorsunuz ya hayret ediyorum. forumun kalitesi her geçen sene daha da düşüyor.
-
@safiTÜRK69 her geçen dakika
-
70 üstü 400 kişi çıkmaz çıkmayacak 4 Aralık ta burada olacağım o zaman da göreceksiniz
-
70 ve üstüne mülakat hayırlı olsun
-
70 ve üstü Ankara yolcusu kalmasın