Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@Umutlu-bekleyiş hocam çift ay değilde normal aylarda maaş ne kadar oluyor yemeksiz çıplak net maaş . Mesela yükselme de nasıl oluyor servis gör ve asistanı için kaç yıl farkı var
-
@Umutlu-bekleyiş ne kadar sürede servis görevlisi olunur . Yılda ne kadar temettü alıyorsunuz hocam . Yemek parası her ilde var mı ?
-
Yemek parası her ilde var istanbul biraz fazla maaş alır ünvanda yükselme biz görevli olarak başladık 3. Senem gorevli oldun mu her 3 yılda bir sınav asistanlar 4 yıl da bir arkadaşlar bakın görev parası ayrı alınır ünvan parası ayrı mesela sınavlarla yükselebilirsiniz ama gişede bankoda çalişabilirsiniz. Mesela ocakta 6.280 aldim temmuzda 5.800 alcam arafaki fark vergi dilimdiir tekteki maaşlarımda en son 3.200 aldım temettü olayıda yılda 2 brüt maaştır mesela bana 5.400 yattı yemek parası ise her ilde aynı çaliştiğin gün kadar alırsın 24 tl * çaliştiğin gün kadar
-
@Umutlu-bekleyiş sağolun hocam . Asistan maaşı o zaman 2900 civarı anladığım kadarıyla. Dil tazminatı var mı peki ? Var ise ne kadar ?
-
Kazanırsak diyelim Gişede durmak dışında başka görevlere verilebilir miyiz?
-
Hocam vergi dilimi var net bişi diyemem ama illa bi takam istesen 4.000 ortalama maaş hane yemek patası temettü ile beraber toplam rakam soylediğim bakın banlafakiler ocak nidan temmuz ekimde çift alır diğerleri tek yanı sen 16 maaş de buna ekstra gelen ayrı mesela temettu olayı
-
@1234tamam asistan iken bankofasın ama diyelım sınavla servis gorevlisi oldun pazarlama ve ya operasyon asistanı olabilirsiniz maaşta artar
-
Hem uzmanlık hem gişe sınavına aynı aynda girebiliyor muyuz? Aynı tarihteler ancak genel yetenek her iki sınavda da ortak bu yüzden iki sınav içinde başvurumuz kabul olur mu acaba?
-
@ckmkerdal, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Genel yetenek testi diyor sadece Türkçe matematik mi ? Yoksa KPSS'deki genel yetenek gibi değil de kültür de mı bunun içinde
sadece Türkçe ve Matematik
-
@ekonometrist olmaz hocam, iki farklı sınav şeklinde özellikle belirtilmiş
-
Hayırlı olsun dostlar.Ancak genel yetenek bölümü iibf mezunu için yabancılık unsuru.Her şeye rağmen iyi bir alım
-
kaç kişi alınacaktı servis görevlisi?
-
@Blueberry onu söylemiyorlar ben sordum
-
Ekim'de yapılan doğu bölgesi için alımda puan yetmemişti mülakata girememistim . Şimdi banko için tekrar girme şansım yok mu ?
-
@Su28A hocam ekimdeki sinav nasildi
-
Ben ilk defa bir sinava giricem nasip olursa, simdi banko icin girecegim sınavda kac soru var habgi bolumlerden oluşuyor tam anlamadim sinav kismini ozetlermisin rica etsem
-
@john hocam sayısal sözel mantık gibiydi daha çok . Dikkat ölçen sorulardi .
-
@Umutlu-bekleyiş Umut bey 2900 tl + yemek parası mı 3300 falan oluyor bu sekılde mi yoksa 2900 tl içinde mi bir de yılda 4 maas ıkramıye + temmettü 2 brüt maaş kadar ortalama 18 maaş seklınde gibi mi oluyor ?
-
@Su28A puaniniz kacti
-
soruların yarısının doğru bilinme şartı ders ders mi acaba, yoksa ingilizcenin yarısı alanın yarısı yeteneğindeki yarısı mı?