2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bu uche degil bence arkadaslar hesap açılalı uzun zaman olmus hemen refleks yapmayalım:)
-
@Aslan-Reyiz Gönderildi... Arkadaşlar daha önce Arslan-Reyiz hocamızın numarasını verdiği iktidar kanadından vekiller vardı onlara bir daha gönderin isterseniz. Ben onlara da gönderdim.
-
@Aslan-Reyiz ben de gönderdim mavi tik de oldu görev tamamlandi
-
-
@smithes birader haddini bil.. Ben senin annene ya da bacını katarak cümle mi kurdum? Hakaret mi ettim sana? Kimsin sende bu yetkiyi kendin de buluyorsun?
Şu gün acıklanacak mı dedim? Yetkililer ne söyledilerse onu sizlere ilettim. Pareto üstadda söylediklerimin aşağı yukarı aynısını iletmedi mi zamanında sizlere?
Burası madem bilinenin aktarıldığı bir platform bende bildiğim kadarını buraya yazdım. Ben nasıl sana ve yazdıklarına saygı duyuyorsam. Sende duymalısın. İnanırsın ya da inanmazsın orası sana kalmış!.. -
@JosephStiglitz ben ucheyim dostum. Ne derdin varsa bana söyleyebilirsin.
Kandırdım mı sizi? Ya da şu gün kesin acıklanacak dedım de acıklanmadı mı? Ya da her hafta duyum getırıp sızlere umut mu sactım? Zamanında yetkılı ınsanlar ne dedılerse onu soyledım. Kaynak belırterek soyledıgım ınsanlara gıdıp tek tek sorabılırsınız boyle bir cumle kurdunu mu kurmadınız mı dıye? Ben soyledıklerımin sonuna kadar arkasındayım. Lütfen uche kullanıcı adını karalamaktan vazgeçin ve işinize bakın. -
@Aslan-Reyiz attım Kardeşim , mesajı gördü
-
Sayın arkadaşlar, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan’ın danışmanı beni aradı. Durumumuz hakkında bilgilendirme istedi. Gayet açık şekilde bilgilendirmeyi yaptım ve bu konuyu mecliste dile getirmek adına bir metin halinde mail atmamı istedi. Önceden hazırlanan metni gönderdim. İnşallah faydası olur.
-
@Hak18 Dostum bizim kimseyi ne karalamak gibi bir amacımız ne de ihtiyacımız var. Buradaki temel güvensizliğinizin nedeni birden farklı hesaplarla girdiğiniz entrikalar. İnsanların size kuşku ile yaklaşması bu yüzden çok normal.
-
@Hak18 sende yook mu bi duyum
-
@JosephStiglitz dostum daha fazla münakaşaya kimseyle girmek istemiyorum. Sadece söz hakkım elimden alınıp hakkımda yorumlar yapıldığı için birkac hesap actım. Bununda acıklamasını yaptım. Herneyse Allah yardımcınız olsun başkada birsey soylemek ıstemıyorum. İnşallah bunca uğraşınıza bir an evvel açıklanır sonuçlanırız. Ne kadar düşman gibi görsenizde dualarım sizlerle...
Duyum var mı? Diyen arkadasıma da malesef benım bir duyumum yok. Oldugu zaman paylasmaya calısıyorum.
Yukarıda kadim daire başkanı haftaya acıklanacak yazan arkadaşımız haklıysa haftaya açıklanır. Yakup süngü üstad kolay kolay zaman belirtmez çünkü. -
@JosephStiglitz tek bildiğim uche fenerbahçeli kardeşim işteydim çıktım yemek felan derken ancak bakabildim
-
Ben de gonderdim vekile metnimizi umarim bir sonuc aliriz
-
@ulrich senin arkadaşş bu duyumu ne zaman almış hocam yeni bi gelişme mi bu
-
@bcbc3434 bana bugün dedi kardeşim
-
@JosephStiglitz teşekkürler iyi oldu bu .Haftaya bir önerge daha gelir.Süreç hızlanır.
-
@paretowilfredo üstadım başlığı ihmal etmeyesin, senin duyduğun bir ufak çıt sesi buradaki herkese davul sesi gibi akseder...
-
Allah bizlere esenlik versin. Bunca bekleyip üzülecek olan tüm kardeşlerime sabır versin. En çok hak eden en çok ihtiyacı olan arkadaşlarımız kazanır inşallah. Mücadele eden tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.
-
@lastmetal öyle bir yazı yazdın ki kardeşim ulan açıklandı da biz mi görmedik dedim usta
-
@redcrossbjk çokça yaşadım bu süreçleri çok bekledim be kardeş az çok neler olacağını biliyorum. Beklemesi zor açıklansın olmazsa ondan sonrası da zor. Temenni ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor .