İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
-
Kaça kadar düşer acaba?
-
@Statik adalet bakanligi kontrolorlukle karsilastirilabilir oda p9 ve p 48di sanırım 60kisi mulakatti 92lerde kapattı. Buna başvuru daha fazla olacaktır ama buda 90 kişi mülakat yine 91 92 diye dusunuyorum
-
@nairu hocam adalet bakanlığının başvuru zamanın da çoğu mülakat açıklanmamıştı şimdi baya bi açıklanan mülakat var. Ve bunda tek puan türü ve de 90 kişi etkisi olur diye düşünüyorum.
-
Sene başından beri beklediğim bir ilan.Dün dernek denetçi ilanı gelince umutsuzluga kapilmistim ama geldi sonunda hepimize hayırlı olsun.Geçen sene başlığı da incelemistim epey evrak teslim etmeyen olmuş mülakat için arkadaşlar bu yıl yerleşen epey oldu İnternete başvuru var diye lütfen gelmeyecek arkadaşlar basvurmasin.
-
@Statik internet basvurusu tüm denklemi bozuyor malesef adını görmek için başvuranlar olacak
-
92 küsür puan var ama sırala 103 gösteriyor gelir mi ki acaba
-
@Willsmithh Maalesef öyle hocam. Zaten umudum yok 89.55 puanım var sıralamamda 303 imkansız gibi
-
@ankara0648 bende 92ile basvurcam sıralamam 99 hocam arkadaşlarında dediği gibi açıklanan mulakatlar var o yüzden umudum var açıkçası.
-
@nairu inşallah hocam sözlü olması da güzel hayırlısı olsun
-
90 a gelir mi sizce
-
@ankara0648 rahat ol kardeşim 92 her türlü gelir adalet 2 puan türü 60 kişi 92.5 kapadı
-
Puanım 87 ama yine de başvuracağım. Hayırlısı olsun herkes için
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@ankara0648 rahat ol kardeşim 92 her türlü gelir adalet 2 puan türü 60 kişi 92.5 kapadı
Hocam bu alımda liste halinde açıklandı mı acaba kaç kişi p9/p48 diye böyle bir veri var mı
-
Adalette başvurmayanlar da vardı biraz mesleğe olumsuz bakılması dolayısıyla ama sene başından beri açıklanan mülakat sonuçları var 90a kadar düşer diye düşünüyorum.
-
@nairu 89 gelme ihtimali nedir acaba
-
@Willsmithh eyvallah hocam
-
@guymağduru başlıkta çıkarımda bulunduk
-
@kamucu25 hocam başvurun kesinlikle gelir mi bilmem ama ne kaybedersiniz?
-
@Mambaa eyvallah sağ olasın ustad