2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Hazır başarılı arkadaşları bulmuşken sorayım Türkiye ekonomisi ve insan haklarından iyi yapan arkadaşlar nereden nasıl çalıştınız ? Teşekkürler
-
@taromisaki9 bu ikisini iyi yapan var mıdır acaba
-
@taromisaki9 Tğrkiye ekonomisi Yasin çoban
İnsan Haklaırı Soysal Aygün -
@öktem_ilteriş geçen yıl mülakatlar, sınav sonucunun açıklanmasından 50 gün falan sonrasında yapılmıştı. Bu süreç 2017 ve 2016'da da aynı şekilde işledi. Daha önce söylediğim gibi, ben bu sene mülakat öncesinde güvenlik soruşturmasına alternatif bir dizi araştırma-soruşturma yapıldığını düşünüyorum. O yüzden mülakatlar şubat sonuna yahut mart başına bile kalabilir. Ancak mülakat sonuçları önceki senelere nazaran çok daha çabuk açıklanır. Benim görüşüm bu şekilde.
-
@artikolsun türkiye ekonomisi 7 net insan hakları full yapmıştım
-
@taromisaki9 yasin çoban türkiye ekonomisi kutluay kararlı insan hakları
-
@slimreaperr insan haklarını nereden çalıştınız ?
-
Yahu burası mülakat sayfası! İnsanlar defalarca kez nerden çalıştığını ne yaptığını yazdı ayrıca hem bu forumda hemde facebooktaki sayfalarda ayrıntılı açıklamalar var. Artık lütfen gidin burdan ...
-
@artikolsunniyr niye olmasın ben :))
-
@besplatno ya siz ne ara aga oldunuz da böyle ahkam kesiyorsunuz gidin burdan diyorsunuz ? Dikkat ediyorum da hangi başlığın altına yorum yapsanız hep bir agrasiflik hep bi sert cıkışma cabası. Atandığınız ilceye de makama gelen halka da böyle diyeceksiniz bi salın artık yeter diye ? Adam gibi yazmış bilgi almak istemiş diğer başlıklarda belki de söylenenlerden tatmin olmamış ne var bunda ? Sanki başlıkta maşallah mükemmel bilgiler veriyorsunuz da mülakatla ilgili millete laf atıyorsunuz. Yerinizi bilin ya da gidin ayrı bir forum acın orda istediğıniz konuşmların gerçekleşmesini sağlayın..
-
@besplatno tutmayın küçük enişteyi
-
@besplatno Siz mülakat konuştunuz da ağzınıza eterli mendil mi bastık hocam neden sinirlisiniz bu kadar
-
@marjinalmaliyt57 ben hep ağaydım ben hep paşaydım sen takma kafanı böyle şeylere. Ben konuşacağım yeride çıkış yapacağım yeri de bilirim. Boş konuşma olayından geyik olayından bıktığımdan böyle yazdım sen ve senin gibi gereksizlerden sınav sayfasından bıktığım için burdada görmemek ve katlanmamak için böyle yazdım. Kaymakam olursam nasıl davranacağım nasıl konuşacağım seni hiç ilgilendirmez bırak da o dert benim olsun. Başlığa göre konuşun burası kaymakamlık adaylığı mülakat sayfası biz mülakatla ilgili bir duyum bir bilgi bekliyoruz. Birazcık araştırmayla ulaşabilecek ama ona bile üşenenlerin sorularıyla ilgilenmez ve görmek istemiyoruz!
-
@besplatno sizin gibi edep-adap bilmeden kabadayı jargonuyla konuşan kaba birisi belki kaymakam olacak biraz acı bir durum. Bir arkadaşımız merak etmiş mülakata kalanların hangi kaynaklardan çalıştığını bunda büyütücek ne var, Allah ıslah etsin sizi hakkınızda ve ülkemiz adına böyle hayırlı ise olsun ancak biraz daha güzel üsluba sağ duyuya yaklaşın lütfen
-
martta olur gibi tahmin ediyorum
-
-
@80üstamadnnmsz tebrik ederim üstad ben türkçeden 7 yanlış bi de bu iki dersten yanlışım var
-
2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları başlığı altında MÜLAKAT Süreci ile ilgili paylaşımlar yapılır. Bizlerde bildirimleri açık tutar sacma da olsa konuyla alakalı paylaşımlar bekleriz. Bu başlık altında olmasi gereken bu, doğal olan bu.
Diğer konularda başlıklar bulunduğu malumunuz. Diger konularda fazlasıyla açıklayıcı bilgilerin ilgili başlıklar altinda bütün detayları ile yer aldığı da herkesin bilgisi dahilinde.
Bunlar forum ortamlarını bilenlerin bidigi şeyler arkadaşlar. Bu nedenle arkadaşımızın burda konu dışı paylaşımlar yapılmamasını istemesine katılıyor ve konu dışı bildirim almak istemeyenlerden olduğumu belirtmek istiyorum.
Beklemek bir kısım arkadaşları strese sokmuş olabilir ancak kimse kimseyi ağa paşa kaba saba, yok kaymakam olsa ne yapar gibi cümlelerle infaz etmesi kabul edilebilir değil. Lütfen biraz daha sakin olalım. Konu dışı soruları cevaplamak isteyenler özelden kişiye yazabilir sayfalarca veya kibarca konusuna yönlendirebilir. Ama bizleri ilgilenmediğimiz bildirimler almak istemeyisimizi başka bir forma sokmasin.
Bu konu dışı son paylaşımim. Bu nedenle rahatsız olan arkadaşlardan özür diliyorum.
Herkese iyi forumlar. -
herkese iyi günler arkadaşlar .. Bu hafta açıklanır mı mülakat tarihleri acaba ? Bir bilgisi olan var mı ?
-
@memo33 keşke bu hafta gelse o zaman 17 şubat haftasına yetişirdi mülakatlar