HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@bazarov TEB, ODEABANK, KUVEYT TÜRK ve DENİZBANK hiçbirinde alan sorusuyla karşılaşmadım. Cevabımda da genelleme yaptım hocam elbet soran vardır.
-
Bu meslekte kariyer sansi nedir arkadaslar ? Uzmanlik ve ic kontrolor icin?
-
url nin uzunluğu için özür diliyorum. Ben yukarıda çatısını gördüğünüz binalarda tam 5 sene ikamet ettim. Kaldığım oda bu halkbank binasının tam karşısıydı. 5 sene de aynı odada kaldım. İstisnasız her gün o binaya lanet okudum. Rüzgardan dolayı hem çok ses çıkıyordu hem de gölge yapıyordu. ama belki yüzlerce kez canım sıkıldığında pencerelerini saydım. Geceleri tek ışık gelen penceresinde neler olup bittiği üzerine teoriler geliştirdim. Mesai saati bitiminde personellerin servislere hızlıca doluşup evlerine gitmesini izledim. Şimdi ise o binada olmasa da bu kurumun çatısı altında çalışma durumum var. üniversite günlerim yurt günlerim aklıma geldi en iyi arkadaşımla o yurtta tanıştım. Belki o da benimle birlikte çalışacak.
Sunay akın gibi tesadüflerle dolu bir yazı da yazabilirdim ama bu oldu. kazanan herkese mülakatta başarılar.
-
@bazarov Hoş bir tesadüf olmuş gerçekten
-
@Marshallgil İki ya da üç katı olsa tamam da dört fazla bence
-
Nasıl hazırlanacaz şimdi tüm konulara bakacak miyiz
-
4 katı çok hakikaten onun için puanı 52 yapmanın ne anlamı var. benim ilk kamu bankası mülakatım olucak daha önce akbanka girdim istedikleri tek şey satış garantisi vermen
-
@hasret satış garantisi derken
-
kredi kartı sat kredi sat işte bireysel emeklilik sat. zaten uzmanlık değildi o da
-
Öncelikle kazanan arkadaşlar tebrikler. Meslek hakkında bilgileri vermeyi "Boyun Borcu" bildiğim için Aydınlatmak isterim. Önemlilik kriterlerine göre sıralayacağım umarım sizlere Faydası olur. Kafanızdaki soru işaretlerine de son vermiş oluruz
- Kariyer Yolu : Bence en önemli nokta burası olması lazım. Bu konudaki cümlelerim Biraz olumsuz. ancak yinede Pollynacılık yapabildiğimce Yazmaya çalışacağım.
- Eskiye göre kariyer meslek olma durumunda değişikliğin sebebi, Sektörün sürekli rekabet boyutuna ulaşması. Daha önceden Uzm. yard. alımları daha az seviyedeydi. Şuan alınacak 475 sayısıyla beraber Bu konudaki Tezimiz desteklenmektedir. Ancak, günümüz koşullarında tatmin edici olduğu tartışmasızdır.
- Gelelim En çok Seveceğiniz Bölüme. MAYIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.
Maliyeden vergi dilimlerini iyi bildiğiniz düşünerekten, Öyle maaşı nedir diye soranlar oluyor
Toplamda, İstanbul için Ortalmanız 12Maaş+4Maaş ikramiye+2maaş temettü. 3100 tl civari Net maaş.
Diğer iller için 2900 tl net maaş. Sadece İstanbul tazminatı olduğundan dolayı farklılık göstermekte. Dil tazminatları hariç olarak maaşı yazdım, A Seviye 800 Tl brüt, B 600 TL, C 400 TL.- Bir çok Daire başkanlığı, Daire başkanlığı içerisinde Bölümler var. O yüzden Mülakatı geçen arkadaşların, Hangi birimde olacağı Tamamen "Sayısal Loto"
Kazanan arkadaşların %80 Memurluk gibi çalışacak. %20 Pazarlama ruhlu, Aktif.
Not : Sektör içinde Çalışma Durumu en iyi bankalardan biridir. Sadece sektör zor olduğu için elimden geldiğince olumlu yazmaya çalıştım.
Daha bir çok detayda sıralanabilir. Ancak beklentiniz çok yüksek olmasın arkadaşlar, Maaş tatmin edici. Özellikle yeni başlayan arkadaşlara. Yine sorusu olanlar olursa özelden yazabilir. Fırsat buldukça Cevaplarım.
Sağlıcakla...
-
@İdari_Katip Mülakata personel ihtiyacının kaç katı aday çağırılmıştır bir bilginiz yada öngörünüz var mı?
-
Uzman yardımcılığı için bol bol hukuk mu çalışalım mülakat için
-
@İdari_Katip öncelikle teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Sorularımız temel olarak şöyle:
1-MÜLAKATLAR NEREDE YAPILACAK UZMANLIK İÇİN?
2-MÜLAKAT KAÇ AŞAMALI OLUYOR , EV ZİYARETİ VS VAR MI?
3-MÜLAKATTA NE TARZ SORULAR GELİYOR?TEŞEKKÜRLER
-
Arkadaşlar şuanda Halkbank Uzman yar. bir arkadaşımın bana söylediklerini aktarayım sizlere, bilgi paylaştıkça güzelleşir ne de olsa
' Mülakat için yakın tarihlerdeki ekonomik olayları takip et, Halkbank organizasyon şemasını bil, araştır nerde çalışmak istediğini sorabilirler, Mülakatın bir kısmı ingilizce, daha önceki stajlar, çalıştığın yerler vs. '
Benden şimdilik bu kadar öğrendikçe yazarım arkadaşlar... -
Arkadaşlar ben de mülakata kaldım ama kafama bir soru takılıyor. Malum kpss-a ilanlarını takip ediyoruz her gün. Bu sene bizim için çok kötü geçti. Ama diyelim mülakatı da kazandık işe başladık şahsen ben a grubunda belli başlı kurumların ilanını hala takip edeceğim çünkü bu yola (kpss-a yoluna ) çıkarken herkesin bir hayali olur. İşsizlikten artık psikolojim bozulduğu için bu sınava girdim. İstediğimiz kurumu kazanırsak bankadan istifa ettiğimizde tazminat olayı nasıl oluyor mutlaka ödemek gerekiyor mu ya da süre şartı mı var? Bu konularda bilgili bir arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum.
-
Arkadaşlar mülakat yerlerini onlar belirtecek bence su an önemli olan mülakatta ne tür sorular soruyorlar örneğin bu kişilik üzerine alan bilgileri üzerine olur vb ve alandan soruyorlarsa hangi konu ve dersler ağırlıkta bilen yada daha önce mülakatına giren arkadaşlar bilgilendirirse cok mutlu oluruz
-
ingilizce soru gelirse cortlarım işte. sınavdaki gibi kağıt üstü sorularda 40 doğru çıkarabilirimki sınavda kolaydı açıkcası ama konuşmaya gelince how are you my name is buralardan sonrası yok
-
Ben 2014 de halkbank servis görevlisi pozisyonu için mülakata girmiştim. Epey alan sorusu soruldu. Tr ekonomisinin guncel sorunlari hakkında da epey konuştuğumu hatırlıyorum.
-
arkadaşlar kaç katı çagıralacak , takvim belli oldu mu , bilgilendirme ne zaman , bunları bilen var mı aramızda @İdari_Katip kardeşim bilsen bilsen sen bilirsin
-
bankacılık, banka muhasebesi, bankacılık sistemi notları olan var mıdır acaba?