TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@fc-real-gdp fc real gdp hayratı dikeriz buraya
-
@fc-real-gdp kaymakam olursanız tecrübeniz yeter;) ara ara gelin yine buralara terk-i diyar olmasında:)
-
@demoklesinkılıcı hocam son idari hakimlikten elendim bunda da sonumuz öyle görünüyor.
-
@fc-real-gdp Sınava da böyle girmeyin olmayacaksa olur, modunuzu yüksek tutmaya çalışın. Unutmayın önce bizim inanmamız lazım tabi altı boş bir inanç değil çaba ve gayret neticesinde.
-
Selamlar geyikhana ,tahsildara ,ameleye,zuppeyuna ,tellaklara bütün mülkiyelilere
-
Bir selam da benden olsun tüm tüllaba
-
Özleyenler:)?
-
@kismetnasip tuğçe miydi sosun adı? Arka çıkış kapısındaki gözlemeci amcayı keşfedince son 1,5 yıl burayı bırakmıştık
-
@möözun evet tugce sos:) ben cok severdim burayi:) o yuzden hem tadini, hemde o gunleri ozluyorum.simdi de gidip yenir ama dostlarin yaninda olmayinca eksik kaliyor bi seyler
-
Selam olsun tüm Mülkiyelilere, en çokta tellaka
-
@kismetnasip en son kaymakamlık için gittiğimde yedim:) bana hoş gelen daha ziyade sakin ortamı. yeni nesil makineci ortamlardan uzak.
-
@kismetnasip özlemek ayrı da fotoğrafı görünce o tat ağzıma geldi. Hatta saat 16:00 te sınavım varmış gibi hissediyorum şuan
-
Mülkiye nerenin ilçesi? Ben de merzifonluyum. Ty merzifonlular birliği ile kardeş ilçe olabilirsiniz şaka yapıyorum elbet. Lobicilik sezdim biraz. Darısı sütçi imam iibf’li arkadaşlarımızın başına.
-
@möözun Ahmet abi +1
-
Ohh, Kırık Oklava’dan fotoğraflar da paylaşılmış. Valla yeni mezun olarak en çok özlediğim şey sabahları Sulhi Abi’de içtiğim çay, ettiğim muhabet şimdilik.
-
Mülkiyenin en güzel tarafı, Türkiye'de yaşanmış bir çok olayın canlı tanığı olmasıdır. Bu açıdan bakıldığında dikimevi kasveti var, okul içinde.
-
@kismetnasip soslar paralı olmasaydı bir de
-
@fc-real-gdp her guzelin bi kusuru oluyor
-
O değil de hukuk fakültesinin kütüphanesi de çok iyidir, güzel anılar bıraktık bir zaman
-
@antimülakat mahzen en güzel yıllarımın katili