2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@pabloescobarr Sürekli değişip değişmemesi ve günümüzde yüzde 3-5 düzeylerinde değiştirilmesi durumlarını şok yaratabilmesi şeklinde algılanması bile bu öncülün ÖSYM tarafindan eksik ifâde edildiğini gösteriyor. Salt kurumlar vergisinin arttırılması ifadesi geniş bir yorum gerektirir. Tıpkı benim yukarıda yorumladığım gibi. Netice itibariyle kurumlar vergisinde 1000 de 1 bile artış yapılabilir önemli olan bu durumda şok etkisi yaratıp yaratmayacağı.
-
71.50 net de bende var. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.
-
Teşekkür ediyorum hocam bu sene bir iki puan düşme yaşanacak gibi, peki sınava giren azaldı mo?
-
Geçen sene 2 iptal de barajı yükseltmişti bu sene kendimizi kandırmayalım ama 73-74 gibi kapatır gibi
-
Geçen yıl ösym sınavı açıklıcagı gün bilen bilir birisi çktı duyuma göre 70 le kapadı dedi, sonra biri 76 dedi onu troll ilan edip linç ettiler malesef saatler snra birçok insanın hayal kırıklığı oldu, evet umutla bekleyelim zaten geçen yıla göre çok zor Bi sınavdı ama dünyanın sonu olmadıgını da unutmayalım
-
Arkadaşlar 3 senedir alım yok çok fazla ve git gide artan sayıyla giriyor herkes bu sınava normalde bu sınav 2018 de olsa 70 le kapatır ama bu sınav 2020 de olduğu için biraz daha yüksek dusunmenizde fayda var geçen sene olduğu gibi
-
@srsmn
4 kişiyiz:- 75.75
- 71
- 72.5
- 65.5
-
@giovani benim 76
Arkadaşımın 74.75 -
Arkadaşlar ciddi misiniz netler konusunda? Maşallahı var yazanların %90'ının.
-
musul, parafiskal, arz şoku. bu 3 soru yanlış abi. emekler böyle gidiyor işte..
-
50 ye yakın kişi yazdı 30unun 75 ve üstü zaten maşallah
-
@pabloescobarr 70 altı yazmaz zaten
-
@pabloescobarr Ben şoktayım hocam şu an. Kendimi inanılmaz aptal hissettim cidden
Tamam zaten ciddi manada bu sınava 1 buçuk ay kadar hazırlandım. Daha çok GUY bekliyorum ama, sanırım hiçbir sınavı beklememem gerek. -
@emrerdal11 Geçen sene de 15 tane 90 üzeri 40 tane 85 üzeri vardı ama sonuçlar farklı oldu
-
@Yunus1059 gerçekte 2 kişi 90 puan almıştı.
-
geçen seneye göre daha fazla çalışıp daha düşük net yaptım. İbreti alem için beni de yazın 61 NET.
-
Bu sınavın çok çalışmayla alakası yok arkadaş...
-
@Yunus1059 onlar hep var
-
forumda her sene listenin alt sıralarında kendimi görmekten ben utandım yeter ya. Aha da bu sefer şimdiden başlıyorum inat ettim lan. kaymakam olmak için değil sınavı kazanmak için hazırlanıyorum.
-
Listeyi tutan dostlar eğer mümkünse devam ettirse iyi olur aslında