Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
90 tane optik kağıt okumak bu kadar zor olmamalı
-
Acaba süreç üniversitede mi tıkandı yoksa bakanlıkta bürokrasiye mi takıldı?
-
@clearman Ben bakanlıktaki bürokrasiye takıldığını düşünüyorum. Yıldırım Beyazıt İlgöç sınavlarını çok seri bir şekilde açıklıyor çünkü.
-
sınavı okumayı unuttular herhalde 40 gün oldu
-
Gvs ile ilgili hüküm bekleniyor olabilir. Yoksa uzatılmaz bu kadar.
-
Ben bugün oglen aradım ilandaki numarayı bizde bekliyoruz son asamalarda dediler.bakanligi bekliyorlarmis.
-
@clearman Hocam mulakat olsa anlarim. Daha sinav aciklanmadan gvs mantiksiz degil mi ?
-
@Baelish hocam sonuçta eğer erken açıklarlarsa yakın tarihte mulakat olur mülakatı da uzun bekletmek sıkıntı. Çünkü zaten alacağı sayı belli. O yüzden bir ihtimal diye düşünüyorum. Ama tabi bir düşünce sadece.
-
Bugün bekleyişe bir son verilse artık...
-
Arkadaşlar kurum gizliden güvenlik soruşturması falan mi yapıyor bu kadar gecikmesinin başka anlamı yok bence
-
@profberlin kazananlar belli olmadan sanmam hocam tamamen hantal bürokrasiden kaynaklı diye düşünüyorum çok uzadı gerçekten altustu 5kisi
-
@nairu bence kazananlar belli ve mülakata geleceklere yapıyorlar çünkü sonuç açıklamak bi Excel tablosuna bakar bürokrasi ile alakası yok
-
Ya şaka gibi biz hemen acikanır 100 kişi diye 2 hafta içinde beklerken 2 ay oldu neredeyse ne denirki
-
@Willsmithh 2 ay daha beklersek şaşırmam
-
Bugün açıklayın artık rahatlayalım iyi veya kötü bukadar uzun teftiş siNabi mi olur MTA mülakatlar bitirdi DHMİ 5 günde açıkladı nedir bu ya
-
Gelme artık neye yarar 1 hafta oncee yapılan MTA ise başlayacaklar biz hala yazılı sonuç bekliyoruz nedır bu anlamak mümkün değil
-
Yakın zamanda görüşen oldu mu? Herhangi bi gelişme var mı
-
Ben cimer üzerinden sormak istiyorum ama tutup mülakatta ne diye bizi şikayet ettin falan derler diye soramıyorum
-
Ne zaman açıklanır sizce
-
@ankara0648 az once aradim hocam hala henüz bize bilgi gelmedi siteyi takip edin vs...