İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@chamberlinn çok teşekkürleer
-
Cevabı verilmesi gereken iki soru var:
- Her iki sınava da girilebiliyor mu?
- İl göç uzman yardımcılığında mülakata kalanlar bu sınavlara tekrar girebilecek mi?
-
@gfdsgsda 2020 alimı olarak degerlendirildiginden mulakata kalanlarin kesinlikle basvurmasinin adil olacagini dusunuyorum.
-
İşi olupta başvuranlara sövüyorum her zamanda söveceğim ancak böyle arafta kalan kişiler mülakat sonucu bekleyenler kötü bir durum sınav sınava konuşuyoruz .... ve elenmek gibi bir durum olduğu için tüm sınavlara hucum düzenlenemesi lazım ..............
-
Mülakatı bile yapilmamis sinav tekrar ilan açıyor. Gercekten basim ağrıdı düşünmekten ama ama ben de başvuracağim arkadaslar eger bi engel yoksa. Çünkü digerine daha girmedik bile.
-
@sntn35 bende başvuracağım çünkü 2019 mülakatından elenme ihtimalimiz var. Sabah bunu bir sorsak iyi olur aslında.
-
@gfdsgsda
Evet hocam aksi bir ibare yok ama sormakta fayda var -
Basvurmasina basvururuz da mulakat tarihelri ayni ana koyarlarsa o zaman buyuk sıkıntı
-
@davinci1 hocam bu büyük ihtimal ocak sonunda olacak. Digerinin sinavi bile subatta o sikinti olmaz bence
-
@sntn35 Hocam öyle olursa muhtemelen il konusu disinda aksilik yaşamayız. İl konusunda yasayacaginiz aksilikde 45 kisilik alımda muhtemelen 10 15 arkadasimiz doguda 30 arkadasimiz nispeten batıda işe baslarken 200 kisilik yeni ilanda 100 150 kisi batida 50 kisi doguda seklinde dagilim olur
-
@davinci1 açiklama icin tesekkurler
-
@davinci1 ocak bitmeden olur büyük ihtimal süreç hizli ilerliyor fazlasıyla. Evet hocam istanbul yine yoğun alir gibi. Insallah gireriz il benim icin onemli değil
-
@primocarnera ben istiyorum
-
Arkadaşlar başvururken puan mı önemli sıralamamı. 2018-2019 istediğimizle başvurabliyor muyuz?
-
@Zzeynep hocam mesaj atabilirsiniz
-
@sntn35 sorma hocam ben sınavı geçtim ama belirsizlik yüzünden yine başvuracağim ve içim hiç rahat değil
-
Merhaba dostlar. Hayırlı olsun öncelikle herkese. 200 dedik gerçekten 200 bölünmeden geldi ve şu dar zamanda çok çok güzel oldu bu. 2019 kapsamında tutarak yaş mağduriyetini de düşünmeleri çok büyük incelik. Keşke aynı inceliği Maliye'den de görebilsek...
-
@paretowilfredo mülakata kalan arkadaşların akıbeti ne olacak acaba? Çok ilginç bir durum olmadı mı üstad? Kaçla kapatır sorusu da mühim tabi. İkinci kez mülakata kalma çabası , ne bilim...
-
@strtmn Dostum bence de garip bi tablo oldu ama ben 2020 ilk yarısı dedim göç için. Bence acelenin sebebi yaş konusu. 2019 kapsamında tutmak istedikleri için bence yaş sınırını ilana biraz alel acele çıkılmış gibi. Biraz iç içe geçecek süreç ama diğer yandan tazmin edilen durumu da düşününce bir şey diyemiyorum açıkçası.
-
Hayırlı olsun öncelikle ilan. Uzun süredir benim gibi derslerden uzak olanlar için güncel hukuk ve maliye önerilerinizi bekliyorum. Değişiklikleri de içeren genel tekrar yaptıracak türden. Şimdiden teşekkürler