2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
- Promosyon Perşembe açıklanmış, olur mu ki acaba bugün
-
@heycorc404 müfettişlik cuma 15.15te açıklanmıştı ve başkan 14.45 gibi twit atmıştı bugün olsa başkan yine twit atardı ama onu kimse beklemiyordu bir hareketlilik de yoktu. Bugün beklemiyorum ben ama yarın bekleyeceğim inşAllah bir gelişme olur
-
@redcrossbjk aynen müfettişlikte hiç duyum bile olmamıştı çat diye açıklanmıştı. Yani uchenin dediği gibi kurumda hareketlilik olması şart değil. İnşallah çat diye açıklarlar bugün yarın hemen şimdi
-
Aşağıdaki metni sayın vekile wp den yazalım dostlar ,mavi tık oluyor. Ne kadar hareket o kadar bereket
0533 735 42 31
Sefer Aycan MHP Kahramanmaraş Milletvekili MYK üyesiSayın Vekilim,
Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili kuruluşu Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca 18-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında mülakatları yapılan 10. Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 5 ay, İş Müfettiş Yardımcılığı 19 aydır açıklanmamaktadır. 9. Promosyon Denetmen Yardımcılığı alım ilanı sonrası değiştirilen yönetmelik maddesine göre mülakat bitim tarihinden “30 gün” içerisinde sonuçların açıklanması gerekmekteydi. Fakat yönetmelik maddesine uyulmadığı gibi Bakanlıktan ve Başkanlıktan bir açıklama dahi yapılmadı.Sayın vekilim sizlerden bu hususu bakan hanıma bir önerge vererek sormanızı rica ediyoruz. -
Arkadaşlar haftaya açıklanacağı yönünde duyum var inşallah doğrudur
-
@ulrich hocam kaynak?
-
@newworldorder sgk denetmeni arkadaşım başkan a sordum dedi kardeşim
-
@newworldorder kadim başkanıymış şimdi sordum kayıt dışı işsizlikle mücadele başkanı haftaya açıklanabilir demiş
-
@ulrich kayıtdışı istihdam olacak o
-
@ulrich Daha önce Denetmen bir arkadaşımdan Yakup Süngü nün "yakında inşallah" dediğini buraya da yazmıştım. Bu sefer "haftaya" demiş olması sevindirici..
-
@Aslan-Reyiz attim yine arkadaşlar atalım bereket katalim !
-
İstemsizce güvenemiyorum, güvensizlik refleks haline gelmiş
-
Bu duyumların hep haftaya yahut aya ait olması çok kötü. 1 ay yahut 1 hafta umutla beklemek gerçekten yorucu. Kimsede demiyor ki yarın bu iş bitiyor bi saate bitiyor
-
Araligin sonuna dogru bu is seneye bitecek...diye dalga konusu olacazz boyle gidersee
-
@ulrich kardeş sen uche değilsin demi?
-
Saka maka ortak harfler var...bende kıllandım şimdii
-
@ulrich kardesim bi sal bizi artık be uche misin nesin
-
@ulrich gelecekten mi geldin dostum hangi gün açıklanıyor?
-
İçinde bulunduğumuz durum hakikaten gülünç. U, c ve h harflerine hiç bu kadar güvensizlik duymamıştım.
-
Ileti kaldirilmistir.