29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
40 yas anayasa üyelik
-
@zenginmemur 45 hocam
-
@kilici yürürlük tarihi 7 Aralık sorular 2 3 haftadan önce hazırlanmıyor maalesef
-
@Marsiyal evet yanlis yaptim
-
- Kısmın matematiği ile medeni usulü, 2. kısmın geneli epey zordu ancak sınav 81 puandan aşağı kapatmaz.
-
Giffen mal yuzde 12 azalir olcakti
-
Cezada soruşturma şartıyla ilgili soru
Medeni de tanımayla ilgili soru
Borçlar da 3. Kişi yararına sözleşme ve görme engellinin imzasıyla ilgili soruların net cevabını bilen var mı? -
Cevap aliud.
-
Bireysel başvuruyla ilgili soru bride tam yargı davasının nereye açılacağıyla ilgili soruları ne yaptınız
-
Uzlaşma sorusu 2 3 olmalı eger yalnız 3 olursa soru iptal Uzlaşma sağlanırsa cezalardan indirim mümkün artık yeni değişti yürürlüğe girdi
-
Görme engellilerin talepleri halinde imzalarında
şahit aranır. Aksi takdirde görme engellilerin imzalarını el yazısı ile atmaları yeterlidir. Kanun maddesi bu şekilde -
@çalışma-uzmanı anayasa hükmü gereği hsk nin disiplin cezaları ile ilgili kararlar yargı denetimi dışında o yüzden davası reddedilir
-
@adalet hocam maalesef sorular daha önceden hazırlıyor. Genelde yürürlüğe girecek diye doğru kabul edilmez. Hatta genelde bu tür konuları da sormazlar ama bu sınavda gelmiş. Uzlaşmayla indirim olmaz diye kabul etmek gerekiyor bence
-
Tanıma da 5 yıl yanlış değil mi 1 yıl olması gerekiyor diye biliyorum
-
@Diagne başka şeyle yapılan ifayı taraflar kabul ediyor diyordu yalnız ifa yerine edim olmuş olmuyor mu
-
Buyuksehir 30 olcakti
-
@ozanjames bende o konuda tereddüte düştüm yalnız 3 yaptım cevabı sorular önce hazırlanmıştır diye
-
@Hayaller71 hocam çok çeldirici soruydu o karşı taraf kabul etse dediğiniz doğru ama teslim etmesi durumunda diyordu ondan aluid cevap
-
@ozanjames, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@adalet hocam maalesef sorular daha önceden hazırlıyor. Genelde yürürlüğe girecek diye doğru kabul edilmez. Hatta genelde bu tür konuları da sormazlar ama bu sınavda gelmiş. Uzlaşmayla indirim olmaz diye kabul etmek gerekiyor bence
Yürürlüğe girmd tarihi 01.01.2020
-
Belediye kanununda meclis araştırması var mı