Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@mrnobody bende işletmeden 91 küsürle bekliyorum bakalım ne olacak
-
En yüksek kamu yönetimi kapatacak gibi duruyor. Bakalım.
-
@edekentli en çok alım kamu yönetimden oluyor en yüksek onun kapatacağını neye göre tahmin ettiniz ya da duyum mu var ?
-
Maliyeden 91.1 le başvurdum ama zor bir ihtimal.
-
@clearman bölüm bazlı sıranız nedir hocam. Gelebilir diye dusunuyorum size
-
@clearman birden fazla puan turu vardi gerci unuttum. Kafa maliye ilanina gitti
-
İşletmeden p27 ile başvurdum sıralamam 17,
Birden çok puan türü olmasa umutlu olurdum da şimdi pek bir umudum yok -
@hakimehanımm bir duyumum yok, sadece tahmin.
-
@jook p22 ile başvurdum 32. sıradayım bölüm bazında. 4 puan türü var tabi ki şansım zor biraz.
-
Ne zaman acıklanacak acaba, arayıp bilgi alan oldu mu
-
Yok mu bir gelişme dostlar, ne zaman açıklayacaklar?
-
Umutsuzca bekliyoruz hocam
-
@Esbk-1, içinde söyledi: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Umutsuzca bekliyoruz hocam
Bence yarin mubarek gunde aciklanir insallah
-
arkadaşlar beni bugün bakanlıktan aradılar eksik belge var diye, bakanlığa gittim belgeyi vermek için, orada sordum ne zaman liste açıklanacak diye, görevliler büyük ihtimalle yarın bakanlığın sitesinde açıklayacaklarını söyledi.
-
@Mülkiye0706 hangi bolumden ve kaçla başvurdunuz hocam ?
-
@marjinalmaliyt57 kamudan başvurdum hocam ,98 ile, siz?
-
Aklıma takılan aslında bir şeyler var. Bu iki oldu bakanlıktan aranıpta belgeleriniz eksik diye bilgi verilmesi. Yönetmelik belli ilan belli her şey belli adaylar evraklarını vaktinde ulaşmaması halinde başvuru kabül edilmeyecektir yazıyor. Nasıl bi bakanlık ve siz aranıyorsunuz ? Ben bu meseleyi bizzat gidip sormak istiyorum ve bakanlığa en yakın zamanda gidiceğim bu konu hakkında.
-
@marjinalmaliyt57 bu konu benim de dikkatimi çekti aslında eğer eksik ise liste dışı bırakıp sıralarsın başvuru süresi geçtikten sonra aramak nedir anlam veremedim açıkçası
-
İlanda evrakların vaktinde ulaşmaması halinde başvurunun kabul edilmeyeceği yazıyor. Nasıl oluyor bu iş?
-
@hakimehanımm var burda dönen bişeyler. Burası sosyal medya herşeye hazırlıklı olmak lazım ama 2. Kişi olunca cidden akıl kurcalanıyor ister istemez. Sonuçta evrakları verirken bilgisayae başında orta yaşlı memur belegelere bakıp hayırlı olsun diye yolluyor ve aninda bilgisayara bilgileri girmeye başlıyor. Orada adayın numarası var her şey var sonradan aramaktansa bu şekilde anında aranır bilgi verilir. Ulaştırma bakanlığında başıma gelmişti sadece bir fotoğraf vermeyi unutmuştum ve direk aradılar beni anında geri döndüm.